• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çooooook sevindim canımmmmmm , maşallah kızlarına :nazar: :nazar:
bi şey sormak istiyorum canım , 1 ay kadar önceki kontrole geldiğimde Levent beye yakında 4 boyutlu usg cihazı gelecek demişti , geldi mi merak ettim de :uhm: ctesi inşallah benim de kontrolüm var Levent beyle , 15+6 olucaz o gün ve cinsiyetimiz kesinleşir artık bizim de heralde hihoyyyt

canım öncelikle gecmiş olsun sanada umarım tez atlatırsın
benim şu an kontrollerimi levent bey yapıyor kendisindende çok memnunum evet gelmiş canım o nedenle ben Enver beyle de görüşüyorum ama ultrsona Levet bey bakıyor bencede kesinleşir bize bugün kesin dedi ve bebeklerimizin kemiklerini dahi gördük ya muhteşemdi ayrıca çok sağlıklılar dedi ben burada herşeyi çok net görüyorum hiç detaylı ultrasona bile gerek olmadığını söyledi kendisi

kısırcılaaaaaaaaar naaapiiim sizi bennnn kaydirigubbakcemile
eşim çıkmış iş yerinden bakmış , kipada, yok :sm_confused:
carrefouru kaçırmış , şimdi migros yada mezeci vs. bulursa bakacak , halen gelemedi eve 1 saattir , yiyemedik yemeğimiziii :1no2:
ay bi daha yazmayalım buraya canımızın çektiğini yaaa :utangac:kafamçokkarıştı

edit : adamcaaaz bulamamış hiç biyerde , şimdi kısırlık malzemelerle dönüyor eve , benim ilk kısır deneyimim olacak sayenizde , hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

ahhh canım yaaa ben kıyamam sana ben çok güzel yaparım canım ayvalık ile izmir arası 1.5 saat canım araba ile gel ben sana yapayım :asigim:

kız demet kahve gösterip durma -tatlicadiarzu-canım çekiyor yasak zaten :mymeka:3 aydır içmiyorum bu nsefer sordum doğuma kadar dedi şaka yaptım canım afiyet olsun sana:kahve:

kız demet kahve gösterip durma -tatlicadiarzu-canım çekiyor yasak zaten :mymeka:3 aydır içmiyorum bu nsefer sordum doğuma kadar dedi şaka yaptım canım afiyet olsun sana:kahve:

canımcım ben de bugün resmen aşerdim kahveye ve de kızlar onay verdiler içtim:sm_cool:

arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve bebeklerimi bol bol izledim maşallah onlara gayet sağlıklılarmış hiç bir problemimiz yokmuş ve sağlıklılarmış bir tanesi 154gr diğeride 140 gr olmuş canlarım benim cinsiyetleride kesin leşti kesin kız
kalçamdaki kramp girmesini sordum bundan sonra olabilir dedi kalsiyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve bir ilaç verdi çok mutluyum çünkü olumsuz haber almadık hatta amiyosenteze gerek olmadığınıda söyledi buna daha bi mutlu olduk çünkü korkuyordum açıkcası

canım maşallah kuzularınaaa
a:nazar::nazar::nazar::nazar:Şeniz
çok sevindim iyi olmalarına:1hug:

o kız kısırı yapamasında soracam ben size kısır canavarları:oklava:kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
canım öncelikle gecmiş olsun sanada umarım tez atlatırsın
benim şu an kontrollerimi levent bey yapıyor kendisindende çok memnunum evet gelmiş canım o nedenle ben Enver beyle de görüşüyorum ama ultrsona Levet bey bakıyor bencede kesinleşir bize bugün kesin dedi ve bebeklerimizin kemiklerini dahi gördük ya muhteşemdi ayrıca çok sağlıklılar dedi ben burada herşeyi çok net görüyorum hiç detaylı ultrasona bile gerek olmadığını söyledi kendisi

teşekkür ederim canım , öksürük akşamları çok fena tutuyor , tedavi zamanımda da olmuştu Levent bey haklı olarak ilaç kullanmamı istemedi , ayva yaprağı-elma kabuğu-kuşburnu kaynatmama ok dedi , onun dışında ot-çöp karıştırıp içme dedi .. ben de onu uyguluyorum 2 gündür , geçmezse artık gidicem bi dr.a :çok üzgünüm: korkuyorum miniğime bi şey olacak diye benneyaptımki
yaaaa çok sevindim bu habere delikafadulden çünkü eski usg aletiyle bakarken karnıma biraz baskı yapınca acımıştı ... çok iyidir benim dr.cuuuum yaa :nazar: çok net bir insandır , asla bir gün soru işaretiyle ayrılmazsınız ona gittiğiniz bir kontrolden a.s
ctesi olsa ben de görsem kuzucuuumu , dr.umuz anlatsa bize güzel haberler verse minnoşumdan :Saruboceq: :1rolleyes:

bir şey daha sorucam hep aklımda da seni pek online bulamadığımdan arada kaynasın istemedim kaydirigubbakcemile3 hani senin tuvalete çıkamama sorununn vardı da dr.un sana bir ilaç önermişti duphalac haricinde , onun ismini yazar mısın canım , eşimde de bazen dupalac işe yaramıyor da :bbo:

teşekkür ederim canım , öksürük akşamları çok fena tutuyor , tedavi zamanımda da olmuştu Levent bey haklı olarak ilaç kullanmamı istemedi , ayva yaprağı-elma kabuğu-kuşburnu kaynatmama ok dedi , onun dışında ot-çöp karıştırıp içme dedi .. ben de onu uyguluyorum 2 gündür , geçmezse artık gidicem bi dr.a :çok üzgünüm: korkuyorum miniğime bi şey olacak diye benneyaptımki
yaaaa çok sevindim bu habere delikafadulden çünkü eski usg aletiyle bakarken karnıma biraz baskı yapınca acımıştı ... çok iyidir benim dr.cuuuum yaa :nazar: çok net bir insandır , asla bir gün soru işaretiyle ayrılmazsınız ona gittiğiniz bir kontrolden a.s
ctesi olsa ben de görsem kuzucuuumu , dr.umuz anlatsa bize güzel haberler verse minnoşumdan :Saruboceq: :1rolleyes:

bir şey daha sorucam hep aklımda da seni pek online bulamadığımdan arada kaynasın istemedim kaydirigubbakcemile3 hani senin tuvalete çıkamama sorununn vardı da dr.un sana bir ilaç önermişti duphalac haricinde , onun ismini yazar mısın canım , eşimde de bazen dupalac işe yaramıyor da :bbo:

levent beyi ben pek tanımıyordum açıkcası tedavi dönemim hep Enver beyle gectiği için ama 3 defadır levent bey kontrolümü yapıyor artık ona geçtim çokda memnunum artık illa enver beyden randevu talebinde bulunmuyorum

ilaçıda levent bey vermişti BEKUNİS isimli bir hap canım bende işe yaradı ben gün aşır alıyorum

o kız kısırı yapamasında soracam ben size kısır canavarları:oklava:kaydirigubbakcemile

canım yaaa , kısssss sen ne şekersin , öperim kocamannnnnnn Şeniz
yapamadım deil de yapmadım .. çünkü eşim çok geç geldi kısır aramaktan , carrefour sapağını kaçırınca tam bizim evin önüne kadar gelmiş ama yılmamış dönmüş aynı yolu gitmiş carrefoura da orada da kalmamış :sm_confused: kısırlık malzemeyle geldi , ama akşam yemeği hazırlama telaşı , sonra yemek yedik derken oldu saat 9.30 .. sonra eşim bi kanepeye attı kendini ben bi kanepeye , unuttum Allahtan ..
ama hakkaten ya , kızmaca gücenmece yok , canımızın her çektiğini yazmayalım buraya .. hepimiz hamileyiz bayanlar unutmayalım bunu ... bak biz bulamadık bugün ve unuttum iyiki de sonra .. ama yapan var yapamayan , alan var alamayan , düşünelim bunları .. bizim hiç mi canımız çekmiyor bir şey , yazmıyoruz diii mi ama yerimseniben

levent beyi ben pek tanımıyordum açıkcası tedavi dönemim hep Enver beyle gectiği için ama 3 defadır levent bey kontrolümü yapıyor artık ona geçtim çokda memnunum artık illa enver beyden randevu talebinde bulunmuyorum

ilaçıda levent bey vermişti BEKUNİS isimli bir hap canım bende işe yaradı ben gün aşır alıyorum

aa biliyorum o hapı , eşim bi ara kullanmıştı o haptan da , teşekkürler canım cevabın için a.s.

canım yaaa , kısssss sen ne şekersin , öperim kocamannnnnnn Şeniz
yapamadım deil de yapmadım .. çünkü eşim çok geç geldi kısır aramaktan , carrefour sapağını kaçırınca tam bizim evin önüne kadar gelmiş ama yılmamış dönmüş aynı yolu gitmiş carrefoura da orada da kalmamış :sm_confused: kısırlık malzemeyle geldi , ama akşam yemeği hazırlama telaşı , sonra yemek yedik derken oldu saat 9.30 .. sonra eşim bi kanepeye attı kendini ben bi kanepeye , unuttum Allahtan ..
ama hakkaten ya , kızmaca gücenmece yok , canımızın her çektiğini yazmayalım buraya .. hepimiz hamileyiz bayanlar unutmayalım bunu ... bak biz bulamadık bugün ve unuttum iyiki de sonra .. ama yapan var yapamayan , alan var alamayan , düşünelim bunları .. bizim hiç mi canımız çekmiyor bir şey , yazmıyoruz diii mi ama yerimseniben

geçen gece bende okurken bi baktım kızlar bi anlatmış ismi lazım değil bir yemeğicokacimcoook gecenin o saatinde nası canım çekticokacimcoook gece de rüyama girdi sabaha kadar o yemeği pişirdim rüyamda-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşlar lütfen canımızın çektiğini yazmayalım insanın aklında olmasada aklına takılıyor ve herbir şeyi bulma şansımız yok

aramıza hoş geldin sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah ben vitamin olarak elevit ve demir hapıda gynoferon kullanıyorum hayırdır hapların rahatsızmı ediyo dokunuyosa doktoruna haber ver canım belki değiştirir..yerimseniben

canım sanırım b12 den olsa gerek yüzümde sivilcelenme ve pullanmalar oldu şimdi biraz daha az ama bi ara hem stres hemde kullandığım ilaçlar bunu tetikledi.normalde hiç ilaç kullanmasını sevmezdim ama bebişim için katlanıyorum.doktorumla görüşeceğim test sonucu alınca gideceğim yanına amniyosentez yapılmıştı onun açıklanmasını bekliyorum.şuanda sanırım 19 haftanın içine girdik bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağız biliyomusunuz aramızda doğum yapan arkadaşlar var mı onların tecrübesi ne bu konuda?[/QUOT

canım bu ilaçları doğuma kadar almamız gerekiyo ve doğumdan sonrada en az bi 3 ay kadar daha devam etmeliyiz benim bildiğim bu ben öyle kullanmıştım şimdide devam ediyorum ilaçlara sen yine doktoruna söyle belki değiştirir ihmal etme haplarını:1hug:

derin canım sakın üzülme herşey güzel olacak bebişin iyi onu düşün kafandan at hiç bi sorun olmaz allahın izniyle bunca aradan sonra sana bebişin gelmiş allah bunu sana nasip etmiş bebişin gayet iyi ve sağlıklı annesi herşey güzel olacak rahat uyu :1hug:a.s.

kızlar bugün çok yoruldum arkadaşlarım geldi onlar gitti 15 dakika sonra annemler geldi yani daha yeni gittiler bugün hiç dinlenemedim çok yorgun ve bitkinim uyumak iyi olacak herkese iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyalarınızda :)

geçen gece bende okurken bi baktım kızlar bi anlatmış ismi lazım değil bir yemeğicokacimcoook gecenin o saatinde nası canım çekticokacimcoook gece de rüyama girdi sabaha kadar o yemeği pişirdim rüyamda-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

kıyamam sana benn Şeniz , sen gene rüyanda da olsa pişirmişsin , yemişsindir de Allah bilir cokacimcoook:teytey:

kızlar bugün çok yoruldum arkadaşlarım geldi onlar gitti 15 dakika sonra annemler geldi yani daha yeni gittiler bugün hiç dinlenemedim çok yorgun ve bitkinim uyumak iyi olacak herkese iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyalarınızda :)

iyi geceler canımmmm Şeniz
nasıl güzel uyursun şimdi bu yorgunluğun üstüne :1rolleyes:
özendim valla , öksürük korkusuna yatamayan biri olarak benneyaptımki

Back
X