• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

içimde bi kıpırtı var..................
Kışı hiç sevmiyorum...........
Yaza bayılıyorum bebişimde yazın doğcak ne güzellllllllllll
keşke hep yaz olsa ben çok üşüyorum ve üşümekten nefret ediyorum..........
Elim ayağım hep buz gibi soğuk oluyor

Günaydın kıslar
Nesli çok çok tebrikler canım seninde benim gibi oğluşun olucakmış hadi hayırlısı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş. Mevlam..
StarDust, Derin Allah sizlerede sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inş. gerçekten çok zor evreler atlatmışsınız
Stardust tek başına bir şehirde gerçekten takdir ettim seni insan böyle anlarda eşini yanında ister ama şartlar el vermedikçe de olmuyor işte ne güsel sabretmiş mükafatını kucağına alıcaksın inş. canım

teşekkür ederim canım Şeniz Amin , inşallah hepimiz beraber görürüz o günleri .
ist.da kayınvalidemlerde kaldım , tamamen bir başıma değildim , ama kendi ailemin yanında da kalsam yine eşimi aradım .. herkesin yeri ayrı , ama bu evrelerde neler yaşadığımızı , yüzümüzün çizgilerinden , kaşımızın hareketinden dahi bizi en iyi anlayan eşimiz olduğu için o 1 ay boyunca onun mecburen yanımda olamayışıydı beni en çok üzen oldu ..
neyseki geldi geçti ve inşallah çektiğim-iz- onca sıkıntıya değecek bu bebek :asigim:

günaydın güzel hamişler.ben yeniyim 13 aylık bi oğlum var ve şuan 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.aslında muhtemel doğum tarihim 3 ağustos ama erken doğacaklar malum bende kısmetse temmuz annesi olacağım allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

hoşgeldin canım :1hug:
inşallah miniklerini sağlıkla ve zamanında kucağına alırsın ..
keyifli paylaşımlar ......

Yarın ikili test sonucumuz çıkacak .. ne hissedeceğimi bilmiyorum :sm_confused:
buradaki dr.um sonuç bizi bağlamaycak , çünkü gebeliğin çoğul başladı senin , hormonların hala ona göre hareket ediyor olabilir demişti .. madem öyleyse neden yaptırıyyorum bu 2li-3lü testleri benneyaptımki
İst.daki dr.um sa hormonlarla alakalı o dr.umun kastettiği şeyi yaşamayacağımı ve sonucun olması gereken yani almam gereken sonuç olacağını ve gerçeği yansıtacağını söyledi ..
herşey bu kadar karışık olmak zorunda mı :bbo:

Günaydın fıstık anne adayları:1hug:

1 haftadır giremiyorum hemen hemen o kadar çok yazılmış ki mümkün değil okuyup yetiştiremiycem. Güncellenen listeye bakıp kimlerden yeni haberler var öğrenmeye çalışıcamkaydirigubbakcemile5

Bebişlerinin cinsiyetini yada iyi olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum:nazar:

Rabbim sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasib etsin inşallah:1hug:

Bir tatlı oğluşumuz var kızlarrrrrr ayrı duramıyorum ne yapıcam ben gittiklerinde yaaa:çok üzgünüm: Sabah gözümü açınca soluğu annemlerde alıyorum yatarken geliyorum, rüyamda onu görüyorum, sabah kalkınca kokusunu duyuyorumŞeniz Harika bir duyguymuş teyze olmakhihoyyyt:asigim:

günaydın hanımlarr... ve bebişlerrr...

bugün burada da hava çok güzell.

bestbeste canım sende hoşgeldin sağlıcakla al kucağına meleklerini inşallah

melekcim gözün aydın benim oğluş yeni doğduğu zamanlar üyeydim foruma kısa konuşmalarımız olmuştu bebiş istiyordun bak ben yine hamileyim beraber dogum yapmak kısmetmiş.hayırlı olsun canım dilerim sağlıkla kavuşursun prensesine

canım benim hayırlı olsun yavrukuşların....
allah bana da nasip etti çok şükür canım
allah herkeze nasip etsin bu mucizeyia.s.

3.lü test yaptırmak istemeyen anneleri anlıyorum.
kaç gündür nasıl kafam karıştı ,ne hale geldim.
ve dün aminiosentez yaptırmak zorunda kalan arkadaşalrımıa radım.
1/52 olan sonuç dahi çok güzel çıkmış
neticede bir şey yokmuş.
çok şükür.
allahım ne verirse güzel verir.
artık düşünmeyeceğim.
bu testler hamileleiğimizn tadını çıkartmıyor ya .sevinelim değil mi artık biraz:))))))

Tabi sweethome hıc canını sıkma. ıkılı testın sonucu ıyı cıkanlarda da garantı degıl. bızde ıyı cıksa da bu kesın degıl rısk var. test sonucunda da yazıyor zaten. sende de rısk bıraz daha yuksek cıktıgı ıcın kesın olcak dıye bırsey yok ıcın rahat olsun. hep dua et

demett maşallah canım oğluşunuza allah uzun sağlıklı ömür versin

Merhaba, Hayırlı olsun bebişin. İkili test 11-14. haftalarda yapılıyor. Dr'unun verdiği tarihte yaptırabilirsin. Cinsiyeti bazen ikili test sırasında söylüyorlar ama seninki için biraz erken olacak. En erken 12. haftada söylemeye başlıyorlar ama en doğrusu galiba 16. haftada söylenen cinsiyeti oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

canım ilgin için cok teşekkür ederım görüyorumkı bu aydakıler pek ilgili değil 1 ay fark var dıye sormustum ama neyse sana cok tes. ben ağustosdan vazgecmıyeyım senağlama

hoşgeldin demetçim ya valla aklımdaydın...
ayy yirim ben o mis kokulu bebişi...
allah bize de nasip edecek inşallah ne güzel ya...

eyetkiner canım oğluşun hayırlı olsunnnnnnnnnnnn çok sevindim:1hug: sende erkek istiyordun demi canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:nazar:a.s.
Oyy şunun şekerliğine bak yaaaa :nazar:

günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum

hoşgeldin demetçim ya valla aklımdaydın...
ayy yirim ben o mis kokulu bebişi...
allah bize de nasip edecek inşallah ne güzel ya...

Günaydın meleğim hoşbuldum:1hug:

Aminnn canım teşekkür ederimmm, İnşallah o mis kokularını bizde içimize çekicez, doyamıycaz canım:nazar:

sen nasılsın canım varmı yeni haberlerr kızçenle ilgiliŞeniz
Ben bugün yine dr a gidicem :dance:

günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum

Günaydın karen, Nice sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle geçireceğin uzun yıllar diliyorum canıma.s.

Aklına kötü şeyler getirme lütfen, iyi düşün ki iyi olsun:1hug:

kızlar sizin bu gerginliğiniz beni çok üzüyor lütfen ne güzel burda bildiklerimizi paylaşıyoruz..en önemli anlarımızı birlikte yaşıyoruz inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yine buradan konuşuyor olacağız...

O gerginliklerin içinde de hep badem oluyor nedense. tesadüf sanırım

melekcim canım o zaman da demiştim senin kalbin çok iyi diye hatta yakın olsak görüşmeyi çok isterdim de seninle.çok sevindim inan öykü koyacaksın demek adıyla yaşasın minik kızın.benim sanırım tekrar 2 oğlum olacak iki pipi net gördük ultrasonda ama doktorum net konuşmak istemiyor hele burada 20.haftadan evvel söylemek istemiyorlardı ısrar ettik ve gördük.bakalım herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsinler meleklerimiz inşallah

sağol güzelim çok teşekkür ederim.........
allaha çok şükür allah önlüme göre verdi bir bebeğim olmasını çokkkk istiyordum taaa küçüklüğümden beri..hep özenirdim hamilelere ve yeni doğum yapmış annelere bebeklere...
allah çok şükür bana da nasip etti...ve eşim de bende bi kızımız olmasını çok istiyorduk..allah onu da gönlümüze göre verdi............inşallahhhhhhhhh
doktoruma bende çok ısrar ettim 12 haftalık falandık kıza benziyor gibi ama emin değilim % 60 kız gibi ama net değill değişebilir dedi...........
13 haaftalıkken başka bi doktora gittim o da bebeğime erkeğe benziyor gibi dedi............
ama ben ona pek inanmadım..bu cumartesi tekrar kendi doktorumla kontrolüm var.........
inşallah % 100 belli olur....
ama içimden hep kız geçiyor hiç şüpem yok gibi.............

canım demek 3 tane aslan gibi oğluşların olacak ha allah bağışlasın...
belki biri kızdır tatlım..allah gönlüne göre versin...

öpüyorum seniŞeniz:nazar::nazar::nazar:

Back
X