Benim ikinci bebeğim kızlar uzun süren bir aradan sonra..Çok erken öğrendim bu sefer hamile olduğumu müthiş bir mide ağrısıyla yorgunluk hat safhada ne kadar belirti var hepsi üzerimde ..En son 1 ekim hastalanmıştım erken teşhis olunca beklemek istedim bugün 3 gün geçiyor ve tam 4+2 günlük ..Doğru diyorlarmış ilkinde hiç anlamadım herkez keyfini çıkar diyor şuan ..Kaç gündür buraya yazmak istedim ama yine bekledim henüz doktoruma gitmedim daha erken en son dün gece test yaptım ve çift kırmızı ..
Oysa ben 2 hafta önce öğrenmiştim mucize gibi okadar küçük nasıl çıkar deyip durdu doktorum telefonda..Oldumu oluyor işte
Uykusuzluk konusunda size katılıyorum erkenden kalkıyorum..Ve üşüme yazmış bir arkadaşım aynen ayaklarım buz gibi onun dışında halsizlik baş dönmesi dediğim gibi hertürlü belirti ara ara olup bitiyor..
İnternette yayınlanan takvimlere baktığımda doğum temmuz -8 sizlerle birlikte tatlı bir 9 ay diliyorum Rabbimden ..Sağlıkla ,huzurla,bol sohpetle kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah Rabbim a.s. a.s.
aramıza h.gniz inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu arada benimde 2.çocuğum olacak allah kısmet ederse 4 yaşında bi kızım var bundada 4 ayda anca tuttu biraz naza çekti kendini hepimize sağlıklı günler diliyorum...