Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR BEN BİDE BEBİŞİME BÖYLE BİR AKTİVİTE MİNDERİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL
![]()
![]()
LÜTFEN OKUYUN
kızlar çoğumuzun ilk dogumu yada uzun süre bebiş bekleyipte hamile kalanlar v.b yani demek istediğimşu doğumumuza daha uzun süre war evet kendimizi hazırlamalıyız ama lütfen birbirimizi korkutarak değil herkes sağlıklı acısız doğum ister ve inşallahta öyle olur o yüzden herkes kötü olan doğum efsanelerini kendine saklasın iyi olanları sağlıklıca doğumyapmış olan eşini dostunu anlatırsa kimse o korkuyu yaşamaz ve daha sağlıklı düşünerek moralini yüksek tutar
umarım beni anlamışsınızdır......
he bu arada herkes yanlış anlamasın sadece olumsuz şeyleri abartıp anlatanlara lafım
Arkadasim haklisin. Ben gercekten dogumdan hic korkmuyorum. Su gibi gecip gidecegine inaniyorum. Rahat olacagina inaniyorum.
Cok yakin arkadasim 20 dakika icinde dguruverdi epidural normal dogumla. ertesi gun de rahat rahat ayaga kalkti. cok imrendim. O da bana derdi dogumdan hic korkma. korktugun sey basina gelir. ben hic dudunmedim dogumu. zamani gelibnce hersey oluyor derdi.
ben de rahatim.
vallahi kızlar o hafta olayı benim kafamı karıştırıyor ben ay olarak takip ediyorum hiiiççç hamile hamile onlara kafa yormuyorum:)))))arkadaşlar yanlış hesap yapıyorsunuz sizin hesabınıza göre her ay 28 çekiyor ve 36. hafta bittiğinde 9 ayda bitmiş oluyor 40. haftada 10 aylık oluyorsunuz :) 4 hafta olarak saymayın ayları, eğer erken yada geç yumurtlama yoksa adet tarihinize göre hesaplayın mesela ayın 5 i son adet tarihinizse her ayın 5 inde bir ayı geride bırakıyorsunuz. dr.umda böyle hesaplıyor. yoksa 10 aylıkken doğuracaksınız yavvv :)
SLM kizlar
nasilsiniz??? benim gobusum de artik buyumeye basladi,
resmi ekledim, nasil olmus??
Arkadaşlar merhaba..Bu gün giremedim siteye pek.Okuldan bir arkadaşımla buluştuk.Bişeyler yedik.Ama eve gelince kendimi çok kötü hissettim,paltomu çıkarıp hemen koltuğa uzandım.Tansiyonum düştü biraz..Sonra dışarda ne yediysem ne içtiysem 3 torba kustum...:çok üzgünüm: Şimdi daha iyiyim ama...benneyaptımki
canım maşallah göbüşüne allah kucağınada almayı nasip etsin çok şekersiniz...a.s.
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine dinlen tansiyon bi yerinden oynarsa o gün insan kendine gelemiyo artık hep yatmak istiyo bende dışarda komşuya felan gidince fazla yememeye dikkat ediyorum aman iki canlısın ye bişey olmaz laflarındanda sıkıldım hiç takmıyorum valla onların yediklerinin yarısını yemeğe özen gösteriyorum kendimi tutmaya çalışıyorum..cokacimcoook:1hug:
Herkese merhaba,
Dilara'cım çok geçmiş olsun. Hasta olan arkadaşlara da yine geçmiş olsun diyorum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri de tebrik ediyorum. 2 gündür çalışma hayatıma tekrar geri döndüm maalesef. Evdeki rahat günlerimi özlüyorum. Yazdıklarınızı okudum. Ne kadar çok ilerlemişsiniz maşallah. Kalabalık olmanın avantajlarının ve dezavantajlarının örneklerini gördüm. Herkes birbirinin fikrine saygı göstersin lüften arkadaşlar. Gereksiz yere buradaki 40 kişiyi germeyelim. Bir de lütfen artık adı lazım olmayan meseleyi açmayalım, açanları uyaralım. Biri beni tutsun şimdi mesela.
kızlar slm AFP yaptırmıştım ya çok şükür mom değeri 0,91 çıktı 2,5 tan küçük olması gerekiyormuş.sonucum iyi yani zaten 3 lü testin içindede afp var aynı şeyi ordada görebilirsiniz.karşılaştırırız artık sonuçları inşallah kimsede sorun çıkmaz.