Öncelıkle hepınıze şimdiden hayırlı dogumlar dılıyorum arkadaslar.Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.Cok guzel bır ayda dogum yapıyorsunuz:1hug:Bebıslerımızın cogu ASLAN burcu olacak:teytey:
BeyazMelek ve eyetkiner canlarım dedıgınız cok dogru..Ben hayatım boyunca kabızlık cekmıs bırı olarak ve sadece hamıleyken kabızlıgı yenmıs bır anne olarak sıze tavsıyem sudur;hamılelıgınız boyunca her sabah ıkı bardak ılık su ıle 3 kayısı yıyın.Emın olun hamılelıgınızın sonuna kadar bu sorunu yaşamıcaksınız:)
Allah hepinize Anne olma duygusu en güzel şekilde tattırsın inşallaha.s.
Sevgiler...
demek yengeçler anneye düşkün oluyorlar:dance:Oğluşumda yengeç olucak Anneciğine çok düşkün olucak :):)
Selam kızlar nasılsınız.. Ben ağır grip geçirdim katılşamadım pek malum birde çalışıyorum...
Belki unutmuştursunuz bile :))))
ben dr.a gittim ama cinsiyetini göstermedi yavrum.....
Bulantılarım hala devam ediyor ...
Sizlerin geçtimi.....
Selam kızlar nasılsınız.. Ben ağır grip geçirdim katılşamadım pek malum birde çalışıyorum...
Belki unutmuştursunuz bile :))))
ben dr.a gittim ama cinsiyetini göstermedi yavrum.....
Bulantılarım hala devam ediyor ...
Sizlerin geçtimi.....
Bende bebeğime bişeyler almak istiyorum aam cinsiyette belli deeğil hemde erken gibi ... :)
üçlü testinizi kaçıncı hafatda yaptırcaksınız. bır de ayrıntılı uLTRASONU
demek yengeçler anneye düşkün oluyorlar:dance:
oğluşum anneci mi olacak demekhihoyyythihoyyyt
canim gecmis olsun, benim bulantilar biara gecmisti cok sevinmistim, ama yeniden basladi ozellikle sabahlari ve geceleri cok cekiyorum,,,
HOŞGELDİN CANIM .HERGÜN SENİNLE KONUŞMASAM BENDE UNUTCAM HA :)))
BU SEFER BULANSIN BULANSIN DİYE SEN TUTTURDUN BAK GÖRÜYOSUN
EĞER BEBİŞ CİNSİYETİNİ GEÇ GÖSTERİYOSA COĞUNLUKLA KIZ OLUYOR :)) SAĞLIKLI OLSUNDA ÖNEMLİ DEĞİL:1hug:
kızlar bebişimin cicilerini ekliyorum bebişlerimize aldığımız ciciler bölümüne
AY CNM YA SORMA BANADA SONSUZA DEK SÜRECEK GİBİ GELİYO :))
İNŞALLAH GEÇER CNM YA .....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?