• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

deneyımlı anneler sız daha ıyı bılırsınız bebışlere biberon almalımıyız?
ben ne olur ne olmaz diye aventin yeni dogan bıberon setını alıcam

korseyi doğumun ilerleyen aylarında düşünüyorum
ilk aylarda saracağım gerçekten işe yarıyomuş sarmak sıkı sıkı hiç göbek sarkıntısı olmuyomuş
yazın nasıl dayanacaksak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım arkdasım sezeryan ypamıştı korse giyinmek istemişti dr u demiş sezeryan olduğun için olmaz dikişlerde sorun yaratabilir diye

ayyyy öldümyaaa dündeb beri dinlenemedim akşam misafir bugün misafir sabahtan beri temizlik misafir ağırla anca işim bitti aklımda burda kaldı EYETKİNER NERDESİN HADİ CANIM

annecik akşam yemekliydi bugünde haberli yine ikram hazırla temizlik yap belim ağrıdı valla 5. ayıma girdim hala tebriğe geliyorlar gerçi gelsinler misafiri severim ama hamile olunca birde istirahat halindeyim sürekli zor oluyor

slm kızlar geçmişi okuyamadım bayağı birikmiş umarım bi problem yoktur herkes iyidir.
aklım burada ama işlerden aranıza katılamıyorum :çok üzgünüm:

doktorumuzun oradan aradılar çok şükür üçlü testimiz temiz çıkmiş ..:teytey:

neyse kendinize iyi bakın kızlar umarım ilerleyen zamanlarda aranıza dönebilirim:a015:

iyi akşamlarr...
bebeğimi gördüm geldimm.. herşey çok güzel bebeğim çok hareketliydi. 176 gr olmuş bebeğim:nazar: ayağımdaki uyuşmayı söyledim magnezyum verdi bana. kan ve idrar testi yapılacak. üçlü ye gerekyok 20. haftada ayrıntılı ultrason da bakarız dedi :))))

bebeğim çok iyiymiş korkulacak bişey yok içiniz rahat olsun dedi çok şükür :Saruboceq:
herşeyin yolunda gittiğini bilmek çok güzell :dance: bir de demir hapına başlıyorum içebilirsen aç karnına iç dedii. deneyelim bakalım :)) umarrım herkes iyidir. geçmişe bakmadan yazdım. bugün dr a giden arkadaşlarım da umarım güzel haberlerle dönmüşlerdir....

Back
X