Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet Annecik 16. haftadan sonra 5. aydan gün almaya başlıyoruz
maşallah paşalarımıza ozaman :teytey:evet oğluşlarımız anneci olucak eşleride çok şanslı olurmuş kıymet bilirmiş yengeç burcu erkeği bakalım inş. hayırlı evlatlar olur canımcım:teytey:
Ebush gece doğum yaparsan yükseleni aslan olur sanırım 12-01 arasıydı benimde yükselenim aslan gayet memnunum bende gece olsun diyorum :) Yengeç Aslan karışımı ne olur bakalım :):)
hepsi birbirinden güzel.yavrukuşun sağlıkla sıhhatle giysin
wavv şimdi ben 4. ayımın içindemiyim süperrr :)))
Canımcım sen 16+1 sen 4 ay bitti 5. aydan gün almaya başladın demektir.
Bende 17+3 4,5 aylık oldum 5. aydayım yani zaman geçiyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3![]()
LÜTFEN OKUYUN
kızlar çoğumuzun ilk dogumu yada uzun süre bebiş bekleyipte hamile kalanlar v.b yani demek istediğimşu doğumumuza daha uzun süre war evet kendimizi hazırlamalıyız ama lütfen birbirimizi korkutarak değil herkes sağlıklı acısız doğum ister ve inşallahta öyle olur o yüzden herkes kötü olan doğum efsanelerini kendine saklasın iyi olanları sağlıklıca doğumyapmış olan eşini dostunu anlatırsa kimse o korkuyu yaşamaz ve daha sağlıklı düşünerek moralini yüksek tutar
umarım beni anlamışsınızdır......
he bu arada herkes yanlış anlamasın sadece olumsuz şeyleri abartıp anlatanlara lafım
sana kesinlikle katılıyorum canımm...[/QUOT
beni desteklediğin için sağolhihoyyyt
Beyaz Melek kıyafetlerinizin hepsi harika güsel günlerde giydir inş. canımcım
sana kesinlikle katılıyorum canımm...[/QUOT
beni desteklediğin için sağolhihoyyyt
canım benim ne demek çok haklısın hepimiz çok hassa bi dönemdeyiz mantıklı veya mantıksız her sözden etkileniyoruz hatta rüyalarımızdan bile.. şahsen ben rüyamdan çok etkilenmiştim :))) bunun için güzel şeyler düşünelim güzel şeyler konuşalım herşey güzell olsun..kaydirigubbakcemile2
bende uçan kuştan etkilenir oldum birde burda olumsuz şeyler okuyunca uyuyamıyorum bilecanım benim ne demek çok haklısın hepimiz çok hassa bi dönemdeyiz mantıklı veya mantıksız her sözden etkileniyoruz hatta rüyalarımızdan bile.. şahsen ben rüyamdan çok etkilenmiştim :))) bunun için güzel şeyler düşünelim güzel şeyler konuşalım herşey güzell olsun..kaydirigubbakcemile2
ben çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar..
badem,rozem.......bu gün uğramadılar...
umarım iyilerdir
öpüyorum hepinizi