• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

birde şu çok özemliymiş...
Uzun süre aç kalmamalı............
Beyin aç kaldığını hissettikçe depolamaya başlıyomuş besinleri........
2 saatte bir yarım elma veya 1 dilim portakal yiyebiliriz..hem beyne açımmmmmmmmmmm sinyalini vermemiş olur hemde kilomuza dikkat etmiş oluruz..

Melekcim benimde canım istiyor ama eşim yedirmiyor o yüzden sahlep içiyorum iyi oluyor dondurmanın ham maddeside sahlep zaten.

kızlar 19 haftalik hamileyim bebeyimin suyu bulanık dedi doktor ilaclar verdi ya bu sorunu yasayan ve ya duyan biri varmi yorumlarinizi bekliyorum ne olur CADIARZU

ALLAH ALLAH BEN HİÇ DUYMADIM CANIM ÖYLE BİŞEY
GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLÜP STRES YAPMA SAKIN
NE ZARARI VAR VEYA NEDEN OLUR DİYE SORSAYDIN KEŞKE DOKTORUNA:Saruboceq:

Fidulya bende hiç duymadım böyle birşey ama amniyon sıvısında enfeksion olabilir oyüzden antibiyotik vermiştir.inşallah biran önce geçer.dr una iyice açıklat kafandaki karışıklıkta bitsin

Fidulyacım hiç duymadım öyle bişi
azalması ve coğalmasını duymuştum .
Renkli dopplerden mi bakıp söyledi yoksa normal ultrasyonla ayırt edilemez

Kış ortası şimdi canım ne istedi bilemezdiniz....
Dondurma....................
Yesem hasta olurmuyum sizce ya çok istedi canım...........

Hepinize güzel günler anneler,herkes iyidir umarım.Rosem seninde paşan hoşgelsin.Şurda kaç kişi kaldık öğrenmeyen ya,benimde 1 haftam kaldı inşallah
Melekcim ben geçen haftalarda dondurma yedim hiçbişey olmadı ama bünyen hassas ise dikkat et derim.:icecream:

kızlar 19 haftalik hamileyim bebeyimin suyu bulanık dedi doktor ilaclar verdi ya bu sorunu yasayan ve ya duyan biri varmi yorumlarinizi bekliyorum ne olur CADIARZU

canım bende duymadım ama ilaçla tedavisi var demekki dr ilç yazmış
bir sorun olmaz kafana takma

beyaz melek ben dondurmayı hiç kesmedim yazdan beri valla hemde kutu kutu yiyorum şimdilik bişey yok hastada olmadım
hemde sütlü tatlı kaydirigubbakcemile3
ye afiyet olsun

eşim aradı az önce kayınvalidem bizim alt katımızda oturuyor......
Görümcem gelecekmiş akşama.........
Napalım diye soruyor...
Dışarı çıkalım biyerlere gidelim geç geliriz dedi...
Böyle de kaçar gibi tuhafıma gidiyor..
Yada evimizde dururuz inmeyiz annemlere hiç dedi...
öyle de ayıp olmaz mı sizce...
Kendimi tuhaf hissediyorum

balık yemekten tıksınınenler mezgit balıgını tavsıye ederım. balık gıbı kokmaz tavuk etı gıbı. ben de balıkdan cok tıksınırım bır tek mezgıtı severeım

Napalım diye soruyor...

yanii zor bir durum
görümcen bekarsa hep kayınvalidenle oturuyorsa
dışarı çıkmak çözüm değil
er yada geç evde olmak zorunda kalacaksınız
bence kayınvalidene gidip başka odada oturabilirsin
sadece kapıdan geçmiş olsun de durumunu izah et canım
kolay gelsin

kızlar aklıma takılan bırsey var sızede sormak ıstedım
malum yazın bebeklerımızı kucagımıza alıcaz ınsallah
ben travel sıstem bebek arabası almak ıstıyorum tasıma koltuguyla takım olsun dıye
ama esım cok erken oldugunu bebegımızın bebek arabasını hemen kullanamayacagını dusunuyo
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda bız cok kararsız kaldık
CADIARZU

Napalım diye soruyor...

Canım ya ne kadar süreyle böyle gidecek? Aslında onlarla olan samimiyetine bağlı birazda,anlayış göstereceklerine inanıyorsan otur evinde hiç yorulma bence ama diğer türlüyse eşinin dediği gibi yapın önceden sözleşmiştik dersiniz.Umarım kısa sürer bu durum senin için zor gerçekten.

Beyaz melekcim çok zor bir durum.allah yardım etsin.ama sonuçta bu konuyu biliyorlar.ben olsam evde otururdum.sonuçta eşin teklif etmiş bunu sana.onlarında anlayış göstermesi lazım

ben travel sıstem bebek arabası almak ıstıyorum tasıma koltuguyla takım olsun dıye
ama esım cok erken oldugunu bebegımızın bebek arabasını hemen kullanamayacagını dusunuyo
CADIARZU

Canım ben hemen almayı düşünmüyorum açıkçası,temmuzda doğacaklar ilk 1 ay zaten evden çıkamayız.Ondan sonrada koyup gezdirebileceğimi sanmıyorum.Yaza doğru alırız baharda hem birazcık büyümüş olurlar anlarlar bence

cadıarzu

canım ben traveller sistem almayı düşünüyorum.ama sadece ana kucağı takılabilecek.şasesine.görmüşsündür. O modelleri.bebek doğduğunda ona yatabilir.yaz olduğu içinde dışarı çıkarıp hava aldırmak açısından çok kullanışlı bence

Back
X