2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gününüz aydın olsun bayanlar Şeniz

melek resimlerdeki ciciler ne hoşmuş hakkaten
br de benimkisi pembe olacak demişsin , kesinleşti mi canım cinsiyeti , geliyor mu Ökü hanım :asigim:

cgulistan ,canım inşallah sonuçların güzel çıkar :1hug:

gülistan cım korkma canım inan bende aynıyım gece rüyalarımdan o kadar çok etkileniyorum ki iki gündür gündüzleri işime bile adapte olamıyorum... ama geçecek sabırla bekliyorum...lütfen üzme kendini sende biliyorsun ki sadece bir rüya...
inş sonuçları alınca hepsi geçeçecek..biliyorum bebişim çok iyi..biraz naz yapıyorlar sanırım..a.s sağlılı olduğunu duyayım nazınada kurban olurum onun.:emir_bebek::asigim:

isteyenler site adresini özelden yazarım burdan yazmak yasak kızlar

melek bunlar çook güzelll.hediye içinde çok güzel olur.zahmet olmazsa bana da gönderebilirmisin..biraz gözümüz gönlümüz açılsın yerimsenibena.s.

br de benimkisi pembe olacak demişsin , kesinleşti mi canım cinsiyeti , geliyor mu Ökü hanım :asigim:

inş canım..sabırsızlıkla bekliyorum..dualarınızda eksit etmeyin :asigim:a.s.

:teytey::teytey:evet canım kesinleşti kızımmmmm olacak inşallahhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

Dilara geçmiş olsun canım inş. tekrar yaşamazsın gerçekten çok zor diş ağrısı
Beyaz melek günde bir avuç ceviz yiyebiliyomusun ben yiyemiyorum ya çok yağlı geliyo bana
Cinsiyeti belli olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri görelim inş..

sağol canım inşallah bi daha olmaz kimseyede yaşatmasın rabbim diş ağrısını..:Saruboceq::1hug:

Back
X