kızlar doktordan geldim kızım oluyorrrrrrrrrrrrr
canım gozun aydın tebrık ederım:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Confüse bayadır girmiyor hayırdır inş. nerelerde acaba???

Kusura bakmayın artık...
 Kusura bakmayın artık...canım hayırlısı olsun öncelikle benimde ense ölçümüm 1,1 mm çıkmıştı ben 29 yaşındayımmerhaba temmuz anneleri.....
sizlere sormak istediğim birşey var umarım rahatsız etmiyorumdur....
cumartesi günü dr. gittik ense ölçümü için ozaman 11+3 günlüktük ve şükür ense kalınlığı 1.11 mm çıktı dr. bir sorun yok dedi ve ikili test için kan verdik ve sonucu 7 gün sonra çıkacak.... sizler bu konuda tecrübeli oldunuz yani başınızdan geçti.....
şimdi şükürler olsunki benim ense ölçümüm normal çıktı ikili testimde normal çıkarmı? sizlerin nasıldı nolur akıl verin 7 gün geçmek bilmiyor.... yani bu ikili test ense ölçümü + yaşa göremi hesaplanıyor yoksa başka değerler de varmı? teşekkürler hepinize....
merhaba temmuz anneleri.....
sizlere sormak istediğim birşey var umarım rahatsız etmiyorumdur....
cumartesi günü dr. gittik ense ölçümü için ozaman 11+3 günlüktük ve şükür ense kalınlığı 1.11 mm çıktı dr. bir sorun yok dedi ve ikili test için kan verdik ve sonucu 7 gün sonra çıkacak.... sizler bu konuda tecrübeli oldunuz yani başınızdan geçti.....
şimdi şükürler olsunki benim ense ölçümüm normal çıktı ikili testimde normal çıkarmı? sizlerin nasıldı nolur akıl verin 7 gün geçmek bilmiyor.... yani bu ikili test ense ölçümü + yaşa göremi hesaplanıyor yoksa başka değerler de varmı? teşekkürler hepinize....
Çok teşekkür ederim..teşekkürler canım senin oğluşunun videosunada eşimle 4-5 kere baktık çok tatlıydı
 a.s.
a.s.asya tarafında canım.acıbadem carrefour diye bilirsin belki.ataşehirde bir alışveriş merkezi açıldı.palladıum adı.ordada var.sen avrupa tarafındamı bakıyorsun
selam canım ne rahatsızlığı..
Benim bildiğim ense kalınlığı 2 nin altındaysa sorun çıkmıyor.
Anne yaşı kan testinin sonucunu etkiliyor bildiğim kadarıyla ama tabiki en iyisini doktorun söyler:sm_confused:

Cep telefonundan anca bu kadar çekebildik kızlar..
Üzerimde kahverengi eşofmanlarım var şu an..Karnım eşofmanlayken yeterince belli olmadığı için eşofman üstünü ve kazağımı biraz kaldırdım fanila görünüyorKusura bakmayın artık...
Aldığım kilolar nereye gidiyor bilmiyoruz valla...Hala ince görünüyorum şimdilik....kaydirigubbakcemile3

Cep telefonundan anca bu kadar çekebildik kızlar..
Üzerimde kahverengi eşofmanlarım var şu an..Karnım eşofmanlayken yeterince belli olmadığı için eşofman üstünü ve kazağımı biraz kaldırdım fanila görünüyorKusura bakmayın artık...
Aldığım kilolar nereye gidiyor bilmiyoruz valla...Hala ince görünüyorum şimdilik....kaydirigubbakcemile3

Badem maşallah göbüşüna
Aldığın kilolar bence popuşuna gidiyor göbüşünden büyük çıkmış-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:
şaka yaptım bademcim umarım kızmamışsındır:1hug:
bademcim maşşallah göbişine canımçok çıkmamış kız benimkini görsen sanki ikiz sipsivri çıktıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3