Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene bir ben kalmışım forumda yahu. Pazar günü herkes sevdiceğiyle mi?
hüzüncüm suyu fazla miktarda olması çok kötü bişi değildir sanirim
zaten tehlikeli boyutta çok olsaydi dr un söylerdi sana
Günaydın arkadaşlar, geçmişi okuyamadım inşallah herrkes iyidir.Cumartesi günü şeker testi vardı sonuçları bugün öğleden sonra alıcam inşallah iyi çıkar.Oğlum kocaman olmuşş teyzeleri 25+3 tü gittiğimizde 874 grammış maşşallah.Doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi.bakalım test sonuçlarına göre değerlendirme yapacak bugün.İnşallah şekerim yüksek çıkmazda diyetle falan uğraşmak zorunda kalmam.
GÜnaydınlar.herekese mutlu haftalat olur ınŞalah.
Ben bıraz gergınım sebebı ne bılmıyorum.
Ama pazardan yorgunum o olabılır.
Hadı hayırlsı ınŞallah gÜnÜn devamı ve haftanın tamamı gÜzel geÇer ınŞallah
bebeklerımızı dÜŞÜnÜp mutlu olmalıyız deĞıl mı
Günaydın arkadaşlar, geçmişi okuyamadım inşallah herrkes iyidir.Cumartesi günü şeker testi vardı sonuçları bugün öğleden sonra alıcam inşallah iyi çıkar.Oğlum kocaman olmuşş teyzeleri 25+3 tü gittiğimizde 874 grammış maşşallah.Doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi.bakalım test sonuçlarına göre değerlendirme yapacak bugün.ınşallah şekerim yüksek çıkmazda diyetle falan uğraşmak zorunda kalmam.
Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana
kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse(( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum hoscakalın...
herkeze gÜnaydın................
1-2 gÜndÜr İyİ hİssetmİyorum kendİmİ..........dr a gİttİm kızım gayet İyİ...ben Çok halsİzİm tansİyonum Çok dÜŞÜk..sadece...7/4 Çıkıyo............
Kolumu kaldıracak halİm yok hİÇbİŞey yİyemİyorum sÜreklİ mİdem bulanıyor............
Bu 2 gÜn evde dİnlenİp kendİmİ toparlarım İnŞallah....
Hepİnİzİ ÖpÜyorum
zuzumm nerdesin bakim sennklava:
ben şeker testimi yaptırmadım hala :)
bi türlü fırsat olmadı ki... yaptırmıştım o malum hastanede ama sonuçlarımı almadım bile... yaptrmazsam sorun olur mu..?
Burdayımmm gıııı, cumaa valla burnumdan geldi cok calıstım ofiste bilem diildimmm hicbiseyi okuyamadımmm merak ettim valla siziii :1shok:
kızım için herşey dilara:))))
merka etme canım.
kızmı için her şeye rarızıyım:)))))
ay pazar günü saat 9 da yatakta uyanık yatıyorum öyle.
başladı kızım ban pat pat vurmaya ama göbeğim kalkıp kalıkıp iniyor.
anladım kızım dedim acıktınç
giidyoruz mama yiyeceğiz.
acıkmış ben benim yavrum.hemen kahvaltı yaptık.
rahatladı kuuzm.
anneannasi yarama mı oalcka yoksa dedi.
yok dedim kızım benim yaramaz değil:))))))))
bir tekme bile mutlu eidyor bak analtırken tüm gerginlğim geçti:)))))))