herkese merhaba arkaslar
gecmısı okudum ve bebek hareketlerı konusunda uzuldugumu anlatmak ıstedım..senağlamasenağlama
bu sayfada duygularımızı,dusuncelerımızı,hıssetıklerımızı paylasıyoruz.ekmegın ustune su serper gıbıde bu duguların uzerıne ara ara bılgılerımızı oğrendıklerımızı paylasıyoruz.ama nedense son zamanlarda tıbbı konuları tartısma sayfası gıbı oldu..burdakı herkesın bır doktoru var herkes doktoruna guvenıyor gebelıgını doktoruyla paylasıyor sadece doktor ve gebe bayan arsında olan ozel ayrı bır ıletsım var herkesın gebelıgı ve doktoru aynı degıl.kıyaslamak asla soz konusu olmamalı..bebek hareketlerı konusunda herkez en erken 16. haftada ve ıkıncı hamılelıgını yasayan annelerde gorulduğu konusunda bılgıye sahıp ve bu konuda mutakıp.kımse bunun aksını idda etmıyor..
pekı sebeb nedır bu konuyu bu kadar uzatan anlamıyorum..arada bır kac kısının bu hareketlerı 15.haftada hıssetmesı anormal bır durummu?mukun degılmı?asla olmuycak bır durummu ?15+6. hafta olmazmı gunu gununemı hıssedılmesı sart yada yasadığım duygunun doğrulunun onaylanmasımı sart..ben doktorumu doktorumda benımı kandıyor? burda ney kanıtlanmaya calısılıyor neden konun kapanmasına ragmen tekrar acılıp ınatla ısrarla uzerıne gıdılıyor..bu durum yuzunden kendımı yalancı gıbı hısedıyorum ve hıc bıse paylasmak ıstemıyorum ıyıce sayfadan sızden gebelığımden uzaklasıyorum..lutfen bu gebelık benım ben yasıyorum ben hıssedıyorum.bunun doğrulugunun terazısı ,saglaması gereken kısı tarafından yapılıyor.burda bunun doğrulunun onaylanmasını degıl paylsılmasını rıca edıyorum..