• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlaarrr acilen bir şey soracağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ben 4+3 hamileyim. aralığın başında, hamileleiğimin yaklaşk 6. haftasında bir haftalığına yurtdışına gidecektim iş için. Pasaport falan tüm işlemleri tammladım. Dün hamile olduğumu öğrendim. Yaşım da 34. Acaba uçak yolculuğu (gidişte yaklaşık 2 saat uçak+ 3 saat hızlı tren, aynı yolculuk dönüşte de yapılacak) zarar verir mi bebişime? Bu knuda bilgisi olan var mı? Doktoru ile böyle bir şey konuşan var mı?

Kızlaarrr acilen bir şey soracağım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ben 4+3 hamileyim. aralığın başında, hamileleiğimin yaklaşk 6. haftasında bir haftalığına yurtdışına gidecektim iş için. Pasaport falan tüm işlemleri tammladım. Dün hamile olduğumu öğrendim. Yaşım da 34. Acaba uçak yolculuğu (gidişte yaklaşık 2 saat uçak+ 3 saat hızlı tren, aynı yolculuk dönüşte de yapılacak) zarar verir mi bebişime? Bu knuda bilgisi olan var mı? Doktoru ile böyle bir şey konuşan var mı?

hayırlı olsun hamileleğin daha çok yeni hemen doktorun ile konuş canım sen lütfen

Kızlar ben 4+3 hamileyim. Aralığın başında (yaklaşık 6. haftada) yurtdışına çıkacaktım. Gidişte 2 saat uçak+ 3 saat hızlı tren yolculuğu var, 1 hafta sonra dönülte de aynısı var. Yaşım 34 bu arada. İlk bebeğim. Doktoru ile yolculuklarla ilgili bir şey konuşan var mı? Düşük riski var ilk 3 ay bildiğim kadarı ile. Sizce gideyim mi gitmeyeyim mi????

kızlar geçmiş olsun. hamilelikte çalışmak zor olsa gerek. ben bile ev işlerini yapmakta zorluk çekiyorum. tembellik de son haddinde zatenmirmirmirmir

bence sen bi doktora görünsen de ondan fikir alsan iyi olur. hamileliğin başlangıcında yolculuğa çıkmak sorun olmuyor ama eğer özel bi durumun varsa tehlikeli olabiliyor diye biliyorum. yani önce muayene olman gerekiyor herşeyin normalse ki inş öyledir yolculuktan bi sorun çıkmaz inşkaydirigubbakcemile4

NE BİLEYİM CANIM YA KARNIM FALAN ÇOK AĞIRDI.ORTADA İZİN ALCAK KİMSE YOK ÇIKIP YUKARDA BİRAZ UZANACAĞIM REVİRDE.PATRON ÇIKMIŞ.MÜDÜR DE PİYASADA YOK.
SAĞOL İLGİLENDİĞİN İÇİNŞeniz

ah canım o ağrı bende de çok oldu. bence kese falan büyüyor ya ondan ağrı oluyor .böyle kramp , bıcak saplar biçimde de oluyor .bende calşıtığım için seni çok ii anlıyorum . izin alma durumunda ortalıkta kimse bulunmaz zaten. en iyisi sırt üstü uzan revirde...

Kızlar Merabalaaarr....
Benimde kasık ağrılarım oluyo bunun normal olduğunu düşünüyorum.
Progestan kullandığım için mi bilmiorum ama beyaz şekilde akıntım oluyo.
İlacı sabah rahimden, akşam yatarken 2 tane oral yoldan alıorum..
Folik asit ve sandoz kullanıyorum..
Yemekle pek aram yok nerdeyse hiç yemek yemiycek şekildeyim
Bir tek yoğurt yiyebiliyorum

Bu saatlerde çalışsımda gelmiyor artık enerjim bitiyor canım..

Birde bende bu gün itibari ile mide yanması başladı yaa.... Sizelrde böle bişey varmı acaba .. Ben bulantı olsun derken yanma geldi :)

kızlar merabalaaarr....
Benimde kasık ağrılarım oluyo bunun normal olduğunu düşünüyorum.
Progestan kullandığım için mi bilmiorum ama beyaz şekilde akıntım oluyo.
Ilacı sabah rahimden, akşam yatarken 2 tane oral yoldan alıorum..
Folik asit ve sandoz kullanıyorum..
Yemekle pek aram yok nerdeyse hiç yemek yemiycek şekildeyim
bir tek yoğurt yiyebiliyorum

kasık ağrıları normal canıma rada hepimizde oluyor...
Akıntında ilaçdan olabilir.. Azar azar zaten oluyo benimde var. ıslakım :)
yemek içinde zorlama kendini ne yersen o kar yoğurtsa onu ye canım zaten sağlıklı...

Ben dr.a gitmedim zatece folık alıyorum...
Bu arada sen ne kadarlıksın tatlış ??

kızlar bendede çok yoğun mide yanması var,sürekli su içiyorum.bide bu sabah bulantı başladı gibi,ama ne bulanıyor nede bulanmıyor tuhafım yani,gözlerimide açamıyorum

kızlar bendede çok yoğun mide yanması var,sürekli su içiyorum.bide bu sabah bulantı başladı gibi,ama ne bulanıyor nede bulanmıyor tuhafım yani,gözlerimide açamıyorum

canım benim sadece yemek yerken tuhaf oluyor lokmalar ağsımda büyüyo.. Güzel yiyemiyorum.. Ehemn doyuyom sonra çabucak acıkıyorum ben...

daha iyiyim kızlar şimdi.hafif karnım kasıldı nedense korktum baktım kanama falan mı var diye şükür bişey yok.

Back
X