• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar artık ben oğluşumu net hissediyorumhihoyyyt
biraz geç oldu ama olsun 20 haftadayım tembel oğlum benim
ve çok uzun sürüyor gece bile uyandırıyor
görmeyeli bayağı büyümüş heraldedelikafadulden
dün resmen göbeğimi hpolatıyordu
allah herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
o kıpırdadıkça deli gibi gülüyorum
paylaşmak istedim zaten annelerin çoğu hissediyor şimdi sizi çok ii anlıyorum:dance::dance:

kızlar artık ben oğluşumu net hissediyorumhihoyyyt
biraz geç oldu ama olsun 20 haftadayım tembel oğlum benim
ve çok uzun sürüyor gece bile uyandırıyor
görmeyeli bayağı büyümüş heraldedelikafadulden
dün resmen göbeğimi hpolatıyordu
allah herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
o kıpırdadıkça deli gibi gülüyorum
paylaşmak istedim zaten annelerin çoğu hissediyor şimdi sizi çok ii anlıyorum:dance::dance:

:lepi:AYYY MAŞALLAH PAŞAMIZA ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU BU YA...
BEN DAHA ÇOK NET HİSSEDEMİYORUUM...
HAFİF HAFİF BİŞEYLER Bİ PIT PIT LAR OLUYO AMA ÖYLE GÜÇLÜ İŞTE BEBEĞİM DİYEMİYORUM...
ÇOK HEYCANLANDIM YA:sm_cool:

yaa bende birkaç gündür hissediyorum harika bir duygu bu yaaa:asigim:özellikle de sol tarafa yatınca daha çok kıpırdanıyor :sm_cool:

bazen kesesi önde bebiş iç kesimde kalıyormuş o zaman net hissedilmiyor.. ben dün gittim doktora yine gerideydi o yüzden hissetmiyosun dedi.. ama geçen hafta annemler geldi bursa dan o gece kımıl kımıl kımıldandı aynen bende deli gbi güldüm anneannesini hissettide öne geldi herhalde.. bu arada bebişimin cinsiyeti dün belli oldu bir KIZIM olucak :D

bazen kesesi önde bebiş iç kesimde kalıyormuş o zaman net hissedilmiyor.. ben dün gittim doktora yine gerideydi o yüzden hissetmiyosun dedi.. ama geçen hafta annemler geldi bursa dan o gece kımıl kımıl kımıldandı aynen bende deli gbi güldüm anneannesini hissettide öne geldi herhalde.. bu arada bebişimin cinsiyeti dün belli oldu bir KIZIM olucak :D

tebrik ederim kızını canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar:

evet bende hissetmiyorum belki benimde öyledir.:CüvCüv:
arkadaşım tebrik ederim negüzel bi prenses daha geliyo hihoyyyt

ben çıkıyorum kızlar doktora gidicem. bakalım nekadar büyümüş oğlum
ağrılarımı bile unuttum:lepi: bebeğimi görücem diye:emir_bebek::CüvCüv:

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah.. Rabbim yavrularımıza sağlık, iyilik versin hayırlı, uzun ömürlü evlatlardan nasip etsin inşallah ...

tebrik ederim.sağlıcakla alırısın inşallah kızını kucağına

CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA GELSİN GÜZEL KIZIN
MAŞALLAH PRENSESİMİZE..
:asigim:a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende hissedemiyorum.sadece geçenlerde birşeyler oldu oda bebeğimmiydi bilmiyorum.niye hissedemiyorum.iyidir dimi bebeğim

maşallah kızına canım sağlkla gelir inşallah:Saruboceq::nazar::1hug:

Back
X