2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kibele maşallah bebeğine canım ;
badem sana da diğer konuda yazım ay maşallah.
allah korusun hepsini de oy bebeşler, masum melekler
hayırlısı ile doğun inşallah da doya doya koklayayım sizi

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen------sag veya solda durma durumu

ipeğimu .............1.Temmuz..............Erkek....................Erkek..........................Erkek......................Erkek

derin................1 Temmuz...............Erkek......................................................Erkek

Menekşeak..............1 Temmuz........................................................................................................Erkek

HURREM_S...............2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek..........................Kiz

yeşimnur.................2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız.........................Kız

bebişimm :)) ................ 3 temmuz...............Erkek....................Kız..........................Erkek.............................................................sagda

Neslivicdan...............3 Temmuz...............Erkek......................................................Erkek......................Erkek

Sweethome...............3 Temmuz...............Erkek.......................................................Erkek.........................Erkek

Nezomemo................3 Temmuz...........................................................................................

Dilara80...................4.Temmuz................Erkek.....................Erkek...........................Erkek.........................Kiz.

gaydin................4 Temmuz..................Kız............................Erkek...........................................................Erkek........................sağda
.
Nidya.................4 Temmuz....................Kız...............................Kiz............................................................Kiz
.
Gamze.................5 Temmuz..................Erkek..............................
.
Nurr34..................5 Temmuz..............Kiz..........................Kiz...............................Erkek.........................Kız

Nur...................6 Temmuz................Erkek.......................Kız................................Erkek

Confuse................7 Temmuz.................Erkek........................?..................................Kiz........................Erkek

Sibel07.............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız..........................Kız

portaka.orda.kal..8 Temmuz........Erkek............................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek.....................Erkek

Selsin................9Temmuz.............Kız.........................Erkek......................Erkek

Burberry...........10 Temmuz.............Erkek.....................................................Kız

Karen81.............11 Temmuz.........................................................................................................

Rosem..............12 Temmuz...............Erkek...............Erkek..............................Erkek...................................................Sagda

Cankız..............13 Temmuz...............Erkek.....................................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek...............................Erkek

Zuzuuum.........15 Temmuz...............Kız........................................................Erkek.................................Erkek

akdas...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Erkek..........................Erkek........................Kız

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Sibel25............16 Temmuz...............Kız........................................................Erkek

Babaylon..........16 Temmuz.............Erkek..........................................................................................Kız

Amatist74.........16 Temmuz............Erkek............................................................................................Erkek.

Burberry...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Kiz..........................

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek.......................Kız

çiçeks...............17 Temmuz...............Kız.......................................................Kız

Hüzünyılı..................17 Temmuz....................Kız............................................................................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

cgulistan...........18 Temmuz..............Erkek...................Erkek.........................Erkek.............................................................solda

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız.............................Kiz................................Solda

Aşina....................21 Temmuz...........................................................................Kız.............................Kiz

Seraberk.............21 Temmuz.............Erkek.......................................................Kız

Bilge711...........21 Temmuz.............Erkek...................Erkek............................Kız

Seherrr................22 Temmuz...............................................................................

demett..............22 Temmuz.................Kız......................Kız..............................Kız................................Kiz......................................sağda

Adenzar...........23 Temmuz...............Erkek................................................Erkek

Nar.................23 Temmuz...............Erkek..................Erkek.........................Erkek

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

emusdmrl..........25 Temmuz........................................................Erkek..........................................................................................Sağ

ilsu..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız.......................Kız....................................Solda

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız.......................Kız.......................................Solda

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Grafiti...............26 Temmuz................................................................................................................................solda

Stardust............27 Temmuz...........................................................................Kız.......................................................................Solda

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz................................................................sagda

Aytişş..............29 Temmuz.............................................................

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek...............................biri sağda biri solda

Özleeeemm35........................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................Sagda.................................Erkek

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Come baby....................İkiz............................................................2 kız.................................................................Sağda

NESLİVİCDAN İÇİN GÜNCELLEDİM KIZLAR

Son düzenleme:
kibele maşallah bebeğine canım ;
badem sana da diğer konuda yazım ay maşallah.
allah korusun hepsini de oy bebeşler, masum melekler
hayırlısı ile doğun inşallah da doya doya koklayayım sizi

CANIM senin kız değilmiydi? kafam karıştı kusura bakma canım yanlış mı hatırladım acaba

veeeeeeeee kızlar son 3 saatim bebişimi görmeye az bir zamanım kaldı 1 aydır görmüyorum yavrumu o kadar heyecanlıyımki heryerim titriyor inşallah iyi haberlerle dönerim allahım bütün bebekjlerimizi korusun inşallahhihoyyythihoyyyt

canım tahmiin edebiliyorum heyecanını. 1 ayda ne kadar büyüdüğünü gördüğünde çok şaşıracaksın. güzel haberlerle gel canım..a.s.

heyecanlanmadan olurmu canım. göreceksin ne kadar büyümüş. cinsiyetini de söyler belki ha?

heyecanlanmadan olurmu canım. göreceksin ne kadar büyümüş. cinsiyetini de söyler belki ha?

sağol canım yaaa merak etmiyorum cinsiyetini desem yalan olur ama önemli olan bebeğimin sağlıklı olması daha çok msağlığını merak ediyorum tabii söylersede memnun olurumkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:

CANIM senin kız değilmiydi? kafam karıştı kusura bakma canım yanlış mı hatırladım acaba

VALLA ÖNCE KIZ DEDİLER.AMA ONDA ZATEN 14 HAFTALIKTI.
VE %90 DEMİŞTİ.
16 HAFTADA GİTTİM ERKEĞE BENZİYOR AMA EN GÜZELİ TABİ Kİ 20.HAFTADA SÖYLEMEM GEREK DEDİ.
YANİ BENİM YARAMAZ BANA OYUN OYNUYOR.
KIZ DİYE SEVDİM HEP ŞİMDİ OĞLUŞUM DİYORUM ARADA KIZIM DİYORUM MİNİĞİME:)))))))))
HALA BİR İHTİMAL VAR YANİ.:)
SAĞLIKLI OLSUNDA NE İSTERİM DAHA OĞLAN KIZ FARKETMEZ.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.
DÜN HEP AMNİYOSENTEZ İÇİN NE KARAR VESEM DİYE DÜŞÜNÜM AMA YAPTIRMAYACĞAIM GALİBA.:)DUA EDİYORUM HEP :Saruboceq:

Derin en güzel haberler ile mutlu hem de çok mutlu oalrka dönerisn inşallah.
Bizi de sevindiiririsin.
Güle güle git güle güle gel

Kızlar günaydın.... Dünden beri okuyamadıkllarımı okudum zor bitirdim valla...
Kibele ve badem çok şükür herşey normalmiş....çok sevindim ...geçmiş olsun ...bebeklerinizde ne güzel koccaman olmuş...maşallah... Maşallah...

canım öncelikle bebişinin sağlıklı olmasını diliyorum ve eminimki öyledir.ben pek geçmişi takip edemedim ama neden amniyosentez önerildi sana?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
bugun çoook sevinçliyim hihoyyyt içimde tatlı mutluluk var nedenini bilmesemde kaydirigubbakcemile3
anneleririmiz yine güzel haberlerle dönmüşler maşallah..kibele ve badem Rabbim bebişlerinizi nazarlardan korusun inş.çok şeker görünüyorlar
derincim bugun bebişinle hasret bitiyor demek:dance:senin adına çook sevindim canım..inş güzel haberlerle gelirsin :1hug:
tüm anneciklere güzelllllllll ve hayırlı günler diliyorummmmmmmma.s.a.s.

ben geçen hamileliğimde amniyosentez oldum bu konuları çok araştırmıştım bu nedenler sordum belki bi fikrim olur diye.

........canım maşallah bebeğine.....RABBİM nazarlardan korusun inşallah....:Saruboceq:

Derin en güzel haberler ile mutlu hem de çok mutlu oalrka dönerisn inşallah.
Bizi de sevindiiririsin.
Güle güle git güle güle gel

bitanem çok sağol canım güzel dileklerin için inş canım içim içime sığmıyor inş iyi heberlerele döneceğime inanıyorum yüce allahım bana bunu verdi inş sonuna kadarda herşey iyi gidecek canım senin içinde allah hakkında hayırlısını versin allah bilkir işini takma kafana canım inşallah bebeşin çok çok iyidir herşey allahtan benim hikayemi biliyorsun tekrar anlatmama gerek yok allah verdi o yüzden yiyecek ekmeği içecek suyu varsa bebişlerimiz sağa salim kucağımıza alacağız canımŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…