veeeeeeeee kızlar son 3 saatim bebişimi görmeye az bir zamanım kaldı 1 aydır görmüyorum yavrumu o kadar heyecanlıyımki heryerim titriyor inşallah iyi haberlerle dönerim allahım bütün bebekjlerimizi korusun inşallahhihoyyythihoyyyt
VALLA ÖNCE KIZ DEDİLER.AMA ONDA ZATEN 14 HAFTALIKTI.
VE %90 DEMİŞTİ.
16 HAFTADA GİTTİM ERKEĞE BENZİYOR AMA EN GÜZELİ TABİ Kİ 20.HAFTADA SÖYLEMEM GEREK DEDİ.
YANİ BENİM YARAMAZ BANA OYUN OYNUYOR.
KIZ DİYE SEVDİM HEP ŞİMDİ OĞLUŞUM DİYORUM ARADA KIZIM DİYORUM MİNİĞİME:)))))))))
HALA BİR İHTİMAL VAR YANİ.:)
SAĞLIKLI OLSUNDA NE İSTERİM DAHA OĞLAN KIZ FARKETMEZ.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.
DÜN HEP AMNİYOSENTEZ İÇİN NE KARAR VESEM DİYE DÜŞÜNÜM AMA YAPTIRMAYACĞAIM GALİBA.:)DUA EDİYORUM HEP :Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
bugun çoook sevinçliyim hihoyyyt içimde tatlı mutluluk var nedenini bilmesemde kaydirigubbakcemile3
anneleririmiz yine güzel haberlerle dönmüşler maşallah..kibele ve badem Rabbim bebişlerinizi nazarlardan korusun inş.çok şeker görünüyorlar
derincim bugun bebişinle hasret bitiyor demek:dance:senin adına çook sevindim canım..inş güzel haberlerle gelirsin :1hug:
tüm anneciklere güzelllllllll ve hayırlı günler diliyorummmmmmmma.s.a.s.
sana da günaydınnnnnnnn canm delikafadulden
Allah mutluluğunu bozmasın
güle güle git ve güzel haberlerle dön inşallah canım Şeniz
derin inşallah hayırlı haberlerle dönersin.nasıl büyüdüğünü görüceksin bebişinin.
canım öncelikle bebişinin sağlıklı olmasını diliyorum ve eminimki öyledir.ben pek geçmişi takip edemedim ama neden amniyosentez önerildi sana?
ben geçen hamileliğimde amniyosentez oldum bu konuları çok araştırmıştım bu nedenler sordum belki bi fikrim olur diye.
haklısın canım
erkek -kız farketmez , Allah sağlıklısını , hayırlısını versin :Saruboceq:
ben inanıyorum ki senin meleğin her yönden çok sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelecek Allahın izniyle
buna inanmaya devam et :1hug:
günaydın hanımlar bis dedikka.s.
OFF yaaa..dr la randevum 23 üne kaldı, b gün daha beklemek o kadar zor gelio ki...görmek için sabırsızlanırken dr un başka ameliyatı çıkmış...:=(
hayırlısı olsun canım..belki bebişinle çok kalıp daha çoook hasret giderirsin a.s.a.s.[/QUO
sağol canım,
en iyi tarafı bir gün daha buyumus olucak:=)
OFF yaaa..dr la randevum 23 üne kaldı, b gün daha beklemek o kadar zor gelio ki...görmek için sabırsızlanırken dr un başka ameliyatı çıkmış...:=(
vardır bi hayır canım , cgulistana katılıyorum ben de , dr.unun da kafası rahat olacağından bol bol vakit ayıracaktır .. ben de o gün 2li test soncumu öğrenicem bakalım , inşallah alacağım sonuç güzel bir doğum günü hediyesi olur bana :1rolleyes:
Merhaba bu gün gene ultrasona girdimkaydirigubbakcemile3
biri 70 mm diğeri 76 mm..
Bu doktor kiloları farklı gördü..biri 98 gr diğeri 100 gr..
Beslenmeleri,gelişimleri ve omurga yapıları çok iyi dedi...
Biri kıza benziyor gibi dedi...:1rolleyes: :asigim:
Biri parmağını emiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?