• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gene bir ben kalmışım forumda yahu. Pazar günü herkes sevdiceğiyle mi?

hosgeldın canım....
malesef bu aralar bende öyle gergınımkı patlamaya hazır bır bomba gıbıyım adeta
sıkma canını hadı hayırlı olsun bebısının odası allahım huzurla kullanmayı nasıp etsın
bızde bebek arabasını ve besıgını aldık cok sukur baska bırsey kalmadı
bende cok rahatsızım ellerim şişmeye basladı ve sureklı uyku modundayım sanırım bahar havası carptı sureklı öksuruyorum artık dısarıda fazla gezemıyorum evden dısarı cıkamıcam bu gıdısle....

hüzüncüm suyu fazla miktarda olması çok kötü bişi değildir sanirim
zaten tehlikeli boyutta çok olsaydi dr un söylerdi sana

az olması daha kötuymus sanırım
doktorum acıklamasını yaptı cok korkulacak boyutta degıl merak etme dedı
sadece bırazcık fazla dedı ben yınede korktum acıkcası ınsallah bı sorun olmaz....

günaydın....

güzell bi haftaya daha başladık birlikte hep mutlu haberler alırız inşallahh bu hafta....:))))

günaydın arkadaşlar.............
yine pazartesi geldi -tatlicadiarzu-
inşallah çabucak geçer:Saruboceq:

GÜnaydınlar.herekese mutlu haftalat olur ınŞalah.
Ben bıraz gergınım sebebı ne bılmıyorum.
Ama pazardan yorgunum o olabılır.
Hadı hayırlsı ınŞallah gÜnÜn devamı ve haftanın tamamı gÜzel geÇer ınŞallah
bebeklerımızı dÜŞÜnÜp mutlu olmalıyız deĞıl mı

Günaydın arkadaşlar, geçmişi okuyamadım inşallah herrkes iyidir.Cumartesi günü şeker testi vardı sonuçları bugün öğleden sonra alıcam inşallah iyi çıkar.Oğlum kocaman olmuşş teyzeleri 25+3 tü gittiğimizde 874 grammış maşşallah.Doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi.bakalım test sonuçlarına göre değerlendirme yapacak bugün.ınşallah şekerim yüksek çıkmazda diyetle falan uğraşmak zorunda kalmam.

Günaydın arkadaşlar, geçmişi okuyamadım inşallah herrkes iyidir.Cumartesi günü şeker testi vardı sonuçları bugün öğleden sonra alıcam inşallah iyi çıkar.Oğlum kocaman olmuşş teyzeleri 25+3 tü gittiğimizde 874 grammış maşşallah.Doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi.bakalım test sonuçlarına göre değerlendirme yapacak bugün.İnşallah şekerim yüksek çıkmazda diyetle falan uğraşmak zorunda kalmam.

günaydın cnm oğluşuna maşallahhh :nazar:

inşallah test sonuçlarında güzel çıkar cnm.. :Saruboceq:

:nazar:
GÜnaydınlar.herekese mutlu haftalat olur ınŞalah.
Ben bıraz gergınım sebebı ne bılmıyorum.
Ama pazardan yorgunum o olabılır.
Hadı hayırlsı ınŞallah gÜnÜn devamı ve haftanın tamamı gÜzel geÇer ınŞallah
bebeklerımızı dÜŞÜnÜp mutlu olmalıyız deĞıl mı

hoş geldin canım bebişin için kendini güçlü tut annesiŞeniz

Günaydın arkadaşlar, geçmişi okuyamadım inşallah herrkes iyidir.Cumartesi günü şeker testi vardı sonuçları bugün öğleden sonra alıcam inşallah iyi çıkar.Oğlum kocaman olmuşş teyzeleri 25+3 tü gittiğimizde 874 grammış maşşallah.Doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi.bakalım test sonuçlarına göre değerlendirme yapacak bugün.ınşallah şekerim yüksek çıkmazda diyetle falan uğraşmak zorunda kalmam.

maşallahh canım inşallah test sonuçların güzel çıkar bide hamile hamile diyetle uğraşmak zor olur eminimki güzel çıkacak içini ferah tut:1hug::nazar:

ben şeker testimi yaptırmadım hala :)
bi türlü fırsat olmadı ki... yaptırmıştım o malum hastanede ama sonuçlarımı almadım bile... yaptrmazsam sorun olur mu..?

kızlar benim kız doğum pozizyonu aldı bunu hissediyorum iki gündür hıçkırıyo ve ters tepe takla hıçkırınca aşağı çok fena tık tık atıyo kendini ayaklarda yukarda hıçkırığını hisseden varmı benim gibi:ecrin_bebek:

Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana

Masallah bebişine İlsucummmm komacan olmus yawww :lepi:

kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse :((( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum hoscakalın...

Allah sana ve bebişine yardımcı olsun cnm, hersey olacağına varır oyle düşünmeye çalış, sizin için hayırlısı bu ise kim ne diyebilir ki... Sen içini ferah tut ve korkma hesey kısa sürede yoluna gircek ve düşünnn bebeğine en cabuk kavusan sen olcaksınnn :sm_cool:

herkeze gÜnaydın................
1-2 gÜndÜr İyİ hİssetmİyorum kendİmİ..........dr a gİttİm kızım gayet İyİ...ben Çok halsİzİm tansİyonum Çok dÜŞÜk..sadece...7/4 Çıkıyo............
Kolumu kaldıracak halİm yok hİÇbİŞey yİyemİyorum sÜreklİ mİdem bulanıyor............
Bu 2 gÜn evde dİnlenİp kendİmİ toparlarım İnŞallah....
Hepİnİzİ ÖpÜyorum

Melek cok cok geçmiş olsun cnm bende tansiyondan cok cekiyorum kafamı cevirsem basım dönüyo bu aylarda cok normalmis ama kabullenmesi zor oluyo tabe, kendine dikkat et bol bol dinlen a.s.

zuzumm nerdesin bakim senn:oklava:

Burdayımmm gıııı, cumaa valla burnumdan geldi cok calıstım ofiste bilem diildimmm hicbiseyi okuyamadımmm merak ettim valla siziii :1shok:

ben şeker testimi yaptırmadım hala :)
bi türlü fırsat olmadı ki... yaptırmıştım o malum hastanede ama sonuçlarımı almadım bile... yaptrmazsam sorun olur mu..?

canım madem yaptırdın sonuçlarını niye almadın ki hem için rahat olurdu yaptırmazsan bişey olmaz ama yinede içinin rahatlaması için daha iyi olurdu:CüvCüv:

kızım için herşey dilara:))))
merka etme canım.
kızmı için her şeye rarızıyım:)))))
ay pazar günü saat 9 da yatakta uyanık yatıyorum öyle.
başladı kızım ban pat pat vurmaya ama göbeğim kalkıp kalıkıp iniyor.
anladım kızım dedim acıktınç
giidyoruz mama yiyeceğiz.
acıkmış ben benim yavrum.hemen kahvaltı yaptık.
rahatladı kuuzm.
anneannasi yarama mı oalcka yoksa dedi.
yok dedim kızım benim yaramaz değil:))))))))
bir tekme bile mutlu eidyor bak analtırken tüm gerginlğim geçti:)))))))

Herkese günaydın arkadaşlar, yine bi pazartesi günü oldu ki ben yatcam kalkcam diye sayıp bi an once cumayı getiriyimmm hihoyyyt Ama cuma günü ben yokum yaaa bebeğimi gormeye gidicemmmm insallahh :Saruboceq: Bütün haftasonu fıldır fıldır gezdim alısveris yaptım hic oturmadım nerdeyse ve bugün heryerim agrıyo acısını cekiyorum eglenmeninnn, sanırımm bilas daha evde dinlenmek gereki bu zamanlarda :utangac:

Burdayımmm gıııı, cumaa valla burnumdan geldi cok calıstım ofiste bilem diildimmm hicbiseyi okuyamadımmm merak ettim valla siziii :1shok:

iyi olmana sevindim canım dedim yine rahatsızlandı sandım canım hamiş hamiş koşturuyolarmı seni sakın iş için kendini paralama bebişin çok yorulur:teselli:

Yahu kızlar benim kısımmm gündüzleri uyuyo horul horul, aksam 9 gib uyanıyo sora sabaha kadar tekme tokat içerde, sabah 6 da uyanıyorum ben zar zor ooo bizimki kalkmıs coktannn tekmeliyo halada devam yane, dogunca da aynen devam etmez umarım, yoksa eşimle beni iki mesai bekliyo valla :1shok:

kızım için herşey dilara:))))
merka etme canım.
kızmı için her şeye rarızıyım:)))))
ay pazar günü saat 9 da yatakta uyanık yatıyorum öyle.
başladı kızım ban pat pat vurmaya ama göbeğim kalkıp kalıkıp iniyor.
anladım kızım dedim acıktınç
giidyoruz mama yiyeceğiz.
acıkmış ben benim yavrum.hemen kahvaltı yaptık.
rahatladı kuuzm.
anneannasi yarama mı oalcka yoksa dedi.
yok dedim kızım benim yaramaz değil:))))))))
bir tekme bile mutlu eidyor bak analtırken tüm gerginlğim geçti:)))))))

ya benim kız tembelleşti 3 gündür yerimi daraldı acaba fazla hareket halinde değil kuzucuğum:1no2: ama 2 gündür hıçkırıyo o hıçkırırkende diyorum acaba hışkırığını ne geçirirki ne yesemde düzelir rahat 3 5 dakika hık hık çocuk içimde zıplıyo:ecrin_bebek:

Back
X