2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bademcim geçmiş olsun yorgunluktan ve yediklerinden ötürü olmuştur sanirim
ii bir dinlen sen en iyisi

Benim de arkadaşımın kızı ile deneyimim olmuştu bir kere. 1,5 aylıkdı bebiş. Annesi 15 dk'lığına dışarı çıkmıştı. Bana da ağlarsa mama yapıp verirsin demişti. Sanki annesinin gittiğini duydu başladı ağlamaya afacan. Ben de mamasını yaptım. Yastığı hafif rampa yaparak dizime koydum üstüne de bebişi. Başladı mamayı içmeye. Sonra birden boğazına kaçtı. Allahım..... Kızardı bozardı. İlk yardım biliyorum ama bebek olunca olay farklı. Diyaframına falan bastırdım. Ayyy öldüm öldüm dirildim. Neler geçiyor aklımdan. Annesi doğurdu etti ben 15 dk bakamadım diyorum bir taraftan. Annesi gelince al kızını bir daha bırakma dedim. Çok güldü. Bebeğin olunca o kadar korkmazsın demişti. Başkasının olunca panik oldun tabi dedi.

bademcim ne yedin canım bu kadar miğdene dokundu kıyamam dikkat et kendinede bebişlerinede...

Bademcim geçmiş olsun yorgunluktan ve yediklerinden ötürü olmuştur sanirim
ii bir dinlen sen en iyisi

Teşekkür ederim arkadaşlar,a.s.biraz dinlendim.Daha iyiyim şimdi..:1hug:

çok sağol canım evde oturmak bi dert çalışmak bi dert evdede vakit geçmiyo bende şöyle rahat bi iş bulup şu 9 ayı bi nasıl geçirsem diye düşünüyorum:)

kibelecim geçmiş olsun bu dönemler böyle miydemiz neyi alıp almıcağına karar veremiyo çok hassas olduk...-tatlicadiarzu-

tickerını sevsinler , pek şirin olmuş Şeniz
e sen yolu yarılamışsın çaktırmadan yerimseniben

geçmiş olsun canım emanet olduğu için o kadar paniklemişsin kendi çocuğun olduğunda daha rahat oluyorsun.gerçekten çok zor durumda kalmışsın ama okuyunca bende güldüm :))))

ama canım uslu bebekle pratik yapmışsın olmadı şöyle cazgır bebek olacaktı ki bak bakalım 1 saat geçiyormu. ben oğlumu dünyaya getirdiğimde benim arkadaşımda doğum yaptı arada 15 gün vardı onunkisi 4 aylıktı benim ki 4.5 aylıktı benim ki maşallah usluydu bir gün bana bıraktı ne olur bankaya kadar gidip gelicem uykusu var beni yollarda rezil etmesin dedi uykusu varya neyse uyuturum dedim ayaklarımda salla yok battaniyede salla yok velet uyumuyor durdurduğum anda kıyamet kopuyor sanki nispet yaparmışçasına neyse uyudu dedim oğlumun beşiğine koydum arkamı döndüm başladı ağlamaya oyundanda anlamıyor sadece ağlıyordu ama arkadaşım gelene kadar içimden hatim indirecektim sürekli dua ettim.ağlama sebebi büyüğünü yapamamasıymış tabi sonradan öğrendim.sürekli ağlayan çocuk çok zor.

Melekcim sana da gunaydin. Herkese gunaydin.

Ders calisiyorum malesef. bugun 5 saate yakin uyudum oglen. simdi uykum yok malesef. bakayim dedim kimler burada?

Sen nasilsin? bu arada gorumcen nasil oldu? kayinvalide kabullendi mi?

Bir de canim dunden bbeek oyun parki resmi koymussun. fiyatini biliyor musun? ben de oyle bir sey dusunuyorum ama kararsizim. burada 20 dolar civari. buradan mi alsam orada ne kadar acaba? ikici sey de annler genelde bebeklerin ona yatmadigindan sikayetci. ustundeki seyler bebeklerin ruhlarini sikiyormus cok yakin oldugu icin. misafirlikte falan iyi oluyor. bunun canta sekline geleni var. katlayip canta oluyor rahatca tasiyorsun. bebegi misafirlikte rahatca uzerine yatiriyorsun.

günaydın herkese.ben bugün hiç iyi değilim.dün akşam kayınvalidem vefat etti.birdenbire hiçbirşeyi yokken.dünden beri ağlıyorum yüzüm gözüm şişti.eşim adanaya gitti.beni götürmedi.gidemediğim içinde çok üzüldüm.işte böyle

AYY CANIM BENİM BAŞINIZ SAĞOLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM.......
NE DENİR NE SÖYLENİR Kİ...GENÇ MİYDİ NEDEN VEFAT ETMİŞ ACABA...
ALLAH RAHMET EYLESİN BİTANEM ÇOK ACI AMA GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞ GÜZELİM.......senağlama

çok sağol canım.73 yaşındaydı.uykusunda uyurken vefat etmiş.doktorlar kalp krizi demiş.

canım başınız sağolsun...çok üzüldüm bebeğin için güçlü ol tatlım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…