kibele maşallah bebeğine canım ;
badem sana da diğer konuda yazım ay maşallah.
allah korusun hepsini de oy bebeşler, masum melekler
hayırlısı ile doğun inşallah da doya doya koklayayım sizi
veeeeeeeee kızlar son 3 saatim bebişimi görmeye az bir zamanım kaldı 1 aydır görmüyorum yavrumu o kadar heyecanlıyımki heryerim titriyor inşallah iyi haberlerle dönerim allahım bütün bebekjlerimizi korusun inşallahhihoyyythihoyyyt
veeeeeeeee kızlar son 3 saatim bebişimi görmeye az bir zamanım kaldı 1 aydır görmüyorum yavrumu o kadar heyecanlıyımki heryerim titriyor inşallah iyi haberlerle dönerim allahım bütün bebekjlerimizi korusun inşallahhihoyyythihoyyyt
canım tahmiin edebiliyorum heyecanını. 1 ayda ne kadar büyüdüğünü gördüğünde çok şaşıracaksın. güzel haberlerle gel canım..a.s.
heyecanlanmadan olurmu canım. göreceksin ne kadar büyümüş. cinsiyetini de söyler belki ha?
CANIM senin kız değilmiydi? kafam karıştıkusura bakma canım yanlış mı hatırladım acaba
VALLA ÖNCE KIZ DEDİLER.AMA ONDA ZATEN 14 HAFTALIKTI.
VE %90 DEMİŞTİ.
16 HAFTADA GİTTİM ERKEĞE BENZİYOR AMA EN GÜZELİ TABİ Kİ 20.HAFTADA SÖYLEMEM GEREK DEDİ.
YANİ BENİM YARAMAZ BANA OYUN OYNUYOR.
KIZ DİYE SEVDİM HEP ŞİMDİ OĞLUŞUM DİYORUM ARADA KIZIM DİYORUM MİNİĞİME:)))))))))
HALA BİR İHTİMAL VAR YANİ.:)
SAĞLIKLI OLSUNDA NE İSTERİM DAHA OĞLAN KIZ FARKETMEZ.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.
DÜN HEP AMNİYOSENTEZ İÇİN NE KARAR VESEM DİYE DÜŞÜNÜM AMA YAPTIRMAYACĞAIM GALİBA.:)DUA EDİYORUM HEP :Saruboceq:
VALLA ÖNCE KIZ DEDİLER.AMA ONDA ZATEN 14 HAFTALIKTI.
VE %90 DEMİŞTİ.
16 HAFTADA GİTTİM ERKEĞE BENZİYOR AMA EN GÜZELİ TABİ Kİ 20.HAFTADA SÖYLEMEM GEREK DEDİ.
YANİ BENİM YARAMAZ BANA OYUN OYNUYOR.
KIZ DİYE SEVDİM HEP ŞİMDİ OĞLUŞUM DİYORUM ARADA KIZIM DİYORUM MİNİĞİME:)))))))))
HALA BİR İHTİMAL VAR YANİ.:)
SAĞLIKLI OLSUNDA NE İSTERİM DAHA OĞLAN KIZ FARKETMEZ.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.
DÜN HEP AMNİYOSENTEZ İÇİN NE KARAR VESEM DİYE DÜŞÜNÜM AMA YAPTIRMAYACĞAIM GALİBA.:)DUA EDİYORUM HEP :Saruboceq:
Hanimlaaar geldiiimmm.. Hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. bebisim sapasaglam. Massallahhh. Cok sevindim. cok gergindim. ilk koydu kocaman bir kafa ve kalbi piti piti. o kadar rahatladim mi anlatamam. artik gobegim varmis yokmus, yok goguslerim yumusamis, yok midem bulanmiyormus hiiic takmayacagimm. Oh beee.
O kadar uslu ki dedi normalde beni cok ugrastiriyorlar dedi. 5-10 dakikada bitti isimiz.
6.94 cm olmus. 13+0.
cinsiyetini burada malesef 19. haftadan once soylemiyorlar. hiiic onemli degil gordum ya sapasaglam. cok mutluyum. kalp atisi 163 tu. doktora sordum. 150 den fala olursa kiz az olursa erkek derlr dedim.
Dogru olsa bile dedi bu haftalar icin gecerli degil cunku bu haftalarda genellikle 150 niun uzerinde atar dedi.
Karnima surmem icin krem sordum. hic catlak olmayacagini iddia eden pahali kremler var. her ne yaparsan yap bu senin yapina bagli. bosu bosuna para verme o urunlere. cunku ise yaramiyor dedi. bebe yagi, kakao yagi badem yagi, pahali kremler hepsi bunlarin bir ise yaramaz dedi.
Mide sikistigindan dolayi ve progesteron hormonu gevsemeye sebep oldugundan dolayi midenin yanmasi ve sikismasi cok normalmis. yani hep doluluk hissi. sen ne kadar dolu hissedersen hiset kendini gene de az az ye ve ic. o tok oldugunu gostermez dedi.
Akinti da normalmis. benimki su gibi, ama hafif sari renkli dedim. cok normalmis.
bu resmi minisimin.
Derin en güzel haberler ile mutlu hem de çok mutlu oalrka dönerisn inşallah.
Bizi de sevindiiririsin.
Güle güle git güle güle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?