özlem cim sen izmir in neresindensin
cnm ben yeşilyurtta oturuorum sen?:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem cim sen izmir in neresindensin
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
arkadaşlarım bana sürpriz yapıp işyerime pasta getirmişlerarkamdan yavaşca gelip happy birthday deyince
acayip mutlu oldum insanın yaşı büyüdükçe böyle şeyler beklemiyor...
Onlar gitti ağlamaya başladım... Ayyy çok mu hassas oldum ne?canım arkadaşlarım.sizleri çok seviyorum...kadınlar kulübündeki arkadaşlarım sizleride...hemde çoooook.....
canım muayeneleriniz ne kadar sürüyor
sabah hastaneye gittim kızlar dün dra aşırı derecede idrara çıktığımı sölemiştim tahlil yaptırdım bazen aşağıyada sızı yapıyordu.birde ilaç yazdırmak istedim kendi drum başka bi şehirde özeline gidiyorum hastanedeki dr yazmadı terbiyesiz ilk defa bir drla kavga ettim benim hakkım dedim sizi şikayet edicem diye vede hasta haklarına şikayette bulundum ben sekretermiyim diyor yani onun özeline gitmiyorum diye ama düzgün bi dr olsa niye gitmiyeyimki neyse az önce sağlık ocağında yazdılar yani drun terbiyesizliğiydi.başımda çatlıyor bu arada öğlen başladı. ilaçda içmek istemiyorum minoset içebilirsin dediler ama
geçmişi okuyamayınca böyle oluyo CADIARZU
demek bugün doğum günün canımm ne güzel hihoyyythihoyyyt
Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın inşa.s.
tabi bugün doğum günü annesisin böyle güzel süprizleri hakediyorsun..kim olsa böyle duygulanırdı a.s.
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
arkadaşlarım bana sürpriz yapıp işyerime pasta getirmişlerarkamdan yavaşca gelip happy birthday deyince
acayip mutlu oldum insanın yaşı büyüdükçe böyle şeyler beklemiyor...
Onlar gitti ağlamaya başladım... Ayyy çok mu hassas oldum ne?canım arkadaşlarım.sizleri çok seviyorum...kadınlar kulübündeki arkadaşlarım sizleride...hemde çoooook.....
özlem cim ben eski foça dayım
bu arada bende gece çok idrara kalkıorum en az 3 kere uykum bölünüo..... Başka kalkan varmı böle gece..
işte bende sırf bu haksızlıklar,düzensizlikler yüzünden devlet hastanesi ve ssk ile anlaşmalı özel hastaneleri tercih etmiyorum...........
doktorum da özel hastanem de özel...
başka türlü insan muamelesi göremeyeceğiz çünküü
canım ssk ile anlasmalı özel hastanelerinde bir farkı kalmadı zaten. dr larda eski ilgi ve alakayı kaldırdı.10 dak. bir hasta alıyorlar resmen.
kıyamam yaaa. Aynen bende tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum.bir arkadaşım var hamile o da su içmiyor gece kalkıcam diye...