2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

duygu sağol cnm teşekkürler iyi dileklerin için... allah ım hepimize bebeğimizi kucağımıza aldığımız sağlıklı günler göstersin inşallah..

bu arada benim bebeğim de yengeç burcu olacak inşalllah... aslında ben başak olmasını isterdim ama o kadar sıkamam kendimi :)))

Selam kızlar nasılsınız.. Ben ağır grip geçirdim katılşamadım pek malum birde çalışıyorum...
Belki unutmuştursunuz bile :))))
ben dr.a gittim ama cinsiyetini göstermedi yavrum.....

Bulantılarım hala devam ediyor ...

Sizlerin geçtimi.....

Bende bebeğime bişeyler almak istiyorum aam cinsiyette belli deeğil hemde erken gibi ... :)

canim gecmis olsun, benim bulantilar biara gecmisti cok sevinmistim, ama yeniden basladi ozellikle sabahlari ve geceleri cok cekiyorum,,,

HOŞGELDİN CANIM .HERGÜN SENİNLE KONUŞMASAM BENDE UNUTCAM HA :)))
BU SEFER BULANSIN BULANSIN DİYE SEN TUTTURDUN BAK GÖRÜYOSUN
EĞER BEBİŞ CİNSİYETİNİ GEÇ GÖSTERİYOSA COĞUNLUKLA KIZ OLUYOR :)) SAĞLIKLI OLSUNDA ÖNEMLİ DEĞİL:1hug:

Ebush gece doğum yaparsan yükseleni aslan olur sanırım 12-01 arasıydı benimde yükselenim aslan gayet memnunum bende gece olsun diyorum :) Yengeç Aslan karışımı ne olur bakalım :):)

SAĞOL TATLIM SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖENMLİ DEĞİL ......:CüvCüv:

Hamılelık zor sabır ısteyen bır surec . Ne kadar guzel olsa da. Bu arada baya ılerledık farkındamısınız 4. Aylar bıttı nerdeyse . Ben temmuzu saymıyorum 5 ay kaldı :)

arkadaşım doğum yapmıştı hediyemle gittim bebeğinin ağlamasından oturamadım geldim eve gözüm korktu valla sanki çocuğu kestin nasıl ağladı 2 saat boyunca arkadaşım sen korkma her zaman böyle değil diyor arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…