• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.

ipeğimu tebrik ederim benimde kızım olucak maşallah yavrularımıza :nazar:

Aman aman oğluna Aras ismini mi koyacaksın? Ben de erkek diye Aras istemiştim. Ama babası beğenmedi. Mert dedim istemedi. Emir dedik bir ara. En sonunda Buğra mı Arda mı derken Arda'ya karar verdik. Benim ismime de uyumluydu. Şimdi kesin İpek olacak adı. Yıllardır kızımın olsun adı da İpek olsun istemiştim.

evet babası çok beğeniyor Aras ismini , benim de hoşuma gitti , ama yanında başka bir isim de düşünüyoruz .. bir ara eşim erkek olursa bebeğimiz 2. ismi doğan olsun dedi , benim soyismim de doğan ve hem kendi hem de eşimin soyismini kullanıyorum , değişik olur diye düşündük .. neydi ya hani edebiyatta aynı kelimeler kullanılarak yapılan bir oyun vardı şiirlerde :uhm:

şu reklamlarda dönen " al bir inci , ol birinci " gibi olacak :roflol:
reklam yaptım , paramı isterem akücüüüüüü kaydirigubbakcemile3

bu arada tickerın yine afilli olmuş bence , yıldızlar felan , gelinime de bu yakışırdı zati hihoyyyt

yo be gülüm bilmiyorum ..
kısss hani glikoz yüklemesi fenaymış , çok şekerli bişeymiş , çıkarırsam diye korkuyorum yaaa , yoksa iğne görmemiş pek yerim kalmadı gibi kaydirigubbakcemile3
e tabi herşeyin bi bahanesi olacak canım . ama tatlıdan sonra kendime geldim gibi , yada vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
az yerdim önceden , nolduysa marincaptan sonra oldu , iştahım arttı beraberinde de hafızam delikafadulden zehir gibiyim , hatta fiiil fiiiillllllllllll :roflol:
fil deyince yiğenimle ilgili bi anı geldi aklıma..
yiğenim bi dönem f harfiyle başlayan kelimeleri telafuz edemiyordu . flüt : hülüt , fare : hare , fındık : hındık .. hatta ata demirerin şarkısını " hındık dıştık ooooo , sensin hıştık ooooo, ah bize lazım oooo , yorgan yaştık oooo " diye söylerdi teyzesinin danasıııııı kaydirigubbakcemile3
bir gün kendinden 2-3 yaş büyük bir erkek arkadaşıyla elindeki kitaptaki hayvanları tanıtıyorlarmış birbirlerine . bizimki o zaman 4 yaşlarında felan, şimdi 6 bitti 7den 2 ay aldı :nazar:
diyoloğu yazıyorum :
buse : bu taaaşan ( tavşan )
furkan : evet
buse : bu attt
furkan : evet
buse : bu köpek
furkan : evveeeet
buse : bu hil
furka : hil deil o fil
buse : tamam işte hiilll
furkan : hil değil FİL FİLLLLL
buse : YA BEN NE DİYORUM HİİLLLLLL HİİİİİİİİİİİLLLLLLLL
:roflol:

bu bağırış çığırışı duyan ablam gelir ve olaya müdahale eder yerimseniben

Çok komik teyzesi gibi. Esas oğlan da bek bilmiş. Bilirkişi gibi onaylamış hep.
Çocuklar küçükken pek şeker oluyorlar. Benim yiğen de daha doğrudürüst konuşamıyordu. Bir gün oynu oynuyoruz ben saklandım. Bu da beni arıyor. Gaaagaaa diye bağırıyor. Anladım ki Ferda demeye çalışıyor. Sonra bana Perga demeye başladı. Yani bir ga takıntısı var. Şimdi 4 yaşında 6 aydır doğru telaffuz ediyor.

evet cnm kız senesi gibi benim çevremdekilerin hepsi kız bebek bekliyo bitek burda erkekleri duyuyorum. ya kızlar bende bu takvimleren istiyorum nasıl yapıcam yardım!!!!!!

selam herkese bende temmuzda anne olcam Allah kısmet ederse.minişimin hareketlerini yeni hissediyorum.süpermiş.yasamak isteyen herkese ALLAH nasip etsin.temmuz gelmez artık bana:)çok merak ediyorum..:CüvCüv:

bide doktor benziyo dedi ama galiba kızım olcak:)yaa çok güzel kelimelerle anlatılmaz ya bazı seyler bu da öyle bişeymiş:)

evet babası çok beğeniyor Aras ismini , benim de hoşuma gitti , ama yanında başka bir isim de düşünüyoruz .. bir ara eşim erkek olursa bebeğimiz 2. ismi doğan olsun dedi , benim soyismim de doğan ve hem kendi hem de eşimin soyismini kullanıyorum , değişik olur diye düşündük .. neydi ya hani edebiyatta aynı kelimeler kullanılarak yapılan bir oyun vardı şiirlerde :uhm:

şu reklamlarda dönen " al bir inci , ol birinci " gibi olacak :roflol:
reklam yaptım , paramı isterem akücüüüüüü kaydirigubbakcemile3

bu arada tickerın yine afilli olmuş bence , yıldızlar felan , gelinime de bu yakışırdı zati hihoyyyt

Doğan ismini pek beğenmedim. Koymayın çocuğa araba modeli gibi isim. Soyisim olarak güzel ama düz isim olarak değil bence. Edebiyatım iyiydi aslında ama sen diyince aklıma gelmedi benim de.
Buldun fıstık gibi kızı daha doğmadan gelin yaptın hemen bakıyorum.delikafadulden
Cinsiyeti erkek dediklerinde benim oğlumun kızlar peşini bıraksın diyordum.
Şimdi kız annesi olacağım ya. Erkek sinekten sakınacağım kızımı.

Çok komik teyzesi gibi. Esas oğlan da bek bilmiş. Bilirkişi gibi onaylamış hep.
Çocuklar küçükken pek şeker oluyorlar. Benim yiğen de daha doğrudürüst konuşamıyordu. Bir gün oynu oynuyoruz ben saklandım. Bu da beni arıyor. Gaaagaaa diye bağırıyor. Anladım ki Ferda demeye çalışıyor. Sonra bana Perga demeye başladı. Yani bir ga takıntısı var. Şimdi 4 yaşında 6 aydır doğru telaffuz ediyor.

kokoşluğu , cadılığı , tehlikeli şeylere bayılması , cinliğini hep bana benzetiyor ablam dahil herkes kaydirigubbakcemile3

bunlar da 2 yaş civarı incileri :

karpuz : bokkoa
yumurta : nünüka
safinaz : şaaaşa
şeftali . şeşeka
portokal : popoka

ablam karpuz dedirtmeye çalışıyormuş bi gün ..

ablam : kar-puz
buse : bok( tööbe yaareppim )-koa
ablam : karrr-puzzzz
buse : kaaa-huuz
ablam : aferin olucak olucak ... bi daha kaarrrrrrrr -puuuuzzzz
buse : kaaa - puuuuzz
ablam . aferim kızıma hadi şimdi de bi çırpıda " karpuz ! "
buse : bokkoa !

bir de benim inatla değiştirmeye çalıştığım kelime vardı " domates "

ben : domates
buse : dotemess
ben : doooo - maaaa - tessss
buse : dooooo - teeeee - mes

kokoşluğu , cadılığı , tehlikeli şeylere bayılması , cinliğini hep bana benzetiyor ablam dahil herkes kaydirigubbakcemile3

bunlar da 2 yaş civarı incileri :

karpuz : bokkoa
yumurta : nünüka
safinaz : şaaaşa
şeftali . şeşeka
portokal : popoka

ablam karpuz dedirtmeye çalışıyormuş bi gün ..

ablam : kar-puz
buse : bok( tööbe yaareppim )-koa
ablam : karrr-puzzzz
buse : kaaa-huuz
ablam : aferin olucak olucak ... bi daha kaarrrrrrrr -puuuuzzzz
buse : kaaa - puuuuzz
ablam . aferim kızıma hadi şimdi de bi çırpıda " karpuz ! "
buse : bokkoa !

bir de benim inatla değiştirmeye çalıştığım kelime vardı " domates "

ben : domates
buse : dotemess
ben : doooo - maaaa - tessss
buse : dooooo - teeeee - mes

Çok gülsüm valla.kaydirigubbakcemile3
Kız kendi dilinni yapmış. Siz onun gibi konuşun. Karpuz çok iyimiş. Ne alaka di mi?

Doğan ismini pek beğenmedim. Koymayın çocuğa araba modeli gibi isim. Soyisim olarak güzel ama düz isim olarak değil bence. Edebiyatım iyiydi aslında ama sen diyince aklıma gelmedi benim de.
Buldun fıstık gibi kızı daha doğmadan gelin yaptın hemen bakıyorum.delikafadulden
Cinsiyeti erkek dediklerinde benim oğlumun kızlar peşini bıraksın diyordum.
Şimdi kız annesi olacağım ya. Erkek sinekten sakınacağım kızımı.

yok canım koymayız heralde , o zaman tabi ortada fol yok yumurta yok , belki benim kociş bana jest yapmak istemiştir , yoksa bi dünya isim var ikinciyi düşünecek olursak ..
buldum tabe , boşuna dememişler " anasına bak kızını al , kenarına bak bezini al " kaydirigubbakcemile5
bak benim oğluş bek güzel olucak annesi annneeesiiiiiiii :jeyyar:

Çok gülsüm valla.kaydirigubbakcemile3
Kız kendi dilinni yapmış. Siz onun gibi konuşun. Karpuz çok iyimiş. Ne alaka di mi?

ablam özellikle onu değiştirmeye çalışıyordu , etraftan bunun ne dediğini anlamaz , yanlış anlayıp " bak bak yumruk kadar çocuğa ne öğretmişler " demesinler diye uğraştı 1 sene felan :))))

annem hala telefonu kapatırken onun gibi konuşur : " öptüm , şokoşokooo "

hoşçakal demek istiyordu :)))))))))

bakalım bizimkiler ne inciler döktürecek :asigim:

yok canım koymayız heralde , o zaman tabi ortada fol yok yumurta yok , belki benim kociş bana jest yapmak istemiştir , yoksa bi dünya isim var ikinciyi düşünecek olursak ..
buldum tabe , boşuna dememişler " anasına bak kızını al , kenarına bak bezini al " kaydirigubbakcemile5
bak benim oğluş bek güzel olucak annesi annneeesiiiiiiii :jeyyar:

Biz senle dünür olsak ne güleriz heee.
Vur patlasın çal oynasın. Dünya yansa bizim kilimin ucu tutuşmaz.:teytey:
Gerçi senin arada duygusal patlamaların da oluveriyor ne yapalım artık iadere etcez.
Hem 2 yengeç çocuk büyütcez değil mi? Allahım ne büyük konuşmuşum. Psikopat melankolik yengeç kızım olmasın diyordum. Tam tarif ettiğim gibi olacak galiba. Seninki de anasına düşkün oğluş olur. Ay ben daha senaryo çizmeyeyim suyu çıkmaya başladı bile.

ablam özellikle onu değiştirmeye çalışıyordu , etraftan bunun ne dediğini anlamaz , yanlış anlayıp " bak bak yumruk kadar çocuğa ne öğretmişler " demesinler diye uğraştı 1 sene felan :))))

annem hala telefonu kapatırken onun gibi konuşur : " öptüm , şokoşokooo "

hoşçakal demek istiyordu :)))))))))

bakalım bizimkiler ne inciler döktürecek :asigim:

İnanamıyorum bana ait bir parça öyle kendi başına hareket edecek, konuşacak falan.
İnşallah o günleri de göreceğiz. Bu günler bile büyük aşama hepimiz için.

Biz senle dünür olsak ne güleriz heee.
Vur patlasın çal oynasın. Dünya yansa bizim kilimin ucu tutuşmaz.:teytey:
Gerçi senin arada duygusal patlamaların da oluveriyor ne yapalım artık iadere etcez.
Hem 2 yengeç çocuk büyütcez değil mi? Allahım ne büyük konuşmuşum. Psikopat melankolik yengeç kızım olmasın diyordum. Tam tarif ettiğim gibi olacak galiba. Seninki de anasına düşkün oğluş olur. Ay ben daha senaryo çizmeyeyim suyu çıkmaya başladı bile.

:roflol:
bence de ne süper olur :teytey:
gelir gider akıllı olduğumdandır o , görmezden gel kaydirigubbakcemile5
kıs benim oğluş o zaman pek evcimen olur bak , evine ocağına düşkün oluuurrrr , hiiiiç çıkmaz evden , anca kovucan o zaman belki sırnaşık şey
k.biraderim yengeç , kız hiç anasına düşkünlüğü yok , özel günler durumlar olmasa gitmeyecek neredeyse , evden çıkayı istemez :1no2:
aslında ben 24 temmuzda felan doğurmak isterim , aslan burcundan olur o zaman , babası gibi :asigim:
ayyyyyy yerim ben paşamıııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden

İnanamıyorum bana ait bir parça öyle kendi başına hareket edecek, konuşacak falan.
İnşallah o günleri de göreceğiz. Bu günler bile büyük aşama hepimiz için.

yaa evet , yürüycek , konuşacak , adam olacaklar başımıza :asigim:
dün tatil ödevlerini yapıyordu bizimki .. okuması gereken bi şiir vardı Atatürk'le ilgili , Allahım nasıl tatlı okuyo yaaaa , vurgular yerli yerinde değil , kah alçalıyo kah çatal çatal yükseliyo sesi , ısır ye yanii delikafadulden

Back
X