• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nilaycım bende anlamdım 1-2 defa kelebek kıpırtısı gibi hissetim omudur bilmem.barsak hareketinden farklıydı yinede 20.haftayı beliyorum.heyecanla.

canım bebişin olabilir 16+1 ien drum 1 hafta 10 gün içinde hissedersin demişti bana

14 teyim BENDE HİSSEDİYORUM göz seyirmesi gibi oluyo
:CüvCüv:
canım ikinci hamileliğin herhalde yoksa 14. hafta imkansız hissetmek..
Nilaycım bende anlamdım 1-2 defa kelebek kıpırtısı gibi hissetim omudur bilmem.barsak hareketinden farklıydı yinede 20.haftayı beliyorum.heyecanla.
bende öyle hissettim sibelcim acaba omu.diyorlarki hurafe belki ama ilk kıpırtıda kime bakarsan ona benzermiş ben eşime bakıcam ama evde yoksada aynaya bakarım herhalde:)))
canım bebişin olabilir 16+1 ien drum 1 hafta 10 gün içinde hissedersin demişti bana

ya vallamı bende 17+1im ya acaba hissetmeye başlayacakmıyım çok heyecanlı:))))

Nilaycığım bana de ilk kez cd verdiler..Sanırım gittiğimiz dr a göre değişiyor bu....:sm_confused:
herhalde canım ama bende istiycem bebişime hatıra olsun ne güzel...
hayır ilk hamileliğim
ve gaz sancısı falan değildi eminim

canım bilemem ama ben doktorumun söylediğini söylüyorum hissedenler var dedim ben 14. haftada güldü bana imkansız dedi onlar öyle sanıyorlar dedi.bu ikinci hamileliğiyse eğer hissedebilir dedi..bunu sadece benim dr değil çoğu arkadaşın doktoru söylemiş..sen hissettim diyorsan öyledir canım..

ewt gaz sancısı değil dimi
gerçekten tuhaf birkıpırtıkaydirigubbakcemile3

tabıkıde gaz sancısı degıl canım:1hug:
ıcımızde oynayan bır varlık var bu ıkısını ayırt edemıyecek kadar şaşkın degılız heraldekaydirigubbakcemile3
ayrıca ıcımızdekı varlıgın oynayıp oynamadıgını bızden baska kımse iyi bılemez buna doktorlarda dahıl!

Son düzenleme:
tabıkıde gaz sancısı degıl canım:1hug:
ıcımızde oynayan bır varlık var bu ıkısını ayırt edemıyecek kadar şaşkın degılız heraldekaydirigubbakcemile3
ayrıca ıcımızdekı varlıgın oynayıp oynamadıgını bızden baska kımse iyi bılemez buna doktorlarda dahıl!

ne bu şimdi ben anlamadım? 14. haftada ilk hamileliği olup hissettim diyorsanız internetten araştırın orada bile hissedilmez diyor ben size gaz sancısını bebek hareketi sandınız demedimki..
bendede bir çok hareket oluyor ama ben bebek demiyorum 17. haftayı bitirmiş olmama rağmen..doktorumada sonuna kadar güveniyorum..
maşallah sizin bebeklerinize diyorum önceden hissettirmişler kendilerini...

bu arada hüzün yılı senin sanırım 1 tane çocuğun var 14. haftada hissetmen gayet normal önceden doğum yaptıysan..

ne bu şimdi ben anlamadım? 14. haftada ilk hamileliği olup hissettim diyorsanız internetten araştırın orada bile hissedilmez diyor ben size gaz sancısını bebek hareketi sandınız demedimki..
bendede bir çok hareket oluyor ama ben bebek demiyorum 17. haftayı bitirmiş olmama rağmen..doktorumada sonuna kadar güveniyorum..

asıl ben sıze soruyorum ne bu sımdı?
ısrarla hıssedemessınız demek ne demek bende doktoruma guvenıyorum ve doktorum gayet normal hıssedebılırsın dedı
sureklı benım doktorum sole dedı bole dedı falan fılan
sızın doktorunuzun ne dedıgı benım hıc umrumda degıl
benı benım doktorumun dedıklerı ılgılendırır lutfen sureklı aynı örnegı verıp durmayın!

neyse benim hissettiğim anormal bi histi sadece....elimi karnıma koyduğumda sürekli olmasada arada hissettiğim anormal bişiysi zaten
ii gclr herkeze

bu arada hüzün yılı senin sanırım 1 tane çocuğun var 14. haftada hissetmen gayet normal önceden doğum yaptıysan..

cocugum yok ama dogum yaptım
ayrıca ılk hamılelıgımde cok daha erken hıssetmıstım ve doktorum cok zayıf oldugum ıcın erken hıssetmemın gayet normal oldugunu soylemıstı

Seni hissiz seni...-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

asıl ben sıze soruyorum ne bu sımdı?
ısrarla hıssedemessınız demek ne demek bende doktoruma guvenıyorum ve doktorum gayet normal hıssedebılırsın dedı
sureklı benım doktorum sole dedı bole dedı falan fılan
sızın doktorunuzun ne dedıgı benım hıc umrumda degıl
benı benım doktorumun dedıklerı ılgılendırır lutfen sureklı aynı örnegı verıp durmayın!

cocugum yok ama dogum yaptım
ayrıca ılk hamılelıgımde cok daha erken hıssetmıstım ve doktorum cok zayıf oldugum ıcın erken hıssetmemın gayet normal oldugunu soylemıstı

sizin doktorunuzun söylediği yada zayıf olmanızda beni ilgilendirmiyor ben örneği kendi doktorum söyledi diye değil çogu arkadaşın dr söylemiş ve int yazanda bu dedim...
hala ısrarla ilk hamileliği olan biri 14. haftada hissedemez diyorum ve bunun arkasındayım bu benim inancım..

sizin doktorunuzun söylediği yada zayıf olmanızda beni ilgilendirmiyor ben örneği kendi doktorum söyledi diye değil çogu arkadaşın dr söylemiş ve int yazanda bu dedim...
hala ısrarla ilk hamileliği olan biri 14. haftada hissedemez diyorum ve bunun arkasındayım bu benim inancım..

yeter artık bu konu benı ıyıce gerıyo bende ınatla benım cocugum oynuyo dıyorum ve sızın ınancınız umrumda bıle degıl!:delphin:

Ben de çok zayıfım..Hissettiğimi düşünmüyorum..Çünkü daha 100-150 gr lar en fazla...kasları çok kuvvetsiz.Karın kaslarını ,rahmi zorlayacak kuvvette değiller..Boyları da işaret parmağı kadar sadece...

180 im ve 12 haftalık hamileylen 63 tü kiloydum...Şu an 68 kg ım..Eğer zayıflıksa....

Bizim dr larda iş yok demek ki..-tatlicadiarzu-

delikafadulden

Back
X