Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiiki melekcim anlayışlı biriyim ben ama senin de dediğin gibi bazen öyle şeyler oluyorki keşke hiç yorum yapmasaydım paylaşmasaydım deyip üzülüyordum.halbuki herkes ayrı bi dünya takmamak ve herşeye açık olmak lazım
slm kizlar, nasilsiniz
ben pazartesi doktora gittim, bebegimi gordum kocaman olmus
ama maalesef bebisim cinsiyetini gostermedi, o gun 14 haftalik olmama ragmen ultrasonda 15+3 gozuktum, doktor birdahaki randevuyu taaaaa 5 hafta sonraya verdi!!!
ya ozamana kadar nasil dayancam??
Eyetkiner sen foça da nerdesin
merkezde mi
ben merkeze uzağım ve adın ne
öyle yazıları okumak kendi adıma konuşmam gerekirse beni de üzüyor , endişelendiriyorr ..
sanırım hepimiz hamileliğimizden ötürü fazla hassas bazen de gergin ve alınganız
bizi en iyi biz anlarız , o yüzden kimsenin üzülmesini kırılmasını istemem burada
çok keyifli ve kaliteli bir paylaşım ortamımız var
hepmiz hamileliğimizle ilgili neredeyse her anını en yakınlarımızla paylaştığımızdan bile fazlasını paylaıyoruz burada beraberce
o yüzden biraz daha anlayış göstersek desem birbirimize amacımı aşmış olmam umuyorum ..
burada kal ve bizimle paylaşımlarına devam et canım
hamlelik haftam bir çoğunuza göre çok geride , o yüzden sen dahil bir çoğunuzdan öğrenecek çok şeyim var yerimseniben
:1hug:
Belediye kapısının karşısındaki telefon bayiiindeki o güzel gözlü beyaz kadın...
Ayyy cicim o sen misin
selam kızlarhihoyyyt
biz geldik, kocaman olmuş prensesim, 11.6 cm:asigim:
Çok iyi dedi doktor çok mutluyumŞeniz
Darısı tüm anneciklere ve bebişlerine:1hug:![]()
Yok artık ne çayı süt içeriz ....seni hatırladım yazın kırmızı bir elbisen vardı oğluşuma telefon almıştım sen çok yardımcı olmuştun... Bende beklerim... Arçelik servisindeyim...
selam kızlarhihoyyyt
biz geldik, kocaman olmuş prensesim, 11.6 cm:asigim:
Çok iyi dedi doktor çok mutluyumŞeniz
Darısı tüm anneciklere ve bebişlerine:1hug:![]()
selam meleğim nasılsın tatlım...bende yaptırmak istiyordum ama doktorum ikili test sonuçlarım çok iyi olduğu için üçlü teste gerek görmedi..ben keşke dememek için gereken tüm testleri yaptırcam.üçlü test daha gerçeğe yakın sonuçlar veriyormuş...
Ben yaptırcam doktorum da tavsiye etti
canım benim oğluşum rahatına düşkün artık tam ortaya kurulmuş sağ tarafta değil...:)Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen------sag veya solda durma durumu
ipeğimu .............1.Temmuz..............Erkek....................Erkek..........................Erkek......................Erkek
derin................1 Temmuz...............Erkek......................................................Erkek
Menekşeak..............1 Temmuz........................................................................................................Erkek
HURREM_S...............2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek..........................Kiz
yeşimnur.................2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız.........................Kız
bebişimm :)) ................ 3 temmuz...............Erkek....................Kız..........................Erkek.............................................................sagda
Neslivicdan...............3 Temmuz...............Erkek......................................................Erkek......................Erkek
Sweethome...............3 Temmuz...............Erkek.......................................................Erkek.........................Erkek
Nezomemo................3 Temmuz...........................................................................................
Dilara80...................4.Temmuz................Erkek.....................Erkek...........................Erkek.........................Kiz.
gaydin................4 Temmuz..................Kız............................Erkek...........................................................Erkek........................sağda
.
Nidya.................4 Temmuz....................Kız...............................Kiz............................................................Kiz
.
Gamze.................5 Temmuz..................Erkek..............................
.
Nurr34..................5 Temmuz..............Kiz..........................Kiz...............................Erkek.........................Kız
Nur...................6 Temmuz................Erkek.......................Kız................................Erkek
Confuse................7 Temmuz.................Erkek........................?..................................Kiz........................Erkek
Sibel07.............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız..........................Kız
portaka.orda.kal..8 Temmuz........Erkek............................Kız
Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek.....................Erkek
Selsin................9Temmuz.............Kız.........................Erkek......................Erkek
Burberry...........10 Temmuz.............Erkek.....................................................Kız
Karen81.............11 Temmuz.........................................................................................................
Rosem..............12 Temmuz...............Erkek...............Erkek..............................Erkek...................................................Sagda
Cankız..............13 Temmuz...............Erkek.....................................................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek...............................Erkek
Zuzuuum.........15 Temmuz...............Kız........................................................Erkek.................................Erkek
akdas...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Erkek..........................Erkek........................Kız
Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız
Sibel25............16 Temmuz...............Kız........................................................Erkek
Babaylon..........16 Temmuz.............Erkek..........................................................................................Kız
Amatist74.........16 Temmuz............Erkek............................................................................................Erkek.
Burberry...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Kiz..........................
Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek.......................Kız
çiçeks...............17 Temmuz...............Kız.......................................................Kız
Hüzünyılı..................17 Temmuz....................Kız............................................................................Erkek
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
cgulistan...........18 Temmuz..............Erkek...................Erkek.........................Erkek.............................................................solda
annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız.............................Kiz................................Solda
Aşina....................21 Temmuz...........................................................................Kız.............................Kiz
Seraberk.............21 Temmuz.............Erkek.......................................................Kız
Bilge711...........21 Temmuz.............Erkek...................Erkek............................Kız
Seherrr................22 Temmuz...............................................................................
demett..............22 Temmuz.................Kız......................Kız..............................Kız................................Kiz......................................sağda
Adenzar...........23 Temmuz...............Erkek................................................Erkek
Nar.................23 Temmuz...............Erkek..................Erkek.........................Erkek
Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek
emusdmrl..........25 Temmuz........................................................Erkek..........................................................................................Sağ
ilsu..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız.......................Kız....................................Solda
Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız.......................Kız.......................................Solda
sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız
Grafiti...............26 Temmuz................................................................................................................................solda
Stardust............27 Temmuz...........................................................................Kız.......................................................................Solda
Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz................................................................sagda
Aytişş..............29 Temmuz.............................................................
Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek
badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek...............................biri sağda biri solda
Özleeeemm35........................................Erkek.................Erkek...........................Erkek
Nilayyy...............................................Kız........................................................Sagda.................................Erkek
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Come baby....................İkiz............................................................2 kız.................................................................Sağda
NESLİVİCDAN İÇİN GÜNCELLEDİM KIZLAR. TEBRİK EDERİM CANIM.
bence bademin kimseye bişey söylediği yok hepimiz hamileyiz alınganlık olabilir birbirimizi anlamamız lazım..O gerginliklerin içinde de hep badem oluyor nedense. tesadüf sanırım
valla canım ben hep izlemiycem diyorum yine izliyorum akşam akşam canım her gördüğümü istiyor delikafadulden cokacimcoookdun aksam ilk defa yemekteyiz programini izledim. ir daha da izlemeyecem. psiman oldum. valla dun aksam oyle saglam yemek yedim ki patlayacaktim ama yemekleri gorunce gene aciktim. inanamiyorum. esime sordum yok ben acikmadim diyor.
avrupa yakasi yoktu degil mi dun aksam? biuz internetten izliyoruz sonradan. ama bulamadik. yeeine yemekteyizi seyrettik.
Doğum günün kutlu olsun canım,Aklına kötü şeyler getirme Şenizgünaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım.Eve gittiğinde bol bol istirahat edip uyumaya çalış.Ayaklarını,belini üşütme sakın..:teselli:ama ben bugün çok hastayım.grip oldum.boğazım çok ağrıyor.ve kemiklerim.çok zor çalışıyorum anlıyacağınız.keşke şimdi evde olsamda şöyle biraz yatabilsem
Canım senin de doğum günün kutlu olsun Şenizbugün benim doğum günüm 34 yaşıma girdim hadi bakalım hayırlısı....
Geçmiş olsun canım..Hamile bayanların çok fazla ten temasında falan bulunmamaları iyi olur aslında...Selsin ben de pazar gününden beri gribim. İğrenç birşey kafam kocaman. Keşke sana önerecek birşeyler bilseydim ama tek çare zaman galiba. Eşimden kaptım bu hastalığı. O ilaç kullandığı halde aynı evrelerden geçiyoruz. Sudafed hamilelere veriliyormuş galiba. Ama dr'a sormadım. Çok kötü olursan aklında bulunsun. Bu arada burnunu açık tutmaya çalış. Oksijen alabilmen bebiş için de gerekliymiş. Stemiar kullanabilirsin. Ve en önemlisi dinlenmen gerek. İşe gitmeseydin keşke.
İyiyim canım,Üniversiteden bir arkadaşımla buluştuk,gezdik..Eve geldim hemen uyudum biraz...Badem gelmedi hiç bu gün umarım iyidir
Hemoglobin değerin gayet iyi çıkmış canım:lepi:Benim kan sayım çok iyi çıkıyor ne hikmetse hatta normalin üzerinde 13 küsür çıkmış.............
Evet sanırım çoğumuz kullanıyoruz..Hamileler için önerilen folik asit takviyeli demir kapsüller...kızlar gyno ferro sanol kullanan warmı?
Eşlerden böyle hassas zamanlarda güzel sürprizler almak çok hoş oluyor canım...:asigim:Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
arkadaşlarım bana sürpriz yapıp işyerime pasta getirmişlerarkamdan yavaşca gelip happy birthday deyince
acayip mutlu oldum insanın yaşı büyüdükçe böyle şeyler beklemiyor...
Onlar gitti ağlamaya başladım... Ayyy çok mu hassas oldum ne?canım arkadaşlarım.sizleri çok seviyorum...kadınlar kulübündeki arkadaşlarım sizleride...hemde çoooook.....
sabah hastaneye gittim kızlar dün dra aşırı derecede idrara çıktığımı sölemiştim tahlil yaptırdım bazen aşağıyada sızı yapıyordu.birde ilaç yazdırmak istedim kendi drum başka bi şehirde özeline gidiyorum hastanedeki dr yazmadı terbiyesiz ilk defa bir drla kavga ettim benim hakkım dedim sizi şikayet edicem diye vede hasta haklarına şikayette bulundum ben sekretermiyim diyor yani onun özeline gitmiyorum diye ama düzgün bi dr olsa niye gitmiyeyimki neyse az önce sağlık ocağında yazdılar yani drun terbiyesizliğiydi.başımda çatlıyor bu arada öğlen başladı. ilaçda içmek istemiyorum minoset içebilirsin dediler ama
Ben sitede değilken benim adımı ne amaçla anıyorsun ki?O gerginliklerin içinde de hep badem oluyor nedense. tesadüf sanırım
ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH HEP BÖYLE SAĞLIKLI GÖTÜRSÜN BEBEĞİNİ DE SENİDE![]()
ayy harika çok mutlu oldum senin adına ne büyük bi mutluluk tahmiin edebiliyorum.. maşallah bebeğinee![]()