canım başınız sağolsun...çok üzüldüm bebeğin için güçlü ol tatlım:teselli:
çok sağol canım.73 yaşındaydı.uykusunda uyurken vefat etmiş.doktorlar kalp krizi demiş.
çok sağol canım.bebeğimde çok üzülmüştür.babanesi onu çok merak ediyordu.özelliklede cinsiyetini.inşallah kız oluır diyordu.
günaydın herkese.ben bugün hiç iyi değilim.dün akşam kayınvalidem vefat etti.birdenbire hiçbirşeyi yokken.dünden beri ağlıyorum yüzüm gözüm şişti.eşim adanaya gitti.beni götürmedi.gidemediğim içinde çok üzüldüm.işte böyle
canım basınız sağolsun .mekanı cennet olsun.
selsin başınız sağolsun canım allah sabır versin
kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. Ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:
kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:
günaydın herkese.ben bugün hiç iyi değilim.dün akşam kayınvalidem vefat etti.birdenbire hiçbirşeyi yokken.dünden beri ağlıyorum yüzüm gözüm şişti.eşim adanaya gitti.beni götürmedi.gidemediğim içinde çok üzüldüm.işte böyle
ne güzel.bir kız daha geliyor.tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?