hayırlısı olsun canım ..
dün mü gitmiştin dr.a ?
2 hafta önce gıttım canım a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım ..
dün mü gitmiştin dr.a ?
yaa kızlar ben rüyamda doğum yapıyorum erken doğummuş bebeğim elime geliyor hiç ağrım olmuyor pıt diye çıkıyor kanda görmedim.. çok küçük bişey di.. ahh dedim keşke herşeyini almayı son ana bırakmasaydım bebeğime ne giydiricem ben falan diye üzülüyorum ama çok tatlı bi bebektiii :)))
melekcim benim için hiiiiç farketmez bi tane kızım olabilir mesela ama iki oğlan da olabilir.ilkini erkek istiyordum evet ama şimdi ikinciler hiç umrumda diil sadece merak ediyorum neyse bilmek istiyorum
saol tatlımmmm Şeniz
iyi maşallah , yarın 2li testin sonucunu alıcaz , ense kalınlığı 1,8 .. minicik bir burnu var :asigim:
inşallah 31 ocakta kontrolümüz , 13+6 olucaz ozaman , belki o gün cinsiyeti hakkında da bir şeyler duyarız dr.umuzdan :1rolleyes:
2 hafta önce gıttım canım a.s
Seher bende de oluyo yanma benim midemin başlangıcında çok fena sorma süt içtim geçmedi sabah sabah maden suyu ile başlamıyım dedim ama sanırım öğleden sonra içicem bi tane bayağı rahatsız ediyor ve bi kaç gündür var canım ya sanırım olucak bu durum mide yanması hamilelerde en sık görülen durumlardan biri ne yazıkki:1no2:
aaa :1shok:
2 hafta önce mi erkeğe benziyor dedi ?
o zaman bu gidişinde kesin öğrenirsin cinsiyetini , ne zaman gideceksin ?
bak merkalandım şimdi delikafadulden
Yerim onun munnunuuuuŞeniz
Maşallah canımçok sevindimmmm ense kalınlığı gayet iyi, testin sonucuda iyidir inşallah merak etme
gün sayarsın şimdi sen:1hug:
Ben mecburen 1 şişe soda içtim biraz rahatladım sanki.Elma,soda,yoğurt, ayran iyi geliyormuşş mide yanmasına aklınızda bulunsun bayanlar.Ayrıca kızartma yağlı salçalı acılı yiyeceklerden uzak durmak,yürüyüş,yemekten sonra hemen yatmamakta mide yanmasına karşı alınacak tedbirler arasındaymış
inşallah rüyandaki gibi kolay bir doğumla ama zamanında ve sağlıcakla alırsın bebeğini :1hug:
ilginçtir , aynı rüyayı , tıpa tıp ayyyyynısını bir kaç sene önce ben de görmüştüm ..
rüyalarda da mı ekonomiye gidiliyor ne :roflol:
evet canım 2 hafta once dedı ama yınede bellı degıl heran degsebılır dedı
ınsallah bu gıdısımde kesın soyler saglıklı olsunda kız erkek farketmez kaydirigubbakcemile5
2 hafta sonra gıdıcem canım
sen henuz ogrenmedınmı cınsıyetını
Ben mecburen 1 şişe soda içtim biraz rahatladım sanki.Elma,soda,yoğurt, ayran iyi geliyormuşş mide yanmasına aklınızda bulunsun bayanlar.Ayrıca kızartma yağlı salçalı acılı yiyeceklerden uzak durmak,yürüyüş,yemekten sonra hemen yatmamakta mide yanmasına karşı alınacak tedbirler arasındaymış
TEŞEKKÜR EDERİM melekcim seninde inşallah
eyetkiner hayır olsun canım rüyan inşallah pitt diye çıkıverir bebişin normal doğumla sen doğur biz ona neler alırızz minink minik hemde :1hug:![]()