Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım bugün biraz iyiyim en azından yutkunabiliyorum mademciklerim acımıyor.hafif ilaç kullandığım için çok ağır atlattım.kızlar salgına dikkat edin bol bol meyve sebze tüketin lütfen...selam cici anneler, iyi pazarlar
sibelcim geçmiş olsun, şimdi nasılsın:teselli:
Badem derinle aranızda geçen konuşmalar açıkcası üzdü beni.Bizler burada birbirimizle duygularımızı paylaşmak, birbirimize gerektiğinde moral vermek ve hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için , heyecanlarımızı birlikte dile getirerek güzel vakit geçirmek için geliyoruz.Bizlerin güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var.Hepimiz olumsuz olaylar duyuyoruz ve de görüyoruz.Hatta belki de yaşadık, yaşıyoruz...Ama bunları duymaya inan ihtiyacımız yok..Sen temkinli düşünüyorum diyorsun ya,aslında sende düşünme böyle.Çünki olumsuz düşünmek bana göre çok etkiliyor kişiyi...Ne zahmetlerle bulmuşsun yavrularını güzel şeyler düşün ki güzel olsun...
Ben kendimi derin in yerine koydum yazılanları okurken ve inan çok kötü oldum. Senin amacının kötü olmadığını da biliyorum aslında fakat fikirlerin çok sabit ve biri sana itiraz etti mi sonuna kadar ısrar ediyorsun herkesin düşüncesi kendine canım ısrar etmenin bir anlamı yok...Hem derini hemde seni seviyorum ve tüm diğer arkadaşlarımı.
İnanın bana burada kimsenin bebek ölümlerini duymak istediğini sanmıyorum lütfen daha dikkatli olalım, diğer arkadaşlarımızı da düşünelim fikirlerimizi yazarken, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim, güzel düşünelim güzel olsun:1hug:
Ben inanıyorum ki burada hepimiz yarı yolu geçtik sayılır Allah ın izniyle hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucaklayacağız, koklayacağız ve de burada resimlerini paylaşacağızzzzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::asigim::1hug:a.s.
Hepinizi seviyorum,öpüyorummmm Şeniz ve de artık uyumak istiyorum inşallah uyuyabilirim yaa bu uykusuzluk çok kötüüüüüümirmirmirmir
selam bebişlerinize maşallah allah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inş ne tatlı heyecanlar sizi çok iyi anlıyorum bende 2008 temmuz annesiyim cinsiyet heyecanı,hareketini ne zaman hissedeceğim derken zaman geçiyo son haftalar biraz geçmek bilmemişti bana artık doğmasını istiyodum çok ağırlaşmıştım çünkü ilk buluşma anı onu gördüğünüz an herşeyi unutuyorsunuz hepinize hayırlı doğumlar diliyorum:CüvCüv: güzel annişlera.s.
günaydın kızlar konuları takip edemedim 10 gündür çok hastaydım faranşit oldum.nasılsınız bebeişler nasıl
hakikaten pazar günleri kimsecikler kalmıyor... hava çok soğudu acayip üşüdüm...bir de içtiğim demir hapım acayip mide bulantısı ve açlık hissi yaptı bende hem mide bulantısı hissetmek hem de açlık hissetmek ne kötü bişi yaa(((((((
EVET TATLIM YA KİMSE YOK BENDE ÇOK YORULDUM BİRAZ UZANAYIM DÜNDEN BERİ GEZİYORUZ..
ANCA GELDİM EVE
ACIKTIKÇA ELMA YE TATLIM MİDENE DE İYİ GELİR YADA AYVA FALAN:CüvCüv:
Sılacığım haftaya çarşambaya gideceğim ben de...Bebekler umarım iyidir..Sanki bu ara ağırlaştılar gibi geliyor,çünkü karnımda yürürken ağırlık hissetmeye başladım..:sm_confused:
Sen nasılsın ?:1hug:
bademcim dun cikmak zorunda kaldim yazamadim cnm yaa kusuruma bakma. bende iyiyim cok sukur. bu hafta icinde ben de gitsem de gorsem bebisimi diyorum ama bakalim nasip..:CüvCüv:
Rica ederim annecik:) Görürsün bu hafta içi bebişini inşallah.ben de çarşambaya randevu aldım..detaylı ultrasona girmek istiyorum bir ara aslında..Çünkü üçlü testi de yaptırmayacağım ben....
canim bende aynen yaptirmiyorum. bu hafta uc boyutlu ultrasona gireyim diyorum. belki gosteriri bebisim cinsiyetini. 15+3 bugun. burdaki doktorlara kalsa 25. haftada gel bakalim cinsiyetine diyolar:1shok:
Sanırım yurt dışındakiler her istediğinde göremiyor ultrasonda...:sm_confused: