• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tamam eyetkıner sımdı dıkkatlı bakınca gordum. resmı daha buyuk algılıyordum o zaman anlayamıyorsun. allah bagıslasın masallah saglıkla dogar ıns. ben cok heycanlanıyorum :)

haklısın canım...
ben bildiğim için o kadar tatlı ki meleğim bi dee tam ekleyemedğimden mecburen böyle görüntüleyebildim oğlumu bu resimde oturur vaziyette duruyordu inşallah bi daha ki sefere 3 boyutlu usg resmini koyarım :)))

tamam eyetkıner sımdı dıkkatlı bakınca gordum. resmı daha buyuk algılıyordum o zaman anlayamıyorsun. allah bagıslasın masallah saglıkla dogar ıns. ben cok heycanlanıyorum :)

canım çok teşekkür ederim..
sağolll bende heyecanlanıyorum her kontrolde şimdi şubat 5 e kadar bekleyeceğim ...

Bugün srekli midem kaıznıyor.
Ve canım bir şey yeek istemiyor.
Sanırım, açlıktan başım dönecekçeve giderken budluğum herşeyi almak isteyeceğim yine:))))))

canım açlık hissediyorsan ye mutlaka bişeyler bugün benimde çok başım döndü sanırım tansiyonum düştü bi ara kendimden korktum walla...

yarın bebeğimi göreceğim inşallah..göremeyeli 1 ay oluyor
çoook heyecanlıyımhihoyyyt
benimde ağrılarım oluyor
ğöğüslerimde felaket kaşınıyor
sanki azıcıkta göbeğim çktı
yarın inşallah bebeğimin cinsiyetini sizlerle paylaşırım
görüşürüz
iyi akşamlar
kontrole giden anneler inşallah güzel sonuçlarla dönerler

siz yemiyosunuz bende tam tersi yiyorum ya ne bulursum nolcak böyle benim halim dün akşam ne yedim biliyomusunuz yarım ekmek sandwich üstüne çeyrek kokoreç akşamda eve gittiğimde bi kase tarhana çorbası bu sadece akşamki menü nasıl ama bugünde farksız olmucak sanırım :(

siz yemiyosunuz bende tam tersi yiyorum ya ne bulursum nolcak böyle benim halim dün akşam ne yedim biliyomusunuz yarım ekmek sandwich üstüne çeyrek kokoreç akşamda eve gittiğimde bi kase tarhana çorbası bu sadece akşamki menü nasıl ama bugünde farksız olmucak sanırım :(

kokoreç filan yemek yasak değilmi.doktorum bana sakatat yasakladı.

kızlar benım doktorum herseyı yıyebılırsın bebege zarar veren tek sey sigara ve alkol dedı ee zaten onlarıda kullanmıyorum
gercı yıne salam sucuk sosıs sakatat yemıyorum nolur nolmaz dıye bıde kola kahve tuketmıyorum ama cay ıcıyorum

Son düzenleme:
ya bz acaip yeriz işkembe ciğer kokoreç mumbar yani bende eskisi kadar sık yemiyorum ama taksime gittikçe yiyorum napıyım normalde yarım yerdim çeyrek yedim o yüzden ama çiğ et kesinlikle bende yemiyorum salam sosis jambon felan kesinlikle yemiyorum çiğ köfte artık etle yapan ist. da çok az bulgur ile yapılan var yılbaşında felan ondan yedim mesela ama en aza indirdim bunları
Ablamda hamileliğinde durmadan yedi sakatat bizde sık tüketilir yani işkembe çorbası felan maşallah bişiycikde olmadı yeğenlerimde fıldır fıldır ikiside:) yiyorum arada napıyım ya pişiyo hem zararı olmaz inş.

gaydın58 canım bıseycık olmaz allahın ıznıyle benım annem bana hamıleyken her aksam delı gıbı kokoreç yermıs masallah gayet saglıklıyım

valla bende hersey yiyorum nerdeyse..etsiz çiğköfte yemeden duramıyorum mesela.hamburger vb gibi fast foodlarıda yiyorum ama kola içmiyorum

Back
X