- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
bademcim ne yedin canım bu kadar miğdene dokundu kıyamam dikkat et kendinede bebişlerinede...
Badem bazen mide disarida yenilen seyleri kaldirmiyor. ben de uuzn zaman sonra ilk defa dun aksam kustum ama sebebini tahmin ediyorum. dun ben de arkadaslarimla bulustum sabahin korunde. kahvalti yaptim ama aksam 6 ya kadar borek vs gecici seyler yedim. aksam geldigimde pestilim cikmisti, firinda patates falan kozledim. kolay olsun diye. yemekle ugrasmamayim diye. aksam esim gelince de yemek yiyeyim dedim ama midem o kadar kotu oldu ki. duzensiz beslenmekten. yemegi yarim biraktim, cok afedersiniz cikardim. sonra yemegi rahat rahat yedim. ne dokundu bilmiyorum ama birsey rahatsiz etti midemi.
sen de belki yagi belki disarda yedigin birseyin kremasi sutu baharati vs dokunmus olabilir.
Bademcim geçmiş olsun yorgunluktan ve yediklerinden ötürü olmuştur sanirim
ii bir dinlen sen en iyisi
Herkese merhaba,
Dilara'cım çok geçmiş olsun. Hasta olan arkadaşlara da yine geçmiş olsun diyorum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri de tebrik ediyorum. 2 gündür çalışma hayatıma tekrar geri döndüm maalesef. Evdeki rahat günlerimi özlüyorum. Yazdıklarınızı okudum. Ne kadar çok ilerlemişsiniz maşallah. Kalabalık olmanın avantajlarının ve dezavantajlarının örneklerini gördüm. Herkes birbirinin fikrine saygı göstersin lüften arkadaşlar. Gereksiz yere buradaki 40 kişiyi germeyelim. Bir de lütfen artık adı lazım olmayan meseleyi açmayalım, açanları uyaralım. Biri beni tutsun şimdi mesela.
Badem bazen mide disarida yenilen seyleri kaldirmiyor. ben de uuzn zaman sonra ilk defa dun aksam kustum ama sebebini tahmin ediyorum. dun ben de arkadaslarimla bulustum sabahin korunde. kahvalti yaptim ama aksam 6 ya kadar borek vs gecici seyler yedim. aksam geldigimde pestilim cikmisti, firinda patates falan kozledim. kolay olsun diye. yemekle ugrasmamayim diye. aksam esim gelince de yemek yiyeyim dedim ama midem o kadar kotu oldu ki. duzensiz beslenmekten. yemegi yarim biraktim, cok afedersiniz cikardim. sonra yemegi rahat rahat yedim. ne dokundu bilmiyorum ama birsey rahatsiz etti midemi.
sen de belki yagi belki disarda yedigin birseyin kremasi sutu baharati vs dokunmus olabilir.
Ticker'ımı değiştirdim. Günü gerçek SAT'a göre ayarladım. Aslında yarın tam 18. haftaya giriyorum ama ay hesabı yapınca değişiyor. Gerçekten yarın 4,5 aylık olacağım Allah'ın izniyle ama aslında bebeğim içime yerleşeli 4 ay 3 gün olacak. Kısaca ticker 9 aylık hesaba göre gidiyor.
geçmiş olsun canım emanet olduğu için o kadar paniklemişsin kendi çocuğun olduğunda daha rahat oluyorsun.gerçekten çok zor durumda kalmışsın ama okuyunca bende güldüm :))))Benim de arkadaşımın kızı ile deneyimim olmuştu bir kere. 1,5 aylıkdı bebiş. Annesi 15 dk'lığına dışarı çıkmıştı. Bana da ağlarsa mama yapıp verirsin demişti. Sanki annesinin gittiğini duydu başladı ağlamaya afacan. Ben de mamasını yaptım. Yastığı hafif rampa yaparak dizime koydum üstüne de bebişi. Başladı mamayı içmeye. Sonra birden boğazına kaçtı. Allahım..... Kızardı bozardı. İlk yardım biliyorum ama bebek olunca olay farklı. Diyaframına falan bastırdım. Ayyy öldüm öldüm dirildim. Neler geçiyor aklımdan. Annesi doğurdu etti ben 15 dk bakamadım diyorum bir taraftan. Annesi gelince al kızını bir daha bırakma dedim. Çok güldü. Bebeğin olunca o kadar korkmazsın demişti. Başkasının olunca panik oldun tabi dedi.
Kizlar ya bu sabah ilk defa 3 aylik bir bebege tek basima baktim. arkadasimin kizi var 2,5 yasina yakin. kizinin muzik dersi vardi. bebek olunca anne yetisemiyor ikisine. benden rica etti 1 saat goz kulak olur musun diye.
ben de atladim tabi pratik olsun diye:)
ayy ama bebek o kadar uslu ki. masallah. sarisin mavis. keltos. annesi tarif etti. iste sutunu sagmis. mama da veriyorlar burada ek olarak. mamasini da hazirlamis. bebegi kucaginda tut sirtini sivazla, mizmizlanirsa kucaginda gezdir veya strollerine yatir salla dedi.
ya bebek mizmizlandi. baktim alti temiz. alti acilirken bebekler cok mutlu oluyorlar bu arada. rahatlatiyor mu ne altindaki o nesneden cikarmak. sonra gezdirdim sustu. sonra gene basladi. agzina verdim biberonu. bir biberon sut icti mama yedi yaaaa.. vallahi korktum. ya biterse ben nasil susturacam diye. ama icerken o kadar yoruldu ki biraz salladim. gozler gitti saniyesine.
cok sekerdi. ama basasinin bebegi zor. ya mama bogazina kacarsa, ya biberonu cok dik tutuyorum ve sutten bogulursa vs vs.. ama annesi geldiginde misil misil uyuyordu yaramaz.
herkese boyle bebek nasip etsin. cok seker ve uslu.
günaydın herkese.ben bugün hiç iyi değilim.dün akşam kayınvalidem vefat etti.birdenbire hiçbirşeyi yokken.dünden beri ağlıyorum yüzüm gözüm şişti.eşim adanaya gitti.beni götürmedi.gidemediğim içinde çok üzüldüm.işte böyle
ayy canım benim başınız sağolsun çok üzüldüm.......
Ne denir ne söylenir ki...genç miydi neden vefat etmiş acaba...
Allah rahmet eylesin bitanem çok acı ama güçlü olmaya çalış güzelim.......senağlama
günaydın herkese.ben bugün hiç iyi değilim.dün akşam kayınvalidem vefat etti.birdenbire hiçbirşeyi yokken.dünden beri ağlıyorum yüzüm gözüm şişti.eşim adanaya gitti.beni götürmedi.gidemediğim içinde çok üzüldüm.işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?