Ne alakasi var Huzunyilicim. kim bebeginin hareketini hissetmek istemez. Hissediyoruz hissediyoruz ama hissedilen sey bebek degil. su anda sen belki hissedersin. cunku ilerlemis.Bak belki diyorum. senin aslinda alinman gereken bir durum yok neden alindin ki uzerine. ikinci bebekte 16. haftada hiisedilir diyor. sen de 16. haftadasin ve hissetmen dogal.
Bizim lafimiz 13. 12. haftada hiisedenlere. 14. hafta da cok cok ekstrem. ama olmaz demiyorum. bicak ksigi gibi bir sey degil ki pat diye 15+1 de insan hissetsin. bazen 14. hafta sonunda hissedenler cikacaktir. ama bu demek degil ki herkes o haftalarda hissedecek. hele ilk bebekse 18. haftadan once mumkun degil diyorlar. daha otesi var mi?
doktor yumurta 12-24 saat yasiyor diyorsa, hayir benim ki 4 gun yasadi diyebilir misin? veya doktor kalp damarin tikanmis dese, ben hissediyorum acik diyebilir misin? veya solda yumurtladin dese hayir ben hissettim sagdan diyebilir misin?
yani arkadasa bayagi bayagi (baya baya yazmissin) hissetmen lazim demissin de kusura bakma cok cahilce buldum bu lafini.
Ciddi ciddi arastirmasini yaptim. hem ingilizce hem Turkce. bilsem baska dillerde de yapardim. bir tane kaynak bile sizin dediginizi demiyor.
kıbelecım arık konu amacını astı farkındamısın?
konu inada bindi evet ben ısrarla hısedıyorum dıyorum cunku bu 2.hamılelıgım
ama ılk hamılelıgımdede hıssedıyordum ama sızın doktorlarınıza göre hıssetmem mumkun degıl
pekı ya benım doktorum?
sızın guvendıgınız doktorlar dogru soyluyorda benım doktorum yalanmı soyluyor yanı?
ayrıca ınternette bazı doktorlar genel olarak 16.haftadan ıtıbaren hıssetmeye baslarsınız engec 18 ve 20 dıyorlar
ama nilay arkadaımız 17 haftalık olmus hala hıssetmedıgını soyluyor demekkı kısıden kısıye degısebılıyor
neden bunu kabul etmek bu kadar zorkı
herkesın sabrının bır sınırı var yanı sureklı aynı tas aynı hamam
madem oyle hıssedenlerle hıssetmeyenler bırbırlerıyle muhatap olmasın zaten bu konu sayesınde gruplasmalar basladı bıle