2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol canım benim senide tebrik etmeyi unuttum sayfaları yavaş yavaş okuyorum :) gözün aydın canım bebişler bir kız bir erkek sanırım allah kucağınada almayı nasip etsin bu arada halen manken gibisin göbiş felan yok nerde bu 5 kilo:)

Canım bazan dalıyoruz ,gözümüzden kaçıyor sanırım..

bebeklerden biri erkek ama öbürününün cinsiyetinden tam emin değiliz..Dr kıza benziyor ama net bişey diyemem dedi....

Güzel sözlerin için teşekkür ederim güzel annecik...a.s.:1hug:

Demetcim, organik alman cok guzel amaisin icinde biri olarak organik alacak arkadaslara birkac tavsiye vermek istiyorum.

Organik etiketi olan her urun %100 organik olmayabiliyor. genelde de degil. mesela %5 organik kumas bile kullanilmis olsa organik etiketi takilabilir gibi bir uygulama var. bu Ingiltere dahil Avrupa ulkelerinde boyle . Oralar bu konuda daha hassas yani Tr yi dusunemiyorum bile.
not: ben bir Ingiltere firmasinda calistim. oradan biliyorum. jeanlerde bu kural gecerli ama bebek icin bilmiyorum ama genel bir kuraldi diye hatirliyorum bu %5 olayini.

O sebeple icerigine bakin. %si yazmali mutlaka. yani %5 bile kullanilsa organik etiketinin takilmasi birz kandirmaca. Fiyatlari da normale gore pahali oluyor tabiki. Demetcim sen ne kadara aldin piyasaya gore bilmiyorum ama alirken arkadaslar buna dikkat ederlerse bosu bosuna para odememis olurlar.

Bir de aldiginiz urunleri mutlaka yikayin. zaten yikiyorsunuz da. yere dusuyor. konfeksiyon atelyelerinde oradan oraya surukleniyor. sakin yikmadan kulanmayin.

canım satıcı bize organik olduklarını söyledi bilmem ki:sm_confused:
Çilekli takımı 38 tl ye aldık indirimde dediler.
Ben hepsini en son ay yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum kısmet olursa, şimdi kimbilir kaç kere çıkartır bakarız alınanlara
girlinlove.gif

Teşekkürler canım yinede, birbirimizle bildiklerimizi paylaşmamız çok güzel :1hug:
girldance.gif

yavaş yavaş iştahım açılıyo kızlar ya hayır olsun çok dikkat etmem lazım
acıktıkça elma falan yiyeyim bari de kiloma dikkat edeyim

Melekcim ideal kilo alma ilk uc ay 0 kg.
4-5-6. aylar 1er kg
7-8-9. aylar 2ser kg imis.

benim de istahim bir iki gundur bayagi acik. hayir olsun insallah.

Arkadaşlar bence kilo konusunda kompleks yapmamak lazım sonuçta hamileyiz bebişler iyi beslensin biz kiloları nasılsa veririz. Hele birde emzirirseniz çok daha çabuk gidiveriyo

Canim ben bu konuya hic katilmiyorum. sen vermissin ama verebilen azinliktasin.
cogunluk veremiyor ve en azindan 4-5 kg kaliyor fazla kg alirsan.

ayrica zaten vitaminlerimiz vs var yediginin cok az bir kismi bebise gidiyor. cogu sana kaliyor.

saglikli beslenmek lazim. tabiki bu aclik demek degil ama her istedigini de her aklina geldiginde yemek degil.

yani en azindan ben oyle dusunuyorum. herseyde oldugu gibi kontrol sart bunda da.

sonucta orta yas bayanlardan kimde duysam ben evlenirken sen gibiydim der dururlar. cogu da emzirmis. yani cok eskilerden bahsetmiyorum. bir kusak onbcesi arkadaslarim da ayni sekilde. uc arkadasim ayni sekilde hamile kaldilar. ikisi deli gibi yedi. yani aklina ne gelirse. digeri kontrollu gitti. ikisi veririz desek de su anda veremedi ve halen baldir bacak gobek masallah. ama kontrollu olan tekrar genc kiz gibi. 35 yasinda ve fistik gibi.

simdi o iki arkadas o kilolari vermeden 2. ye hamile kalirsa asla veremez bir daha.

sen vermissin ne guzel ama cogunluk senin gibi sansli degil.

bence o yuzden milleti gaza getirme derim:)

sansli seni.a.s.

ayrica zaten vitaminlerimiz vs var yediginin cok az bir kismi bebise gidiyor. cogu sana kaliyor.

saglikli beslenmek lazim. tabiki bu aclik demek degil ama her istedigini de her aklina geldiginde yemek degil.

yani en azindan ben oyle dusunuyorum. herseyde oldugu gibi kontrol sart bunda da.

sonucta orta yas bayanlardan kimde duysam ben evlenirken sen gibiydim der dururlar. cogu da emzirmis. yani cok eskilerden bahsetmiyorum. bir kusak onbcesi arkadaslarim da ayni sekilde. uc arkadasim ayni sekilde hamile kaldilar. ikisi deli gibi yedi. yani aklina ne gelirse. digeri kontrollu gitti. ikisi veririz desek de su anda veremedi ve halen baldir bacak gobek masallah. ama kontrollu olan tekrar genc kiz gibi. 35 yasinda ve fistik gibi.

simdi o iki arkadas o kilolari vermeden 2. ye hamile kalirsa asla veremez bir daha.

sansli seni.a.s.

aynı fikirdeyim canım bende çok fazla kilo almaktan yana değilim normalde 45-46 kiloydum çok yemiyorum iştahımda yok ama ben şimdiden 6-7 kilo aldım valla sonum nolcak bilmiyorum annem bile benden zayıf şu anda ama yürüyüş yapıyorum dışarıya çıkamazsan evde yürüyüş bantında yürüyorum ..daha fazla almamam lazım...dikkat etmek lazım ama ben dikkat ettiğim halde alıyorum..:çok üzgünüm:

vallahi kızlar kilo olayı malesef kötü ilk oğlumda 8 kilo aldım bunda baya almıştım hasta olunca gerş verdim şimdi ise 2-3 kilo aldım az kilonun en güzel özelliği rahat doğum yapmak. çok kilo alırsanız hem zor olur hemde göbek gitmiyor.ben 8 kilo almıştım fakat gelki göbek var çok zayıf olmama rağmen....az ve sık beslenelim....

[/B]

sansli seni.a.s.

kibele aynen katiliyorum sana.. ben su an 13+5im. 2 kilo almisim. normal diyolar ama aslinda hic almasam da olurdu bence.. kilo almiyim diye yemem gerekelerden kendimi alikoymuyorum elbette ama gereksiz kiloaya da tahammulum yok//delikafadulden

bademcim tebrik ederim canim bi bebisinin cinsiyetini ogrenmissin.. allah hayirla saglikla nasip etsin tabi oncelikle ama digeride kiz olsa gusel olur dimi??

Günaydın herkese... Umarım güzel bir gün olur. İstanbul'daki havadan ve sıcacık gözüken güneşten bugunun güzel bi gun olacağı belli benim açımdan. Cok severim güneşi coookk... Dilaracım sanada cok geçmiş olsun. Hayatta dişim kadar canımı acıtan cok az sey olmustur. Cok cektim agrısını bilirim. Umarım bir an once düzelir. Sonucta cektirmissin zaten sadece yarası iyileşcek artık a.s.

Günaydın arkadaşlar,folik asit kullanmaya devam ediyormusunuz?12 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum devam et dedi günde 3 tane alıyorum.Ayda 1 kere kontrole gidiyorum .10 gün sonra kontrolüm var 16 haftalık olucam.İlacım dün bitti muhtemelen artık başka vitamin verecek ve folik asiti kesecek.10 gün için tekrar hap almasam olurmu?Siz hala devam ediyormusunuz?

günaydın tatlı anneler...
Dilaracım geçmiş olsun canım

sağol canım teşekkür ederim a.s.

Günaydın herkese... Umarım güzel bir gün olur. İstanbul'daki havadan ve sıcacık gözüken güneşten bugunun güzel bi gun olacağı belli benim açımdan. Cok severim güneşi coookk... Dilaracım sanada cok geçmiş olsun. Hayatta dişim kadar canımı acıtan cok az sey olmustur. Cok cektim agrısını bilirim. Umarım bir an once düzelir. Sonucta cektirmissin zaten sadece yarası iyileşcek artık a.s.

teşekkür ederim canım:1hug: evet sadece yeri acıyo yemek yemekte zorlanıyorum çenemde tabiki acıyo halen ne kadar zormuş 10 yıl oldu diş çektirmeyeli unutmuşum acısını:)

Günaydın arkadaşlar,folik asit kullanmaya devam ediyormusunuz?12 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum devam et dedi günde 3 tane alıyorum.Ayda 1 kere kontrole gidiyorum .10 gün sonra kontrolüm var 16 haftalık olucam.İlacım dün bitti muhtemelen artık başka vitamin verecek ve folik asiti kesecek.10 gün için tekrar hap almasam olurmu?Siz hala devam ediyormusunuz?

canım bende 10 haftama kadar folikplus içtim doktorum sonra vitamin verdi ona devam ediyorum içinde herşey var vitaminin sanada verir gittiğinde yada hatırlatırsın doktoruna...

günaydın arkadaşlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim 15 haftalık hamileyim herkes oğlun olucak senin diyordu bende o kadar kabullenmişim ki erkeği doktor kız diyince bi an şaşırdım :)) ama canım kızıma alışmam da zor olmadı :) cinsiyetini öğrenince cok heycanlandım nedense :utangac:

günaydın arkadaşlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim 15 haftalık hamileyim herkes oğlun olucak senin diyordu bende o kadar kabullenmişim ki erkeği doktor kız diyince bi an şaşırdım :)) ama canım kızıma alışmam da zor olmadı :) cinsiyetini öğrenince cok heycanlandım nedense :utangac:

tebrik ederim ebru allah sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin canım bende kız bebiş bekliyorum kızlar cilveli olur nazlarıda çok :)

Dilara80 geçmiş olsun demeyi unuttum canım yani ben şu 10 gün folik plus almasam olurmu acaba?ilacım dün bitti tekrardan almak istemiyorum.Düne kadar günde 3 defa düzenli kullandım.
Ebru şahin demek kızın olacak ne güzel.Bende çok sabırsızlanıyorum bir dahaki gittiğimde öğreneceğim

günaydın arkadaşlar...bende dün gittim dr a ...tsh değeri yüksek olduğu için endorkrin e yönlendirmişlerdi.... şükür allahıma bişey yok önemsenecek kadar dediler... çok mutluyum bebeğim ve ben sağlıklıyız..

folik asit kullanıyordum düne kadar dün değiştirdi dr.um..folik asit+b12+demir içeren tek bir ilaç verdi

Back
X