canım senın degerın masallah ılk gıttıgınde yuksek cıkmıs.Rosem canım evet benimki biraz erken gözüktü.Daha önceden de yazmıştım ama görünmez diye kendi doktoruma bile gitmedim. Değerim 990'dı. Doktor gözükmez ama bir bakalım dedi. Keseyi hemen gördük. Bebeğimi bile gördük. Ama belli belirsizdi. Ben bişey göremedim yada gördüğümden bişey anlamadım ama doktor gördü. Bugün 5+5 olduk. Yarın kendi doktoruma randevum var. Bakalım keseyi ve bebişi erken gördük belki yarın kalp atışlarını duyarız. Bana kalp atışları için 24 kasımda gel demişti. Ben bekliyemicem. Kendi doktoruma görünürsem daha rahat olucam. Eşimde ben göremedim sen gördün deyip duruyo. O da görsün de dilinden kurtulayım. Sen 27 kasımı bekleme git gör keseni.

benım ıkıncı beta hcg de bıle 323 du.
deger 1000 ve ustu olduktan sonra kese gozukuyormus sanırım senınkı o yuzden gozuktu canım.banada o gun doktorum ultrasondan baktı henuz 4+1 dık.ama hıcbırsey gozukmed oyle oluncada 27 sıne gel dedı.:1closedeyes:
sanırım bende bekleyemıcem cok kararsız kaldım bu konuda acaba bende senın gıbı baska bır doktora mı gıtsem.:sm_confused: