beni sıpada bacağını kapattı[/QUOTEbenmkide bi görmedik pıtını![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni sıpada bacağını kapattı[/QUOTEbenmkide bi görmedik pıtını![]()
canım senın doktorun hıc bır yorumda bulunmadı mı?
bebişim inşallah kan değerlerinde güzell çıkar canımm ne güzell bunu da atlattınız.
kızlar bebişimn resmini ekledim
görmeyeli kocaman olmuş yavruşum
kızlarr ben geldim ama hemen çıkmak zorundayız.....,herşey çok güzellll bu gün bebişimin parmaklarını saydıııık, 5 tane çok şükür...
omurgası kapanmış herşey çok iyi dedii doktorumuz...
veee kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızımoluyor allaha çok şükürrhihoyyythihoyyyt
çok mutluyum....kaydirigubbakcemile5
resimleri ve ayrıntıları 1-2 saat sonra eklerim kızlar...
şimdi eşimle alışverişe çıkçaz...
bebişim 83 gram olmuş kuzum benim
canım yorumda bulunmsına fırsat kalmadı önce hafif açıktı bacakları dr dur biraz daha açtıralım diye bastırdı oda iyice kapattı pazartesi tekrar gidecem göremezse 4 boyutluya gidecem
benimkide göstermedi yüzüstü yatıyordu bakalım 15 gün sonra gösterecekmi
anladım canım.
dun benımkıde ılk basta sırtı donuktu ama gıtmeden once cıkolata yemıstım.
bırde doktorum öksür bakalım dedı.ben öksürdukce hareketlendı sonrasında da durus seklını degıstırdı.
doktora gıttıgınde mutlaka bunu dene.
valla çatlayacam ben bu hafta gezecem drları
beni sıpada bacağını kapattı
canım yorumda bulunmsına fırsat kalmadı önce hafif açıktı bacakları dr dur biraz daha açtıralım diye bastırdı oda iyice kapattı pazartesi tekrar gidecem göremezse 4 boyutluya gidecem
benimkide göstermedi yüzüstü yatıyordu bakalım 15 gün sonra gösterecekmi
anladım canım.
dun benımkıde ılk basta sırtı donuktu ama gıtmeden once cıkolata yemıstım.
bırde doktorum öksür bakalım dedı.ben öksürdukce hareketlendı sonrasında da durus seklını degıstırdı.
doktora gıttıgınde mutlaka bunu dene.
Maşallah yavrukuşuna
Sağol bitanem.hayırlısı inşallah.Gördünmü,kıpır kıpır sıpam :asigim::teytey:BADEM ciğim hem kızın hem de oğlun mu olcak !? Canım çooook çoooook sevindim.Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin bebeklerini.MaşallahBen daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah şubat başında randevum var o zaman gösterirse öğrenicem.Senin adına çok sevindim.:1hug:a.s.
Allah gönlüne göre vermiş..Çok şükür.Sağlıklısıyla gelsin inşallah..:1hug::1hug:kızlarr ben geldim ama hemen çıkmak zorundayız.....,herşey çok güzellll bu gün bebişimin parmaklarını saydıııık, 5 tane çok şükür...
omurgası kapanmış herşey çok iyi dedii doktorumuz...
veee kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızımoluyor allaha çok şükürrhihoyyythihoyyyt
çok mutluyum....kaydirigubbakcemile5
resimleri ve ayrıntıları 1-2 saat sonra eklerim kızlar...
şimdi eşimle alışverişe çıkçaz...
bebişim 83 gram olmuş kuzum benim
bademcim sanada maşşallah canımcım a.s.
stardust değerlerinde çok güzel gibi görünüyor hayatım dr da öyle demiş zaten
bütün cinsiyeti belli olan arkadaşlara tebrikler tekrar
hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyoruma.s.
ewt benim doktorumda söylemşyomaşşalh kızlar herkes cinsiyeti öğreniyo bi benim doktorummu ısrarlı söylememekte yaaaa![]()
benim dr. da söylemiyo tahmin yapamazmısınız dedim birazda bekle dedibenneyaptımkimaşşalh kızlar herkes cinsiyeti öğreniyo bi benim doktorummu ısrarlı söylememekte yaaaa![]()
bende aynysyny söyledim ama şubat sonuna attı yaaaa
bende aynışeyi söyledim ama şubat sonuna attı yaaaa