• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın derincim dilaracım hoşgeldinizz,
derin güzel haberler almışsın yavrundan gözün aydın:1hug:
bende dün gittim bi önceki gece yine sancım olmuştu korktuk bir gün önceye aldım randevumu.Çok şükür prensesim çok iyiydi:nazar::asigim::nazar:
Doktorumda dedim ben güvenemiyorum herkes değişebileceğini söylüyor cinsiyetinin diye bana dedi ki baksana senin şu yaramaza bunun daha değişmesi mümkün değil herşey ortada dedi bi utandım ki :utangac: zilli çileğim benim açmış sereserpe bacaklarını bisiklet çeviriyordukaydirigubbakcemile3 doktor amcası selvi boylu huri gibi bi kız olacak dedi teyzeleri maşallah çileğimee:nazar::asigim::nazar::nazar:

kızlar dün giremedim geçmiş o kadar çok birikmiş ki mümkün değil okuyup bitiremem bugün, bebişlerinden iyi haberler alanları, cinsiyeti belli olanları tebrik ediyorum:1hug:

doktora gideceklerinde güzel haberlerle dönmelerini diliyorum :1hug:

eyetkiner canım güzel haberlerini bekliyorum ve heyecanını anlıyoruma.s.

bende bugün çok heyecanlıyım.bebeğimi görücem akşam.inşallah iyidir.saat 8 de randevum.biran önce saat 8 olsun.çok var daha çok

günaydın derincim dilaracım hoşgeldinizz,
derin güzel haberler almışsın yavrundan gözün aydın:1hug:
bende dün gittim bi önceki gece yine sancım olmuştu korktuk bir gün önceye aldım randevumu.Çok şükür prensesim çok iyiydi:nazar::asigim::nazar:
Doktorumda dedim ben güvenemiyorum herkes değişebileceğini söylüyor cinsiyetinin diye bana dedi ki baksana senin şu yaramaza bunun daha değişmesi mümkün değil herşey ortada dedi bi utandım ki :utangac: zilli çileğim benim açmış sereserpe bacaklarını bisiklet çeviriyordukaydirigubbakcemile3 doktor amcası selvi boylu huri gibi bi kız olacak dedi teyzeleri maşallah çileğimee:nazar::asigim::nazar::nazar:

kızlar dün giremedim geçmiş o kadar çok birikmiş ki mümkün değil okuyup bitiremem bugün, bebişlerinden iyi haberler alanları, cinsiyeti belli olanları tebrik ediyorum:1hug:

doktora gideceklerinde güzel haberlerle dönmelerini diliyorum :1hug:

eyetkiner canım güzel haberlerini bekliyorum ve heyecanını anlıyoruma.s.

maşallah prensesine allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim daha 10 günüm var doktora gitmeye baya bi büyümüş olacak spam:D

bende bugün çok heyecanlıyım.bebeğimi görücem akşam.inşallah iyidir.saat 8 de randevum.biran önce saat 8 olsun.çok var daha çok

güzel haberlerini beklyioruz canım ne güzel çoğunuz yakın zamanda gördünüz bekle 10 gün geçsin üfff:(

maşallah prensesine allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim daha 10 günüm var doktora gitmeye baya bi büyümüş olacak spam:D

güzel haberlerini beklyioruz canım ne güzel çoğunuz yakın zamanda gördünüz bekle 10 gün geçsin üfff:(

ah canım 1 aydır görmüyorum bebeğimi.sen ne kadar zamandır görmüyorsun

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar....

Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucaklayabilmeyi, koklayabilmeyi nasib eder inşallahhhhhhh:Saruboceq:

Rabbim evlat hasretiyle yananlara da sağlıklı yavrular nasib etsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Canım dün merak etmiştim seni iyi olmanıza çok sevindim....
yerim ben o nazlı kızını senin...
öpüyorum bebek kokulu yanaklarından tatlı kızını..Şeniz

selam herkese uzun zamandır yoktum dalamanda görümceme gittim sızak yerlerde yaşamak süper bir şeymiş geldim burda yine kar of off dünde yazdım ama cevap alamadım dün doktorumuza gittik 3 lü test yapıldı sonuç hataya alınacak cinsiyetini göstermedi ama doktor kıza benziyor dedi 3 lü test cinsiyetide belirliyordu sanırım bilgisi olan varmı a.s.

tüm doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah...

ben de yarın gidiyorum allahın izniyle doktora............

çok heycanlıyım....................

kızımı bebeğimi canımı çok özledimmmmmm

Back
X