- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
ben de kan sayımı yaptırmadım ayrıca. Dr bişey demedi. Ne kadar sıklıkla yaptırıyorsunuz? Sağlık ocağında ücretsiz mi yapıyorlar merak ettim. Son bir soru daha. Tetanoz hakkında geçen gün yazışmıştınız. Aşı yaptıran var mı. Ateş yapıyormuş galiba. Ne kadar yapıyor? Bu bebek için iyi bişey değil. Ben korktum açıkçası. Yaptırmamak daha iyi gibi sanki.
evet canım benimki 8 gün öne geldi
sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar tam kan sayımını
Maşallah ne ile besliyorsun. Benimki geriye gidiyor. 1 Temmuz'dan yola çıktık. 10 Temmuz'a kadar geldik. Sıkarsam 27.Temmuz'a yetiştirecem.
Yarın gidip sağlık ocağına bir kayıt açtırayım. Orada da ilgileniyorlar anlaşılan.
ılsu evet sen ne yıyorsun ben de aynılarını yıyım. acaba onunla mı alakalı baska bırsey mı
Ben de kan sayımı yaptırmadım ayrıca. Dr bişey demedi. Ne kadar sıklıkla yaptırıyorsunuz? Sağlık ocağında ücretsiz mi yapıyorlar merak ettim. Son bir soru daha. Tetanoz hakkında geçen gün yazışmıştınız. Aşı yaptıran var mı. Ateş yapıyormuş galiba. Ne kadar yapıyor? Bu bebek için iyi bişey değil. Ben korktum açıkçası. Yaptırmamak daha iyi gibi sanki.
bende 3 gün ilersiyle basladım gidiyor işte canım. valla normal besleniyorum canım.vitamine bile yeni basladım. bebeğin suyu bolmuş ama dr dedi o sebepten ötürü olabilir.
canım ben tetanoz aşısını yaptırdım daha doğrusu yaptırmak zorrunda kalmıştım.8 haftalıkken elimi kesmiştim.dr da bi sorun olmasın diye aşıyı yapmıştı..bende çok ağrı oldu,iki üçgün acıyı çektim.kolumu kaldıramadım ilk gün..yengem geçen sene hamilelik dönemi geçirdi.o aşıyı vurulduğunda ateşlenmişti.2 gün yattı dr çok normak demişti..sadece ateş çok yükselirse gel demişti..38 i geçmemişti yengemin o yüzden dr.gitmemiştik..senbilirsin canım ama önlemde yarar var..
Nasıl yaptıysan tebrik ederim.a.s.
Darısı benim miniciğimin başına. Artık kafasını ölçüyorlar da kurtuldum boyunun sürekli geride çıkmasından. Koca kafalı da benimki. 12. haftadayken 13 haftalık gibi çıkmıştı. Ondan da rahatsız olmuştum.
Neyse artık haftaya enine boyuna ölçüsünü alırım.
canım hamileyim kan sayımı yaptırmak istiyorum de .onun yaninda troitlere , açlık kan sekerine falanda bakıyorlar. kan aldırmşıken onlarına da baktır.
ya canım bebeklerin hepsi koca kafalı oluyor zaten:))) iyi işte geri haftalarda çıksaydı daha üzülürdün.
birde ultrasyon aletinde aletine değişiyor ölçümler
Acısını çok sorun etmiyorum da ateşlenmekten korkuyorum. Aşıyı galiba doğumda tetanoz kapma riski olduğu için yapıyorlar değil mi?
benim dr umda dedi hata payı oluyor , niye ileri çıktı niye geri çıktı diye şimdi düşünmeyin dedi. özellikle ilk 16 hafta bu sorun yaşanırmış .
evet kan verecekler aç karnına gitsinler sağlık ocağına.idrar tahililide yapılıyor onu unuttum söylemeyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?