• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hiç sevmedim doktoru............
Ama usg si güzeldi...
Cocuğun kemikleri sayılıyordu ve bana bak 5 tane parmağı var dedi...
Güzel görünüyordu ama faklı bi usg ydi...
Bebek görünmüyor sadece iskelet şeklinde tüm kemikleri görünüyordu...
Kendi doktoruma da cumartesi günü gideceğim

benim de 1-2 gündür çok başım ağrıyor...

Dün hazır izinliyken bi profesöre gittim bursa da..............

Ama koskoca profesör güzelim kızımı büyük ihtimal erkeğe benziyor ama tam dönmedi dedi.

cinsiyet merakından mı gittin canım yine
sanirim en net 16. haftada falan öğreneceğiz biz cinsiyetini

benım gobısımde cok kasınıyo doktorum catlamasın dıye krem verdı gercekten cok mukemmel butun kasıntısını alıyo
%99 naturel mis gıbı meyve ve çiçek :1rolleyes:kokuyo tavsıye ederım

yaaaa walla çok ii olur adı ne kermin ben yoksa ölcem kaşıntıdan çok kaşınıorum....yerimseniben

benim tüp bebek olduğu için işyerim biliyor çünkü fazla dikkat etmem gerkiyordu onlar da bana bu konuda çok yardımcı oldular çok yakın dostlarım dışında tüp bebek tedavisi ile olduğumu bilmeleri gerekmiyor zaten herkesin... :)))

benim eşimde sağolsun ultrason resmiyle geziyor onun da çevresi hemen hemen biliyorlar :))))

ya ne bileyim burda işler karışık bu aralar..birkaç çalışma arrkadaşım biliyyor da patron bilmiyor...onlara da söylemeyin dedim
ama bu aay sonu söylüyeceğim hayırlısıyla

beyaz melek canım bu ay sonunda söylemesen bile tahmin ediyorum ki patronun anlayacaktırr hepimiz şişicez :))))))

cinsiyet merakından mı gittin canım yine
sanirim en net 16. haftada falan öğreneceğiz biz cinsiyetini

YOK TATLIM YA ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI HASTANEYE GİTTİM ORDAN DA ÖZEL Bİ HASTANEDE DİŞÇİDE RANDEVUM VARDI....GİTMİŞKEN Bİ DE BEBİŞİMİ GÖRMEK İSTEDİM HAYIRLISIYLA..İÇİM SIKILIYORDU GÖRÜP RAHATLIYAYIM DEDİM........

BEN CİNSİYETİNİ SORMADAN KENDİSİ SÖYLEDİ..........
ZATEN ARTIK BEN MERAK ETMİYORUM ÇÜNKÜ KIZIM OLDUĞUNU BİLİYORUM...
BU HAFTA 14 HAFTALIK OLCAZ CUMARTESİ KENDİ DOKTORUM NE DİCEK BAKALIM:asigim:

bende söyledim 1 ay oldu sanırım
sen neden söylemiyosun yani işten çıkartma durumundan dolayımı yoksa başka bişiymi bazı firmalar hamile çalıştırmak istemez çok fazla izin kullanması gerektiği için.

kızlar bana doktorum 16.haftadan önce kullanmamanm gerektiğini söyledi...16. Haftaya kadar bebek yağı yeterli dedi

benım gobısımde cok kasınıyo doktorum catlamasın dıye krem verdı gercekten cok mukemmel butun kasıntısını alıyo
%99 naturel mis gıbı meyve ve çiçek :1rolleyes:kokuyo tavsıye ederım
kızlar bende nisan annesi olucam kısmetse. kaydirigubbakcemile4 kullandığın kremin adını verirmisin. ben daha çatlamaya başlamadım ama bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum sen memnunmuşsun. bende alıyım doğal olması dikkatimi çekti..

benim de 1-2 gündür çok başım ağrıyor...

Dün hazır izinliyken bi profesöre gittim bursa da..............

Ama koskoca profesör güzelim kızımı büyük ihtimal erkeğe benziyor ama tam dönmedi dedi.

canım sen bizim topiğe yazmıştın. kız istiyordun cinsiyet konusunu sormuştun. 16. haftaya kadar beklemek lazım.o zaman kesin net birşeyler görüyorlar.

hepinize güzel bir hamilelik ve kolay doğum diliyorum. allaha emanet olun. a.s.

bende söyledim 1 ay oldu sanırım
sen neden söylemiyosun yani işten çıkartma durumundan dolayımı yoksa başka bişiymi bazı firmalar hamile çalıştırmak istemez çok fazla izin kullanması gerektiği için.

CANIM BURDA 35 YILDIR ÇALIŞAN Bİ YÖNETİCİMİZ İŞTEN ÇIKARILDI PATRONLARIN BİRAZ CANI SIKKIN...
BENDE FİNANS BÖLÜMÜNDE TEK ÇALIŞIYORUM ...........
BU KARGAŞA ORTAMINDA SÖYLEMEK İSTEMEDİM...VE MUHTEMELEN ZATEN 3-4 AY DAHA ÇALIŞIP AYRILCAM VE YERİME BAŞKA BİRİNİ ALCAKLAR..a.s

selam herkese,ben de kasinti falan hic birsey yok ama alt karin bolgemde 2 3 gundur gelip giden bir agri var yuruyuncede geriliyor,tabi ben de geriliyorum acaba kotu biseymidir.persembe doktora gidicem ama bekleyemiorummm bebegimi cok merak ediyorum

selam herkese,ben de kasinti falan hic birsey yok ama alt karin bolgemde 2 3 gundur gelip giden bir agri var yuruyuncede geriliyor,tabi ben de geriliyorum acaba kotu biseymidir.persembe doktora gidicem ama bekleyemiorummm bebegimi cok merak ediyorum

aynı sorun bende de var canım bende bazen cok korkuyorum 2 hafta sonra randevum var o zaman doktoruma sorucam

canım ben bebek yagını doktoruma sordum hıcbır faydasının olmadıgını soyledı
hatta bebeklere bıle tavsıye etmıyor badem yagı olabılır cunku dogal dedı
slm aa neden ki doğunca bebeği her yıkadığımızda bebek yağı ile yağlarız hatta ben halen kışın kızımı yağlarım cildi çok kurur yoksa .kaşıntı olayı bendede var benim sezeryan dikişim kaşınoyor gerilmedendir heralde bebekleredemi badem yağı önerdi acaba merak ettim bak şimdi

Back
X