Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla benim göbüşüm çıktıı çok da yemiyorum ama :)))
ahhhh canım benim sendemi 10 sene bekledin meleğine kavuşmak için neyse sonunda olduya ben ümidimi kesmiştim artık ama bebişim doğal yollarla gümbür gümbür geliyor:lepi:kaydirigubbakcemile2
demetcim teşekkürler
karencim doğumgünün kutlu olsun kaç yeşına girdin dermişşşşşiiiiim..
melekcim sen çıkıntıyı kendin gördün mü canımcım ben ilkininkini baya büyük bi çıkıntı olarak ikincisini yarıbuçuk gördüm.çok merak ediyorum alışveriş yapasım var,sanki ilk kez anne oluyorum her bebekte bu heyecan oluyor kızlar içim kıpır kıpır
benimde iki haftdaır dışarıdan belli oluyor artık saklayamıyoruz:) o biraz da sanırım iç karnının dar olmasına bakıyormuş büyükler öle diyoo ne kadar doru bilmiyorum ama benim çabuk çıktı doktorum bile ana ne çabuk dedi:CüvCüv:
yaa kızlar ben rüyamda doğum yapıyorum erken doğummuş bebeğim elime geliyor hiç ağrım olmuyor pıt diye çıkıyor kanda görmedim.. çok küçük bişey di.. ahh dedim keşke herşeyini almayı son ana bırakmasaydım bebeğime ne giydiricem ben falan diye üzülüyorum ama çok tatlı bi bebektiii :)))
canım merhaba aslında karın 16.haftada çıplakken 20.haftada giyinikken belli olur ondan çnce belli olması ya çogul gebelikten yada alınan kilolardandır.benim ilk hamileliğimde 20.haftada çıkmıştı.
yaa kızlar ben rüyamda doğum yapıyorum erken doğummuş bebeğim elime geliyor hiç ağrım olmuyor pıt diye çıkıyor kanda görmedim.. çok küçük bişey di.. ahh dedim keşke herşeyini almayı son ana bırakmasaydım bebeğime ne giydiricem ben falan diye üzülüyorum ama çok tatlı bi bebektiii :)))
melekcim aynı durumdayız desene ben tamam erkeklerdir sen tamam kızdır diyosun bakalım ne olacak tabii önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor işte
benzer şeyleri ben de yaşadım canım o yüzden çok ok iyi anlayanlardanım seni ..
yumurta takipleri ,
geciken adetlerden sonra umutla yapılan BHcg testleri ,
sonra aşılama bile yapılamayacağının haberini alıp soluğu bir tüp bebek merkezinde almalar
olumsuz sonuç alınan ilk deneme
aman noolcak sanki deyip 6 ay sonra ikincisini deneyip o da olumsuz sonuçlansın
sonra eşimde sorun var diye varikosel amliyeatı olsun
1 sene geçin ama hala gebelik elde edilmesin
Türkiyeniin en iyisi burası denen yerde 3. denemeyi yapıp yumurta toplamadan ( OPU ) sonra küçük bir iç kanama geçirip , olumuz soncu da alınca , OPU sonrası iç knamadan yurt dışında bir kadının hayata veda ettiğini de öğrenince tedaviye dair herşeyi bir kenara atmalar
aradan 1 sene geçip te " acaba yeniden denesem mi " deyince görüş alının bir kaç dr.un önerisiyle laparoskopi ameliyatının yapılması ,
derken 4. tedaviyi eşimin " bu kez her zamankinden çok yanında olucam , gerekirse işimi - kendimi riske atıcam ama her anında yanında olucam " sözünü yerine getrememesi ve tedaviyi ayrı şehirlerde yaşayarak onun manevi desteğini , okşayan elini başımda hisedemeden tamamlamak ..
aralarda yaşadığım , sizlerin de yaşadığı hem evlilik yılından hem artık yaşımın geldiğinden dem vurulan çocuk muhabbetlerine " istemiyoruz , daha erken " yada ters günümdeysem " sadece sizin itemenizle olmuyo O'nun da istemesi gerekiyo " gibi cevaplarla arşılık vermek ... bir süre sonra bebek mevlütlerine bahaneler bularak katılmamak , tedavilerden sonra aldığın kiloların arkadaşlarınca fark edilip " hamile misin " sorularına dişini sıkarak , gözünün yaşını içine akıtarak cevap vermek ... başkalarıın çocuklarına yada yeğenlerine değil de artık kendi bebeğine-çocuğuna bir şeyler almayı istemek ve bazen o günün hiç gelmeyeceğni düşünüp içideki annelik güdüsünü-beklentisini öldürmeye çalışmak ...
4. tedavinin sonucuna 1 gün kala regl olup dünyanın yeniden başına yıkılması ve ağlamaktan yorulmak ..
sonuç kağıdına bakıp sana sımsıkı sarılıp ağlayan eşinin bu davranışına anlam veremeyip " heralde yine olumsuz sonuç aldık , eşim çok üzüld şimdi " diye içinden geçirip onu ağlamasına bin kat daha üzülmek ve sonuç kağıdındaki 207,5 i görünce bile , bunca şeyin üstüne bir de sevinmemek , donup kalmak ...
her ultrasonda önce yüreğin ağzıında uzanmak ve dr.un bebekle ilgili sağlıklı sözlerini duyuncaya kadar ekrana bakamamak ..
bebeklerden birini kaybetmek ve çok küçük de olsa evlat acısı yaşamak ve öbür düünyada onu görmeyi dilemek her cuma ..
her şeyi bir mucizeden çok rüya gibi algılayıp uyanmaktan korkmak ve o yüzden belki anneliğe kendini çok kaptıramamak ..
bunları yazarken geçmişe dönüp yaşadıkarıın ağırlığını hissetmek yürğinde ve bir koca düğüm boğazında ....
umarım meleğim dünyaya sağlıkla gelir ve tüm bunları bana unutturur teker teker ...
Hayır olsun canımm, inşallah öyle pıt diye doğum yaparsınkaydirigubbakcemile3
Sen doğur da kıyafet kolay:lepi:
star dust bebişin nasıl canım varmı güzel gelişmeler, bi haftadır yoktum geçmişi okumak mümkün değil o kadar çok birikmiş ki:1no2:
allah hayırlara çıkarsın. bende dün gece acayip bişi gördüm işyerimde rehin alıyorlar ve her taraf ateşe veriyorlar. korkmuyorum tek korkum bebeğime birşey olacağı panik içindeyim öle uyandım ter içinde .budamı hormonlardan yoksa??
ama yaa ağlarım şimdi benn :teselli: canım benim ne zorluklar atlatmışın sende Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına nasip etsin :Saruboceq:
bana doktorum erkek olabılır dedı pıpısını felan gostermedi 2 hafta sonra kesın sonucu soyler heraldekaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar bikaç gündür midemde ve boğazımda yanma var beni çok rahatsız ediyor.Sizdede varmı böyle bir sorun?Nasıl geçer soda içiyorum işyerindeyim şu anda