• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar.şu hazır meyve çayları zararlımı biliyormusunuz.mesela kuşburnu filan

paketlenmiş olrak alınan hazır bitki çaylarının bir bölümünde bebeği etkileyebilecek katkı maddeleri olbiliyor ancak çoğunun bebeğe zararı yoktur hatta ahududu yap yapılan çayın doğumu kolaylaştırdığına inanılır

kitaptan aldım zararı yokmuş canım içebilirsin

midem cok fecı yanıyo dun aksam bir sıse surubu yanlıslıkla dusurup kırdımdelikafadulden
ananasın düşüklere sebep olabılecegını okumustum ınternetten ama suyunu bılmıyorum
CADIARZU

canım ben traveller sistem almayı düşünüyorum.ama sadece ana kucağı takılabilecek.şasesine.görmüşsündür. O modelleri.bebek doğduğunda ona yatabilir.yaz olduğu içinde dışarı çıkarıp hava aldırmak açısından çok kullanışlı bence

Bende aynisini dusundum. Yazin mutlaka gezecegimiz kesin. sengözlerimebaksanab

paketlenmiş olrak alınan hazır bitki çaylarının bir bölümünde bebeği etkileyebilecek katkı maddeleri olbiliyor ancak çoğunun bebeğe zararı yoktur hatta ahududu yap yapılan çayın doğumu kolaylaştırdığına inanılır

kitaptan aldım zararı yokmuş canım içebilirsin

çok sağol canım verdiğin bilgi için

BEN BUNDAN İSTİYORUM.YAZIN BOL BOL GEZDİRİRİM BEBİŞİMİ.KISMET TABİ.ALLAH İNŞALLAH O GÜNLERİ BİZE GÖSTERİR

finaltrioloolairongrey2ld3.jpg

selsincim selam. ben de buna baktim. aynisindan alacagim insallah.

bende ya.çok güzel ve sağlam.ama biraz pahalı işte.uygun bulabilsek aslında

yaa oyle ama araba da cok onemli. biraz daha arastiracagim ama cok begendik bunu gercekten. boynerde bakmistik, daha sonra carrefourda baska bir magazada tek bir renginde kampanya yapmislardi mesela, 100-tl kadar bir indirim vardi. arastirmak lazim. bir de eminonu tarafinda bir yer varmis. hasim iscan mi ne galiba ben pek bilmiyorum. 1 ay once bir arkadasim oradan aldi, internetten vs buldugun en dusun fiyatin 200-300-tl asagisina aliyorsun diyor.

yaa oyle ama araba da cok onemli. biraz daha arastiracagim ama cok begendik bunu gercekten. boynerde bakmistik, daha sonra carrefourda baska bir magazada tek bir renginde kampanya yapmislardi mesela, 100-tl kadar bir indirim vardi. arastirmak lazim. bir de eminonu tarafinda bir yer varmis. hasim iscan mi ne galiba ben pek bilmiyorum. 1 ay once bir arkadasim oradan aldi, internetten vs buldugun en dusun fiyatin 200-300-tl asagisina aliyorsun diyor.

evet bende duydum haşim iş canı bakmak lazım.acaba bu markadan varmıdır.

çoook uykum geldii şimdi bi uyusam yarın bebeğimi görmeye gitsem ayy bu gece nasıl geçer ki bebeğim çok büyümüştür herhalde en son 14+1 de görmüştüm şimdi 17+4 olcaz :)))))

slm arkadaşlar
bende nete pek giremiyorum girincede anca gecmişi okuyorum çünkü pek oturmamam gerekli benim
o nedenlede pek katılmıyorum

ben şu an sadece bebeyağı kullanıyorum kako yağıda aldım ama henüz başlamadım birde Lierac çatlak kremi aldım onada haftaya başlayacağım malum ikiz olunca daha büyük karınlı olacağım ve çatlakları en aza indirmeye çalışacağız artık nasıl olacaksa

Back
X