• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

KIZLAR BEN BİDE BEBİŞİME BÖYLE BİR AKTİVİTE MİNDERİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL

tinylove000011sv5.jpg

w300.png

Canim TR de fiyatlari ne bunun?

Ben de almayi dusunuyorum ama buradan mi oradan mi alsam karar veremedim. burada 20 dolar civari. bir kac arkadasim da bosuna alma bebek surmuyor uzerinde dediler. ruhlari sikiliyormus. karar veremedim.

ama herkese salingac tavsiye ederim. muzikli olanlardan. cocuk cok guzel oyalaniyor. onun da bo0yle ustunde sallanan oyuncaklari, aynasi falan var. hem onu acik ferah.

arkadaşalar hepinize iyi akşamlar. bi şey sorucaktım içinizde ayrıntılı ultrason çektiren ya da çektirmeyi düşünen varmı. varsa kaçıncı haftalarda çekiliyo. teşekkürler

LÜTFEN OKUYUN
kızlar çoğumuzun ilk dogumu yada uzun süre bebiş bekleyipte hamile kalanlar v.b yani demek istediğimşu doğumumuza daha uzun süre war evet kendimizi hazırlamalıyız ama lütfen birbirimizi korkutarak değil herkes sağlıklı acısız doğum ister ve inşallahta öyle olur o yüzden herkes kötü olan doğum efsanelerini kendine saklasın iyi olanları sağlıklıca doğumyapmış olan eşini dostunu anlatırsa kimse o korkuyu yaşamaz ve daha sağlıklı düşünerek moralini yüksek tutar
umarım beni anlamışsınızdır......
he bu arada herkes yanlış anlamasın sadece olumsuz şeyleri abartıp anlatanlara lafım

Arkadasim haklisin. Ben gercekten dogumdan hic korkmuyorum. Su gibi gecip gidecegine inaniyorum. Rahat olacagina inaniyorum.

Cok yakin arkadasim 20 dakika icinde dguruverdi epidural normal dogumla. ertesi gun de rahat rahat ayaga kalkti. cok imrendim. O da bana derdi dogumdan hic korkma. korktugun sey basina gelir. ben hic dudunmedim dogumu. zamani gelibnce hersey oluyor derdi.

ben de rahatim.

Arkadaşlar merhaba..Bu gün giremedim siteye pek.Okuldan bir arkadaşımla buluştuk.Bişeyler yedik.Ama eve gelince kendimi çok kötü hissettim,paltomu çıkarıp hemen koltuğa uzandım.Tansiyonum düştü biraz..Sonra dışarda ne yediysem ne içtiysem 3 torba kustum...:utangac::çok üzgünüm: Şimdi daha iyiyim ama...benneyaptımki

Arkadasim haklisin. Ben gercekten dogumdan hic korkmuyorum. Su gibi gecip gidecegine inaniyorum. Rahat olacagina inaniyorum.

Cok yakin arkadasim 20 dakika icinde dguruverdi epidural normal dogumla. ertesi gun de rahat rahat ayaga kalkti. cok imrendim. O da bana derdi dogumdan hic korkma. korktugun sey basina gelir. ben hic dudunmedim dogumu. zamani gelibnce hersey oluyor derdi.

ben de rahatim.

Evet cnm aynen öyle bende kızımda doğumdan hiç korkmadım hiç düşünmedim sezeryan olmasına rağmen ne ağrım ne sızım oldu bi uyandım bebişim yanımda aynı günün akşamınada ayağa kalktım yürüdüm bebeğimide çok rahat emzirdim. Rahat olmak çok önemli ...

arkadaşlar yanlış hesap yapıyorsunuz sizin hesabınıza göre her ay 28 çekiyor ve 36. hafta bittiğinde 9 ayda bitmiş oluyor 40. haftada 10 aylık oluyorsunuz :) 4 hafta olarak saymayın ayları, eğer erken yada geç yumurtlama yoksa adet tarihinize göre hesaplayın mesela ayın 5 i son adet tarihinizse her ayın 5 inde bir ayı geride bırakıyorsunuz. dr.umda böyle hesaplıyor. yoksa 10 aylıkken doğuracaksınız yavvv :)

Mesela 16 haftalık hamilelikte aslında 14 haftalık oluyor bebeklerimizin yaşı...

Yani 2 hafta geriden geliyor bebek yaşı hamilelik yaşından...

Bu sebeple ilk 3 ay 12. haftadan sonra değil 14. haftanın doldurulmasından sonra bitiyor...

arkadaşlar yanlış hesap yapıyorsunuz sizin hesabınıza göre her ay 28 çekiyor ve 36. hafta bittiğinde 9 ayda bitmiş oluyor 40. haftada 10 aylık oluyorsunuz :) 4 hafta olarak saymayın ayları, eğer erken yada geç yumurtlama yoksa adet tarihinize göre hesaplayın mesela ayın 5 i son adet tarihinizse her ayın 5 inde bir ayı geride bırakıyorsunuz. dr.umda böyle hesaplıyor. yoksa 10 aylıkken doğuracaksınız yavvv :)
vallahi kızlar o hafta olayı benim kafamı karıştırıyor ben ay olarak takip ediyorum hiiiççç hamile hamile onlara kafa yormuyorum:)))))

SLM kizlar
nasilsiniz??? benim gobusum de artik buyumeye basladi,
resmi ekledim, nasil olmus??

canım maşallah göbüşüne allah kucağınada almayı nasip etsin çok şekersiniz...a.s.

Arkadaşlar merhaba..Bu gün giremedim siteye pek.Okuldan bir arkadaşımla buluştuk.Bişeyler yedik.Ama eve gelince kendimi çok kötü hissettim,paltomu çıkarıp hemen koltuğa uzandım.Tansiyonum düştü biraz..Sonra dışarda ne yediysem ne içtiysem 3 torba kustum...:utangac::çok üzgünüm: Şimdi daha iyiyim ama...benneyaptımki

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine dinlen tansiyon bi yerinden oynarsa o gün insan kendine gelemiyo artık hep yatmak istiyo bende dışarda komşuya felan gidince fazla yememeye dikkat ediyorum aman iki canlısın ye bişey olmaz laflarındanda sıkıldım hiç takmıyorum valla onların yediklerinin yarısını yemeğe özen gösteriyorum kendimi tutmaya çalışıyorum..cokacimcoook:1hug:

canım maşallah göbüşüne allah kucağınada almayı nasip etsin çok şekersiniz...a.s.

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine dinlen tansiyon bi yerinden oynarsa o gün insan kendine gelemiyo artık hep yatmak istiyo bende dışarda komşuya felan gidince fazla yememeye dikkat ediyorum aman iki canlısın ye bişey olmaz laflarındanda sıkıldım hiç takmıyorum valla onların yediklerinin yarısını yemeğe özen gösteriyorum kendimi tutmaya çalışıyorum..cokacimcoook:1hug:

Canım benim kilo problemim yok.zayıfım hatta..Çok iştahlı da sayılmam..Ama işte bu gün kötü oldum...:sm_confused:

kızlar slm AFP yaptırmıştım ya çok şükür mom değeri 0,91 çıktı 2,5 tan küçük olması gerekiyormuş.sonucum iyi yani zaten 3 lü testin içindede afp var aynı şeyi ordada görebilirsiniz.karşılaştırırız artık sonuçları inşallah kimsede sorun çıkmaz.

Herkese merhaba,
Dilara'cım çok geçmiş olsun. Hasta olan arkadaşlara da yine geçmiş olsun diyorum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri de tebrik ediyorum. 2 gündür çalışma hayatıma tekrar geri döndüm maalesef. Evdeki rahat günlerimi özlüyorum. Yazdıklarınızı okudum. Ne kadar çok ilerlemişsiniz maşallah. Kalabalık olmanın avantajlarının ve dezavantajlarının örneklerini gördüm. Herkes birbirinin fikrine saygı göstersin lüften arkadaşlar. Gereksiz yere buradaki 40 kişiyi germeyelim. Bir de lütfen artık adı lazım olmayan meseleyi açmayalım, açanları uyaralım. Biri beni tutsun şimdi mesela.

Ticker'ımı değiştirdim. Günü gerçek SAT'a göre ayarladım. Aslında yarın tam 18. haftaya giriyorum ama ay hesabı yapınca değişiyor. Gerçekten yarın 4,5 aylık olacağım Allah'ın izniyle ama aslında bebeğim içime yerleşeli 4 ay 3 gün olacak. Kısaca ticker 9 aylık hesaba göre gidiyor.

Herkese merhaba,
Dilara'cım çok geçmiş olsun. Hasta olan arkadaşlara da yine geçmiş olsun diyorum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri de tebrik ediyorum. 2 gündür çalışma hayatıma tekrar geri döndüm maalesef. Evdeki rahat günlerimi özlüyorum. Yazdıklarınızı okudum. Ne kadar çok ilerlemişsiniz maşallah. Kalabalık olmanın avantajlarının ve dezavantajlarının örneklerini gördüm. Herkes birbirinin fikrine saygı göstersin lüften arkadaşlar. Gereksiz yere buradaki 40 kişiyi germeyelim. Bir de lütfen artık adı lazım olmayan meseleyi açmayalım, açanları uyaralım. Biri beni tutsun şimdi mesela.

ben tutayım seni ipekcim..
böyle konuyu yine açmış oluyorsun yanlız sen uyarıldık va konuyu kapattık hatırlayarak açmayalım ne dersin...

Badem bazen mide disarida yenilen seyleri kaldirmiyor. ben de uuzn zaman sonra ilk defa dun aksam kustum ama sebebini tahmin ediyorum. dun ben de arkadaslarimla bulustum sabahin korunde. kahvalti yaptim ama aksam 6 ya kadar borek vs gecici seyler yedim. aksam geldigimde pestilim cikmisti, firinda patates falan kozledim. kolay olsun diye. yemekle ugrasmamayim diye. aksam esim gelince de yemek yiyeyim dedim ama midem o kadar kotu oldu ki. duzensiz beslenmekten. yemegi yarim biraktim, cok afedersiniz cikardim. sonra yemegi rahat rahat yedim. ne dokundu bilmiyorum ama birsey rahatsiz etti midemi.

sen de belki yagi belki disarda yedigin birseyin kremasi sutu baharati vs dokunmus olabilir.

Kizlar ya bu sabah ilk defa 3 aylik bir bebege tek basima baktim. arkadasimin kizi var 2,5 yasina yakin. kizinin muzik dersi vardi. bebek olunca anne yetisemiyor ikisine. benden rica etti 1 saat goz kulak olur musun diye.

ben de atladim tabi pratik olsun diye:)

ayy ama bebek o kadar uslu ki. masallah. sarisin mavis. keltos. annesi tarif etti. iste sutunu sagmis. mama da veriyorlar burada ek olarak. mamasini da hazirlamis. bebegi kucaginda tut sirtini sivazla, mizmizlanirsa kucaginda gezdir veya strollerine yatir salla dedi.

ya bebek mizmizlandi. baktim alti temiz. alti acilirken bebekler cok mutlu oluyorlar bu arada. rahatlatiyor mu ne altindaki o nesneden cikarmak. sonra gezdirdim sustu. sonra gene basladi. agzina verdim biberonu. bir biberon sut icti mama yedi yaaaa.. vallahi korktum. ya biterse ben nasil susturacam diye. ama icerken o kadar yoruldu ki biraz salladim. gozler gitti saniyesine.

cok sekerdi. ama basasinin bebegi zor. ya mama bogazina kacarsa, ya biberonu cok dik tutuyorum ve sutten bogulursa vs vs.. ama annesi geldiginde misil misil uyuyordu yaramaz.

herkese boyle bebek nasip etsin. cok seker ve uslu.

kızlar slm AFP yaptırmıştım ya çok şükür mom değeri 0,91 çıktı 2,5 tan küçük olması gerekiyormuş.sonucum iyi yani zaten 3 lü testin içindede afp var aynı şeyi ordada görebilirsiniz.karşılaştırırız artık sonuçları inşallah kimsede sorun çıkmaz.

senin adına çok sevindim canım .
içiniz rahat etmiştir

Back
X