Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
Arkadaşlar az evvel kapı çaldı.Size bir pasta var dedi adam..
Babamız bize göndermiş bu pastayı...:asigim:
Çok duygulandık annemle...senağlama senağlama
Nasıl kıyarız ki yemeğe.....
Alsınlar tabi,insan daha bi şımartılmak istiyo sanki.Hepimiz özeliz nede olsa.
Bu arada bu sitede okumuştum arkadaşın biri doğumdan sonra eşine hediye almayı düşünüyodu.Benimde aklıma yattı bu fikir,şimdiden düşünmeye başladım ne alabilirim diye.Onlarda bize alsın elbette ama o kadar nazımızı çekiyolar,onlarda endişeleniyolar,kontrole gidince ağızları kulaklarına varıyo :) .Yani bu heyecanı başından itibaren bizimle paylaşıyolar o yüzden bende eşimi şımartmak istiyorum.:asigim:
CADIARZUbak bu hiç aklıma gelmemişti iyi oldu
bende babamıza güzel bir hediye alayım kaydirigubbakcemile5
Gönderdimm :teytey:.Hay allah ya diyo nerden gördün ağlama dur :jeyyar: .
Beyaz melek senide anlattım balonlarını.Bissürü ağlama ikonu gönderdim,canım kocacım ya panik oluverdi:asigim:
ŞULE SELVİ canım ismi..sendemi medipole gidiyorsun..medipolde kime gidiyorsun.
Beyaz melek senide anlattım balonlarını.Bissürü ağlama ikonu gönderdim,canım kocacım ya panik oluverdi:asigim:
ŞULE SELVİ canım ismi..sendemi medipole gidiyorsun..
kız paniklendirme kocanı yazık daha çok var bizim kocişlerde yapar jest bizlere dimi ama....hihoyyyt
CADIARZUbak bu hiç aklıma gelmemişti iyi oldu
bende babamıza güzel bir hediye alayım kaydirigubbakcemile5
kıyamam geçmiş olsun canım..bende 7 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ve yine kürtajımı aynı doktor yaptı o zaman doktorum medikal parktaydı şimdi medipole geldi daha iyi oldu dediğin gibi medical parkı görünce kaybettiğim bebeğim geliyor aklıma...yok canım.ben bundan önceki hamileliğmde oraya gidiyordum.ikiz gebelikti.ancak 8.haftada bebekler öldü.temmuzda kürtaj oldum.ben seval pata'ya gidiyordum.gerçi memnundum ama kötü bir olay yaşayınca oraya gitmekten vazgeçtim.
nilaycım özlüyorum seni az uğruyosun topiğe daha sık gel bitanemmm
Yaaa ben cok fenayım 10 dk.önce oldum. Midem cok bulanıyo, başım acaip dönüyo ama kusamıyorummmmmmm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Öglen sosisli börek vardı baska bisi yok diye yedim mecburen ama yediklerim aklıma geliyo hep napcam napcam ben ya