tamam canım,hemen bu akşam yazarım neler oldu,dr ne dedi,nasıl baktı,kese ölçülerini falan hepsini ayrıntılı bi şekilde alıcam,geçen cuma kese 16 mm di bakalım ne kadar gelişmiş,yada gelişmişmi,kesede bebek varmı yada bu günlerde olması gereken ne,görünmesi gereken ne hepsini sorucam dr a. ya ben çok heyecanlı,endişeli ve streliyim kızlar,geçen cuma keseyi görene kadar dış gebelikmi diye kafayı yiyordum,keseyi gördüm anında acaba boş gebelikmi acaba diye korkmaya başladım,ama anormal stres yapıyorum,bebeği görsem kesede biliyorum bu sefer ya kalbi atmazsa diye stres yapıcam,kalp sesini duysam bu sefer diğer testleri başlıcak acaba bebek sağlıklımı,sakatmı falan diye stres yapmaya başlıcam,sizde bu kadar stres yapıyormusunuz,ben çok kızıyprum kendime ama elimde değilsürekli kendimi dinliyorum farkında olmadan.sizde böylemisiniz yoksa bendemi bi sorun var acaba,bu gidişle bi psikoloğa gidicem sanırım
canın sen bebeğinin 16 mm olduğundan eminmisin? Bir bebek ançak 8. haftada 14-20mm değerlere sahip olabilir. 6mm'dir. Benim bebeğim 4+6'yen 6mm'ydi. 6. haftada olması gereken ise 8-10 mm arası.