merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız bakalım?
bugun cok fazla katılım yok gıbı.beyaz melek sen olmayınca buranın tadı olmuyor canım nerelerdesın..:1hug:
bu arada bende cuma gunu bebegımı gormeye gıdıyorum randevumu aldım.:teytey:
cok heyecanlıyım bakalım yenı doktorumuz ne dıcek.:dance::dance:
bırde arkadaslar gecmısı okudumda bebek hareketlerı konusunda neden bu kadar hıssedemeyız dıye ısrarcı davranılıyor halen anlamıs degılım.
bılgı amaclı yazıyor olabılırsınız ama burda sadece hıssettıklerımızı paylasıyoruz.
kimimiz erken hıssederız kimimiz gec.ıllakı 18.haftanın ılk gunu hıssedecez dıyede bırsey yoktur..kaydirigubbakcemile
sımdı hazıran annelerıne baktım orda da cogu kısı 18.haftadan once hareketlerı hıssetmıs.
erken yada gec,gaz hareketı yada bagırsak hareketı.
ama bana gore ve bırkac arkadasa gore bebek hareketı.hihoyyyt
hepımız hamıleyız ama cogumuz cınsıyetı ogrendı kımımız halen beklemede.
tıpbende cınsıyet ogrenme 16.haftadan once olmuyor ama cogu kısı coktan ogrendı bıle.
ıster bu konuda ben ve benım gıbı dusunen arkadaslara katılın ıster katılmayın.
ben sadece hıssettıklerımı yazıyorum yanılma payım elbette olabılır ama her zaman hep aynı tarafta ve hep aynı sekılde gaz hareketı yada bagırsak hareketı olacagınıda sanmıyorum.yerimseniben
sevgıler.:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3
canım benimmm geldim şimdi burdayımmm teşekkür ederim
yokluğumu hissetmen ne güzel.....
ben bebek hareketleri konusunda sana katılıyorum....
katılıyorum derken öyle tekma atmıyorlar elbette ki bunu demenk saçma olur...
ama en azından bi çoğumuz bebeğin ne tarafta olduğunu hissediyoruz.....
benim doktorum da 16. hafta civarında hafif hafif hissetmeye başlarsın dedi...
göbek bölgesinde az yağı olan anneler bebek hareketlerini daha erken hisseder dedi...
sonuçta hamilelikten önce de gaz ve bağırsaklarımız vardı ama hissetmiyorduk şu an hissetklerimizi...
ben henüz hissetmedim öyle seyirme falan sadece bebişimin dolgunluğunu ve varlığını hissediyorum....
öyle çok güçlü tekmeleri de 20.haftalarda duyarız heralde...