Nilay, Badem, siz hic ustelemeyin. Ben de siiznle ayni gorusteyim. Kaan Kocatepenin gebelik sutesinde 14. haftasini okumasini tavsiye ederim herkesin. doktor diyorki. Anneler ISRARLA! bebegi hissettiklerini iddia etseler de imkansizdir diyor. yani doktor annenin israr edeceginden de emin. ayni buradaki bebegini hissttigini belirten anne adaylarimiz gibi.
Huzunyilinin ikinci bebegi. ilkini kucagina alamamis olsa bile 7. aya kadar gelmis. yani bu asamalari yasamis daha once. bebek hareketleri konusunda tecrubeli. yani belki huzun yili ve diger 2. bebegini bekleyen arkadaslarimiz.
ama ben de kesinlikle ilk bebegini bekleyen annelere katilmiyorum. goz seyirmesi dediginiz, kelebek kipirtisi dediginiz kesinlikle bagirsak hareketi ve biraz daha dikkatli dinleyin, arkasinin keislmeigini goreceksiniz.
neyse hisseden hissetmistir, etmeyen etmemistir,. arkadasim da 8. haftada hissettidigini israrla iddia etti, hicbirimiz fikrinden donduremedik. sabir fikir iste.