2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün giremedim anneme gittim yemeğe burası çok alışkanlık oldu ordaykende sürekli merak ettim. dilara geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur bilirim sabahlara kadar uyuyamazdım ebru bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin maşallah kızçene

sağol derincim teşekkür ederim bende anneme gittim biraz kafa dinleyim diye 2 gün kaldım 3. gece sabaha kadar benim yüzümede kimse uyuyamadı geri geldim dişim iyileşsin tekrar gidicem kalmaya zaten martta memlekete gidecekler 2 ay kaldı bide doğuma kadar göremicem..

günaydınn arkadaşlar :1hug:
benim için kötü bi geceydi ama inş güzel bi gün olur :1no2:
yaşadıklarımdan fazla etkilendim sanırım.rüyamda bebeğimi elimden alıyorlardı..ama ben oturduğum yerden kalkamadım..arkasından baka kaldım yavrumun..alıp götürdüler yavrumu..hıçkırarak ağlamışım.eşim uyandırdı..uyandığımda hala ağlıyordum.....
Rabbim bunun rüyası bile kötü..kimseyi yavrusundan ayırma..:Saruboceq::Saruboceq:
kendimi acilen toplamam lazım ya..oğluşumu üzüyorum o üzüldükçe daha da üzülüyorum..dua edin arkadaşlar..inş güzel haberler alırız haftaya ve bu kabuslar biter..

herkeze hayırlı günler...iyiki varsınız :1hug:

Dilara geçmiş olsun canım inş. tekrar yaşamazsın gerçekten çok zor diş ağrısı
Beyaz melek günde bir avuç ceviz yiyebiliyomusun ben yiyemiyorum ya çok yağlı geliyo bana
Cinsiyeti belli olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri görelim inş..

Gülistan azcık rahatlamaya çalış canım ya kitap felanmı okusan kafanı dağıtacak bişiyler bul bence sürekli düşünme atamıyosun içinden biliyorum ama bu kadar takmamaya çalış inş. bi sorun çıkmıcak ferah tutmaya çalış kalbini canım

gülistan cım korkma canım inan bende aynıyım gece rüyalarımdan o kadar çok etkileniyorum ki iki gündür gündüzleri işime bile adapte olamıyorum... ama geçecek sabırla bekliyorum...lütfen üzme kendini sende biliyorsun ki sadece bir rüya...

Beyaz Melek çok özel bi şey olur gerçekten yaz bakalım detayları bizde bakalım battaniye olayı güsel tulumda ayrıca şirin bakalım

bu da battaniyesi tabi ben pembe istedimmmmmmmm

18678666by5.png

w465.png

Gülistan azcık rahatlamaya çalış canım ya kitap felanmı okusan kafanı dağıtacak bişiyler bul bence sürekli düşünme atamıyosun içinden biliyorum ama bu kadar takmamaya çalış inş. bi sorun çıkmıcak ferah tutmaya çalış kalbini canım

elimden geleni yapmaya çalışıyorum..düşünmemeye çalışıyorum.söz veriyorum kendime ama yine dönüp dolaşıp acaba sorusu buluyo beni..
sonuçları almadan içim rahat olmayacak sanırım..yarın başka bi dr.gidecez.üçlü test yatıracaz inş en kısa zamanda sonuçları alırız.:Saruboceq:

gaydin 58 günaydın canım dün beni merak etmişsin canım sağol demekki olmadığımın farkına vardın hoşuma gitti dün anneme gitmiştim canım şükür gribi atlattım sayılır sadece biraz burnum akıyor

Back
X