2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben 9 eylülde özel bölüme gidiyorum yani öğretim üyelerine onlar ücretli oluyo,o nedenle mi bilmiyorum ama bir problemim olmadı çok şükür ama dediğim gibi cd falan vermiyolar orası kötü.benim bebiş aşılama ile oldu o yüzden oradaki beni tedavi eden doktoruma devam ediyorum.ama kadomeride düşüncem çok teşekkürler.

baya hisettim canım ya başım mı döndü acaba dedim ama karşı masamda oturan arkadaşla göz göze geldik o da bağırdı deprem diye..çok korktum elim ayağım titriyor hala..eşim de aradı iyimisin diye o da hissetmiş..öylee allah korusun yıkımlı bi deprem değil ama baya güçlüydü...
Sanırım biyere bişey olmamıştır

Evet ya ben yemekteydim ben hariç herkes hissetti :bbo:.Binamız 13 katlı bizim 4.kattayız ay allah korusun hissetsem çok korkardım ya.Merkez üssü Çalı'ymış beyaz melek,3.5 şiddetinde olmuş.Allah'ım sen hepimizi koru

Çok yüksek değilmiş şiddeti ama yine Allah korusun tabi..Gelmiş geçmiş olsun...:teselli:

baya hisettim canım ya başım mı döndü acaba dedim ama karşı masamda oturan arkadaşla göz göze geldik o da bağırdı deprem diye..çok korktum elim ayağım titriyor hala..eşim de aradı iyimisin diye o da hissetmiş..öylee allah korusun yıkımlı bi deprem değil ama baya güçlüydü...

Geçmiş olsun canım.çok ürkütücü birşey.allah korusun

ben 9 eylülde özel bölüme gidiyorum yani öğretim üyelerine onlar ücretli oluyo,o nedenle mi bilmiyorum ama bir problemim olmadı çok şükür ama dediğim gibi cd falan vermiyolar orası kötü.benim bebiş aşılama ile oldu o yüzden oradaki beni tedavi eden doktoruma devam ediyorum.ama kadomeride düşüncem çok teşekkürler.

Benim de mikroenjeksiyonla canım..Dokuz eylülde Uğur ve Namık bey öneriliyor..Bir de yanlış hatırlamıyorsam Serdar bey..Berrin hanımı kesinlikle tavsiye etmem...

ben depremden çok korkuyorum nedense...şans eseri gölcük depremini duymadım çok şükür.ama acısını çok hissettim..
şimdi ise ilk aklıma bebeğim geldiii ve onun için korktum sanırım anne olduğumu hissettim daha çok

Dr Gülnihal ve Dr Özge piri yi de tavsiye etmem....

beni bir daha hastaneye almazlar..Kötü reklam yaptım...-tatlicadiarzu-

Ama deü nin özel odaları özel hastaneleri aratmayacak kadar iyidir..Bunu inkar edemem....:1closedeyes:

ben depremden çok korkuyorum nedense...şans eseri gölcük depremini duymadım çok şükür.ama acısını çok hissettim..
şimdi ise ilk aklıma bebeğim geldiii ve onun için korktum sanırım anne olduğumu hissettim daha çok

Gölcük depremini duymamış olman büyük şans melek,ben 10 gün şoktan kurtulamamıştım Allahım bi daha yaşatmasın hiç kimseye,öyle bi korku kaldı içimde iyiki bunu hissetmedim.Geçen uçak sesini bile deprem uğultusu sanırdım.

uğur bey genelde kanser hastalarına bakıyor ameliyat falan pek zamanı yok gebe takibine,bülent bey ile erbil bey tüp bebek konusunda uzmandı bende erbil beye başladım memnunum,berrin hanımda gerçekten dışarıdan hiç sempatik durmuyo,soğuk biri sanki.
oğluşun pek hareketli maşallah,allah hayırlısı ile doğmalarını nasip etsin,bu arada şarkı falan süper olmuş.

Ben o sıralarda İzmirde olduğum için bihaberim..Ben sadece bebeklerime bişey olmasından korkarım..Bunun dışında Allah hariç hiç ama hiç bişeyden korkmam..
Burda da sık deprem olur..İzmir deprem kuşağındadır ama küçük depremler...Hiç korkmam depremden..Ben de bir tuhafmıyım nedir....fisfisfis

bursada deprem oldu şimdi şoook oldum ve çok korktum...

beyaz melekcım cok gecmıs olsun.
ınsallah tekrarı olmaz.
ınsallah kımsecıklere bırsey olmamıstır.:Saruboceq:

uğur bey genelde kanser hastalarına bakıyor ameliyat falan pek zamanı yok gebe takibine,bülent bey ile erbil bey tüp bebek konusunda uzmandı bende erbil beye başladım memnunum,berrin hanımda gerçekten dışarıdan hiç sempatik durmuyo,soğuk biri sanki.
oğluşun pek hareketli maşallah,allah hayırlısı ile doğmalarını nasip etsin,bu arada şarkı falan süper olmuş.

Berrin hanım....Hakkında hiç iyi şeyler düşünmediğim bir dr.....

Hastasını aşağılayan,hakaret eden,tedavi etmektense rahim alıp işin içinden sıyrılmak isteyen biri..Kaç tanıdığımın rahmini almaya kalktı..Ama başka dr a yönlendirdik onları....kaydirigubbakcemile

Teşekkür ederiz teyzesi...:utangac:a.s.

Back
X