Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kıslar
Nesli çok çok tebrikler canım seninde benim gibi oğluşun olucakmış hadi hayırlısı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş. Mevlam..
StarDust, Derin Allah sizlerede sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inş. gerçekten çok zor evreler atlatmışsınız
Stardust tek başına bir şehirde gerçekten takdir ettim seni insan böyle anlarda eşini yanında ister ama şartlar el vermedikçe de olmuyor işte ne güsel sabretmiş mükafatını kucağına alıcaksın inş. canım
günaydın güzel hamişler.ben yeniyim 13 aylık bi oğlum var ve şuan 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.aslında muhtemel doğum tarihim 3 ağustos ama erken doğacaklar malum bende kısmetse temmuz annesi olacağım allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin
melekcim gözün aydın benim oğluş yeni doğduğu zamanlar üyeydim foruma kısa konuşmalarımız olmuştu bebiş istiyordun bak ben yine hamileyim beraber dogum yapmak kısmetmiş.hayırlı olsun canım dilerim sağlıkla kavuşursun prensesine
3.lü test yaptırmak istemeyen anneleri anlıyorum.
kaç gündür nasıl kafam karıştı ,ne hale geldim.
ve dün aminiosentez yaptırmak zorunda kalan arkadaşalrımıa radım.
1/52 olan sonuç dahi çok güzel çıkmış
neticede bir şey yokmuş.
çok şükür.
allahım ne verirse güzel verir.
artık düşünmeyeceğim.
bu testler hamileleiğimizn tadını çıkartmıyor ya .sevinelim değil mi artık biraz:))))))
Merhaba, Hayırlı olsun bebişin. İkili test 11-14. haftalarda yapılıyor. Dr'unun verdiği tarihte yaptırabilirsin. Cinsiyeti bazen ikili test sırasında söylüyorlar ama seninki için biraz erken olacak. En erken 12. haftada söylemeye başlıyorlar ama en doğrusu galiba 16. haftada söylenen cinsiyeti oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
hoşgeldin demetçim ya valla aklımdaydın...
ayy yirim ben o mis kokulu bebişi...
allah bize de nasip edecek inşallah ne güzel ya...
günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum
kızlar sizin bu gerginliğiniz beni çok üzüyor lütfen ne güzel burda bildiklerimizi paylaşıyoruz..en önemli anlarımızı birlikte yaşıyoruz inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yine buradan konuşuyor olacağız...
Günaydın karen, Nice sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle geçireceğin uzun yıllar diliyorum canıma.s.
Aklına kötü şeyler getirme lütfen, iyi düşün ki iyi olsun:1hug:
melekcim canım o zaman da demiştim senin kalbin çok iyi diye hatta yakın olsak görüşmeyi çok isterdim de seninle.çok sevindim inan öykü koyacaksın demek adıyla yaşasın minik kızın.benim sanırım tekrar 2 oğlum olacak iki pipi net gördük ultrasonda ama doktorum net konuşmak istemiyor hele burada 20.haftadan evvel söylemek istemiyorlardı ısrar ettik ve gördük.bakalım herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsinler meleklerimiz inşallah