2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol canım cvpladıgın içina.s.a.s.a.s.

İnşallah herkes bir avazda kurtulur. Ben evden son ayımda pek çıkmayı düşünmüyorum. Ne olur ne olmaz. Zaten her hafta NST'ye girecez kısmetse. Ay o günleri de göreceğiz inşallah. Heyecanlandım birden.

İnşallah herkes bir avazda kurtulur. Ben evden son ayımda pek çıkmayı düşünmüyorum. Ne olur ne olmaz. Zaten her hafta NST'ye girecez kısmetse. Ay o günleri de göreceğiz inşallah. Heyecanlandım birden.

beni de heycan bastı bak şimdi :dance:
yaşanacak o tatlı telaşları düşündükçe çok heycanlanıyorumhihoyyyt
tabi şimdi kulağa hoş geliyo ama bakalım o zaman neler yaşanacak:uhm:
Rabbim en güzel en kolay şekilde geçirmeyi nasip edr inş :1hug::1hug:

Doğru diyo. Dinlesene azıcık adamcağızı.klava:
Biz birbirimize çok benziyoruz senlelaelaelaelaelae

yoook , dinler miyim , günaha girerim sonra kaydirigubbakcemile3
farkettim ben de canım , o yüzden sakladım sopamı :roflol:
benim godzilla coştu yine , bi maden suyu içiim dimi yerimseniben

ŞenizCanım,,,
böyle alınganlıklar yapma...ben bu konuda sana katılıyorum.her bireyin hamileliĞİ farklı herkez hamileliğini farklı yaşar...
kiminin çok midesi bulanır kiminin bulanmaz....bulanmayan yalan söylüyor demek değildir...
doktorlar ilk 3 ay bulantı olur diyor mesela..olmayanlar da var ama...
ben henüz bişey hissetmedim ama 15-16 haftadan sonra hissedilebileceğini düşünüyorum...
hissedilmesi de normal,hissedilmemesi de normal..........
tecrubeli anneler hisseder deniliyor.............demekki hissedilebilir o haftalarda..ilk bebeğine hamile olanlar senin tecruben yok hissedemessin demek bana pek mantıklı gelmiyor...
doktorum da 15-16 haftadan sonra hafif hafif hissedebilirsin dedi..........
kimse güçlü tekmelerden bahsetmiyor kanumca..ama küçük küçük dalgalanmalar olabilir...
herkez istediğini düşünüp istediği fikri savunabilir..
herkeze saygım sonsuz..ama başkaları senin gibi düşünmüyor diye kimseyi suçlama..
o da onun düşüncesi..
aramızda ol ve birlikte paylaşımda bulunaım canım...
sevgiyle kala.s.

Hayatımızın en güzel günü olacak. Cafesı da ödülü de büyük olacak. Gerçi bir arkadaşım yeni doğum yaptı. Hamileliğin kıymetini bil. Doğduktan sonra içine tekrar sokasın geliyor, annelik çok zormuş diyor. Artık başa gelmeden bişey denmiyor.
Kızlar ben çıkıyorum. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize iyi bakın. Akşam belki bağlanıp yazdıklarınızı okurum.

Karen ve Gülce, gecenizin çok güzel geçmesini diliyorum. a.s.

maşallah canım
tahtaya vur , dilini ısır , 7 kere popişi kaşı felan , noolur noolmaz kaydirigubbakcemile3

yoook , dinler miyim , günaha girerim sonra kaydirigubbakcemile3
farkettim ben de canım , o yüzden sakladım sopamı :roflol:
benim godzilla coştu yine , bi maden suyu içiim dimi yerimseniben

Bak çıkıyodum tam yazını gördüm.
İç bebişim iç maden suyu köpeğin olsun. 2 taneyi aşma ama. Kibele'm öyle diyor.
Çok öpüyorum seni de.Şeniz

Bu arada dün yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik çok mutlu olduk beraber büyütcez..... Aramızda tam 10 hafta var... Onun 4 haftalık bnm 14 haftalık.....

ne güzel canım ya .. inşallah o da sağlıklı ve sorunuz br hamilelik süreci geçirir ..
benim bütün tanıdıklarımdan yaşı-evlilik yılı bana yakın olan eş-dost-akraba çocuklarını doğrdular .. onlar o heyecanı atlattılar , birebir paylaşacağım kişiler yakınımda olsaydı başka olurdu tabi .. ama iyiki ben de buradayım , berbaber yaşıyoruz heyecanlarımızı ve dostluğumuz sanal beki ama duygularımız gerçek a.s
ne laf ettim akşam akşam ama :dance:

kızlar dokrorum beni 8 hafta sonraya atmıştı ama ben yarın gidiyorum dayanamıcam 2 hafta geçti doktora gitmeyeli meraktan gidiorum işte yarın 12de geçermi bu zaman bilmem:)

nasssı ya , 8 hafta mı :1shok:
canım , bilmiyorum ama senin yerinde ben deolsam aynısını yapardım , iyi yapıyorsun gitmekle ..
yatcaz kalkcaz sen dr.a gitcen yerimseniben

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
arkadaşlarım bana sürpriz yapıp işyerime pasta getirmişlerarkamdan yavaşca gelip happy birthday deyince
acayip mutlu oldum insanın yaşı büyüdükçe böyle şeyler beklemiyor...
Onlar gitti ağlamaya başladım... Ayyy çok mu hassas oldum ne?canım arkadaşlarım.sizleri çok seviyorum...kadınlar kulübündeki arkadaşlarım sizleride...hemde çoooook.....

ayy kıyamam sana:1hug: ben varım cnm izmirdeyiz ikimizde allah kısmet ederse görüşürüzzzz bebeklerde görüşürrr kaydirigubbakcemile5
çok güsel laf ettin bu arada yıkılıoooohihoyyyt

bunlar cok hos surprizler ya, keske banada boyle suprizler yapan olsa,,
ya buarada herkes hassaslastigini soyluyo bende tik yok?? hamile oldugumu ogreneli daha hic aglamadim?

sabah hastaneye gittim kızlar dün dra aşırı derecede idrara çıktığımı sölemiştim tahlil yaptırdım bazen aşağıyada sızı yapıyordu.birde ilaç yazdırmak istedim kendi drum başka bi şehirde özeline gidiyorum hastanedeki dr yazmadı terbiyesiz ilk defa bir drla kavga ettim benim hakkım dedim sizi şikayet edicem diye vede hasta haklarına şikayette bulundum ben sekretermiyim diyor yani onun özeline gitmiyorum diye ama düzgün bi dr olsa niye gitmiyeyimki neyse az önce sağlık ocağında yazdılar yani drun terbiyesizliğiydi.başımda çatlıyor bu arada öğlen başladı. ilaçda içmek istemiyorum minoset içebilirsin dediler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…