2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende seni çok seviyorum meleğim:)))

canım benim evimden gözüküyor 5 dakika uzaklıkta yürüyerek tepe natulıus yani medipol hastanesine çok yakın canım..ben şimdi natulıusa gidiyorum gelince görüşürüz fıstıklarım kaydirigubbakcemile3

Demek evinden gorunuyor. ben de minubus yolu uzerinde oturuyorum. Erenkoyde.
daha dogrusu evim orada da:) beni bekliyor yaza kadar.

Ilsu bende baş ağrısı var ya geçen hafta başladı şimdi ara ara tutuyor normal diyolar hamileliktehn dolayı ilaç almadım uyumaya çalışıyorum ama işte tuttuğuda oluyo çekicez geçene kadar ilaç kullanmak geçirmiyoki

ben depremden çok korkuyorum nedense...şans eseri gölcük depremini duymadım çok şükür.ama acısını çok hissettim..
şimdi ise ilk aklıma bebeğim geldiii ve onun için korktum sanırım anne olduğumu hissettim daha çok

Ben Golcuk depreminde Izmirdeydim:) karsiyakada. poker oynuyorduk arkadaslarla:) gece 3 falandi, guya matematik calisacaz. ayyy var ya taa Golcukten Izmir, uzak bayagi ama nsil sallandi ve cok uzundu. bitmek bilmedi. kipirdayamadik yerimizden. kalakaldik. allah yasatmasin bir daha ama Istanbul kacinilmaz ve ben bir an once tasinmak istiyorum saglam zeminli bir yere.

Deniz kenarinda olmayiversin. iceri kisimlarda olsun ama saglam olsun.

tüm arkadaşlara selamlar..

çook geçmiş olsun melek ve depremi hisseden herkeze...Rabbime emanet..inş bi sorun yoktur..

cumartesiden buyana araştırma yapmaktan giremedim.geçmişe şöyle bi göz gezdirebildim..
güzel tebrikleriniz için tüm arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..Rabbim tüm bebişlerimizi hayırlı eylesin inş.sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş..

badem ve nur sizinde bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş..sizlerinde hayırlı olsun..Rabbim nazarlardan korusun inş..

dr. ikli testte mom değerim yüksek olduğu için amniyosentez istedi..
önümüzdeki hafta 3 lü test yapılacak ve 4b ultrasyona girecem..
dua edin arkadaşlar inş. bi sorun yoktur..
bişey çıkmayacak gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı..
oğluşum inş sağlıklı bi şekilde doğacak..

canim mein ol yuksek risk dedigi yuzde birden bile azdir. icini rahatlatmak ve riski uzerinden atmak icin amniyosentez istiyorlar genelde. aksi takdirde neden yaptirmadin diye sorar hasta.

emin ol birseycik cikmayacak.

ılsu bende baş ağrısı var ya geçen hafta başladı şimdi ara ara tutuyor normal diyolar hamileliktehn dolayı ilaç almadım uyumaya çalışıyorum ama işte tuttuğuda oluyo çekicez geçene kadar ilaç kullanmak geçirmiyoki

minoset içiyorum canım bana mısın demiyor .
Umarım çok uzun sürmez

nur_84 canım iki şey sorucam sana senin 2. bebğinmi bu avatardaki kız seninmi :)
birde ne sınavına giriyosun kpss mi diye düşündüm de

nur_84 canım iki şey sorucam sana senin 2. bebğinmi bu avatardaki kız seninmi :)
birde ne sınavına giriyosun kpss mi diye düşündüm de

yok canım avatardaki ablamın kızı benim ilk bebeğim olacak inş kpss sınavına hazırlanıyorum canım

yavaş yavaş iştahım açılıyo kızlar ya hayır olsun çok dikkat etmem lazım
acıktıkça elma falan yiyeyim bari de kiloma dikkat edeyim

Bundan sonra kilo alırız melekcim .
Benimde yemem içmem aynı almışım kilo . Yine de dikkat etmek gerekli. Son aylarda çok kilo alınıyormuş cünkü.

yavaş yavaş iştahım açılıyo kızlar ya hayır olsun çok dikkat etmem lazım
acıktıkça elma falan yiyeyim bari de kiloma dikkat edeyim

Beyaz Melekcim kiloyu sorun etme zaten senin vücut yapın ince sana bişey olmaz canın ne istiyosa ye ben kızıma hamileyken 20 kilo almıştım 5 ayda hepsini verdim hatta fazladan 1 kiloda verdim. Senin bünyende belli cnm kilo tutmazsın sende

Back
X