• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çoook uykum geldii şimdi bi uyusam yarın bebeğimi görmeye gitsem ayy bu gece nasıl geçer ki bebeğim çok büyümüştür herhalde en son 14+1 de görmüştüm şimdi 17+4 olcaz :)))))

ah ya valla.bende 13+2 de görmüştüm.tam bir ay oldu.yarın olsa akşam 8 olsa.bebeğimi hoplarken zıplarken sağlıklı görsem birde bize cinsiyetini gösterse

beslenme konusunda benim iştahım 2 haftadır yine kesildi hiç yemek yemek istemiyorum zorla ağzıma birşeyler alıyorum zorla su içiyorum bir kilo almış gibi idim ama yine geri vermişim görünüyor umarım önümüzdeki günlerde iştahsızlık sorunum gecer tek tesellim çok vitamin kullanmam doktorumada söyledim bu durumu problem değil dedi

kızlar geldim çok şükür bebeğim çok iyi.hihoyyyt maalesef yine göstermedi kendini ayaklarını bükmüş secdeye uzanmış şekilde duruıyor dedi drum pozisyon olarak bize yine sırtı dönüktü. olsun bebeğimin sağlığı yerinde olsunda eşim kalp atışı nasıl dr bey diyene kadar üç buçuk attım sakın kötü bişey söylemeyin diye neredeyse çığlık atacaktım drum kalbi atıyor bak burada deyince rahatladım çok şükür:dance:

beyaz melek selsin çok sağolun kızlar hoşuma gitti beni beklemeniz inanınki o kadar yoruldumki ama merak edersiniz diye gireyim dedim geçmişi bile sonra okuyacağım

kızlar geldim çok şükür bebeğim çok iyi.hihoyyyt maalesef yine göstermedi kendini ayaklarını bükmüş secdeye uzanmış şekilde duruıyor dedi drum pozisyon olarak bize yine sırtı dönüktü. olsun bebeğimin sağlığı yerinde olsunda eşim kalp atışı nasıl dr bey diyene kadar üç buçuk attım sakın kötü bişey söylemeyin diye neredeyse çığlık atacaktım drum kalbi atıyor bak burada deyince rahatladım çok şükür:dance:

canım bebegının ıyı olmasına sevındım ınsallah en kısa zmaanda cınsıyetınıde bellı ederŞeniz

bebeğinin sağlıklı olması çok önemli.çok sevindim.olsun bir dahakine gösterir.kız galiba.kızlar göstermezmiş ya.

Bebişinin iyi olmasına çok sevindimm:nazar: , rahatla sende biraz hadi.Bende 14 Şubatta gidicem inşallah böyle bikaç kişi aynı dönemlerde öğrenicez galiba.Sen bi daha ne zaman gidiyosun ?

pazartesi yine gideceğiz 3 lü test için birde dr tahliller verdi onları yaptıracağız bebişime ilk kıyafetinide aldık bugün korkuyordum bişey almaya ama allaha emanet chicco indirim yapmış ordan bir tanecik çıtçıtlı bady aldım cinsiyetini bilmediğim için daha fazla alamadım salona koydum onu öptüm öptüm kayınvalidem ver kokluyayım dedi ağladı baktıkça çok şükür allahım bugünleride gösterdin bize diye

AYYY YERİM BEN ONU YA MAŞALLAH BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVVİNDİM..
BU GİDİŞLE SEN DOĞUMDA ÖĞRENCEKSİN CİNSİYETİNİ...
3 VEYA 4 BOYUTLU USG YE GİRME ŞANSIN OLSA KESİN GÖRÜRDÜN CİNSİYETİNİ AMA SAĞLIK OLSUNDA...
SABRETMEK ZOR....
YOKSA UTANGAÇ Bİ KIZ MI GELİYOR ANNESİ ISRARLA GÖSTERMİYOR CİNSİYETİNİ...
:1hug:a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

pazartesi yine gideceğiz 3 lü test için birde dr tahliller verdi onları yaptıracağız bebişime ilk kıyafetinide aldık bugün korkuyordum bişey almaya ama allaha emanet chicco indirim yapmış ordan bir tanecik çıtçıtlı bady aldım cinsiyetini bilmediğim için daha fazla alamadım salona koydum onu öptüm öptüm kayınvalidem ver kokluyayım dedi ağladı baktıkça çok şükür allahım bugünleride gösterdin bize diye

canım cok duygulandım ınsallah bebısın hıc bırakmaz senısenağlama:nazar:

selsin benimde içime kız doğuyor kızlar göstermezmiş ya hüzünyılı sağol canım çiçeks pazartesi gideceğim test sonuçları çıkınca inş iyi çıkarda

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayyy çok duygulandım ağlattın beni derin ya...
allaha çok şükür allah herkeze nasip etsin..
şu an ağlıyorum resmen gözyaşlarıma engel olamıyorum...
yerim ben onun bodysini yaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:lepi:derincim çok sevindim herşeyin iyi olmasına bebeğinin sağlıklı olmasına.. maşallah canım.:nazar:

Back
X