• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım anneler ve bebişleri iyidir.melekcim ben birşey sorucam doktor 2 hafta sonra ayrıntılı ugs için başka bi doktora yönlendirdi sendede böylemi olacak yoksa aynı doktormu bakıyo onada.neden başka doktora yönlendiriyolar anlamıyorum.

melekcim nkeadar sanslısın ya doya doya seyrettin öykünü
dr konusunda da baya sanlısın .buradakiler 5-10 dak. Falan inceliyorlar malesef :(
3 lü teste gerek görmemişti dimi senin dr un?

ayyy cumartesi kızım çok tatlıydı ya....
nasıldı kıpır kıpır...
doktorum çok hareketli maşallah çok düzgün vucudu çok sağlıklı dedi..allahımın izniyle tabi..
kafatası,omurga gelişimi el ayağı çok düzgün dedi...
çooooooook inceledi maşallah...
böbreklerinin ordan geçen 2 anadamarı inceledi ve hepsi tamdı....
kalbi ve midesini inceledi...........
mide ve kalp aynı tarafta olmalı dedi ve bana da aynı tarafta olduklarını gösterdi...
tammmmmmmmmm 15 tane resim verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve 3 cd verdi...........
çok süperdi maşallah ya
tek tek el,ayak,kalp,mide,kol,bacak,kafa,tek tek fotoğraflarını çekti....
çok güzeldi meleğim ya allahh yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize

maşallah canım meleğine.amin canım.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım anneler ve bebişleri iyidir.melekcim ben birşey sorucam doktor 2 hafta sonra ayrıntılı ugs için başka bi doktora yönlendirdi sendede böylemi olacak yoksa aynı doktormu bakıyo onada.neden başka doktora yönlendiriyolar anlamıyorum.

canım benim doktorumun usg si 3 ve 4 boyutlu kendisi de her gittiğimde detaylı ultrason bakıyor..
ama yine de doktorumla konuştuk 21-22 haftalıkken ayrıntılı usg ye başka bi merkeze yönlendirecek..farklı bi uzman görüşü almakta her zaman yarar vardır dedi bana doktorum...
allah korusun gözümüzden bişey kaçmaz ama yine de riske atmamak adına detaylıda uzman başka bi hekime yönlendirim onun da herşey normal desteğini almak bizi huzura kavuşturur dedi......
o yüzden farklı doktora yönlendiriyorlar genelde:lepi:

gerçekten bencede çok şanslısın beyaz melek.cuma ben doğru dürüst göremedim bebeğimi.kafasını ölçtü göbeğine baktı.o kadar.birde cinsiyetini söyledi.hasret gideremedim bebeğimle.

MAŞŞALLAH CANIM KOCAMANNN OLMUŞ....
YAVAŞ YAVAŞ BÜĞÜYOR ARTIK MELEKLERİMİZ
YOLU YARILADIK....
:lepi::nazar::nazar:

çok şükür canım allah ın izniyle bebeklerimiz büyüyorlar...:)))

ayyy cumartesi kızım çok tatlıydı ya....
nasıldı kıpır kıpır...
doktorum çok hareketli maşallah çok düzgün vucudu çok sağlıklı dedi..allahımın izniyle tabi..
kafatası,omurga gelişimi el ayağı çok düzgün dedi...
çooooooook inceledi maşallah...
böbreklerinin ordan geçen 2 anadamarı inceledi ve hepsi tamdı....
kalbi ve midesini inceledi...........
mide ve kalp aynı tarafta olmalı dedi ve bana da aynı tarafta olduklarını gösterdi...
tammmmmmmmmm 15 tane resim verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve 3 cd verdi...........
çok süperdi maşallah ya
tek tek el,ayak,kalp,mide,kol,bacak,kafa,tek tek fotoğraflarını çekti....
çok güzeldi meleğim ya allahh yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize

badem banlanmış neden acaba merak ettim...
bişey mi oldu kızlar

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim benim dr um resim veremedi yazıcısı bozulmuş bir daha geldiğinde veririm hafızaya kaydettim dedi albüm yapıyorum dedim bende.. çok üzüldüm ama önemli olan kalp sesini duymak ve hareket ettiğini bilmekti:)))

sen söyleyince farkettim cnm bademi neden bu şekilde olmuş acaba? :(((

melekcim nkeadar sanslısın ya doya doya seyrettin öykünü
dr konusunda da baya sanlısın .buradakiler 5-10 dak. Falan inceliyorlar malesef :(
3 lü teste gerek görmemişti dimi senin dr un?

evet canım doktorum çok süper maşallah................
çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz:lepi:
ben en son 10 GÜN ÖNCE GİTMİŞTİM...
cumartesi gittiğimde özledim sizi sen özlemedin mi kızını neden gelmedin falan dedi..
ben de çok özledim dedim o da gel bakalım istediğin kadar uzun uzun bakalım öykümüze dedi...
eşime de yaşasın ananne oluyorum diyor...çok şeker biri doktorum..
45 dk sürdü muaynem genelde en az 20 dk sürüyor zaten o an hiç bitmesin istiyorum ilsucum
3 lü test için önce usg de detaylı inceliyelim ondan sonra karar vereceğim dedi...
usg den sonra gerek yok gayet güzel dedi...
:nazar::nazar::nazar:

ayrıntılı ultrasyon için pretanal uzmanları oluyor genelde dr lar o kişilerin incelemesini daha uygun buldukları için yönlendiriyorlar arkadaslar .bilginize..

Bir taraftan çalıştığım için ara ara okuyabiliyorum. Valla benim durum yakında netleşir herhalde diyorum. Yorumlarınız için çok teşekkürler.
Dilara şu vücut şekillerine ben de çok inanıyordum. Ama alakası yokmuş. Benim karnım sivri. Bu yüzden erkek olduğuna o kadar emindim ki. O yüzden kalçan genişlemiş olduğu için kız olacak diye düşünme. Hayırlısı Allah'tan. Sen de maşallah takdir ettiğim kişilerdensin. Kızın var. İkinci de kız diye hiç yerinmedin. hemen alıştın. Önemlisi bu. Bazen Allah bizi sınıyor galiba diyorum. Şükrediyor muyuz yoksa hayıflanıyor muyuz diye.

gerçekten bencede çok şanslısın beyaz melek.cuma ben doğru dürüst göremedim bebeğimi.kafasını ölçtü göbeğine baktı.o kadar.birde cinsiyetini söyledi.hasret gideremedim bebeğimle.

çok şükür bitanem doktor konusun da rahatım 7-8 yıldır tanıdığım bir doktor artık aile gibi olduk..
olsun tatlım ya süresi resimleri önemli değil sağlıklı olsunlar da önemli olan o:sm_cool::sm_cool:

Evet uzman görüşü alınıyor. Ama Meleğin dr'u çok iyimiş.Ben kendi dr'umdan çok memnunum ama kadıncağızın öyle 3-4 boyutlu ultrasınu yok. Biz biraz hayal gücümüzü kullanarak bebişime bakıyoruz. Önceden hiçbirşey anlamadığım ultrasondan kendi bebeğim olunca herşeyi dr'dan önce görüyorum. Aaaa bakın parmakları, ayyy elini ağzına götürdü şeklinde sürekli konuşan ben. Yakında elime aleti tutuşturup al sen bak diyecek diye korkuyorum.

Evet uzman görüşü alınıyor. Ama Meleğin dr'u çok iyimiş.Ben kendi dr'umdan çok memnunum ama kadıncağızın öyle 3-4 boyutlu ultrasınu yok. Biz biraz hayal gücümüzü kullanarak bebişime bakıyoruz. Önceden hiçbirşey anlamadığım ultrasondan kendi bebeğim olunca herşeyi dr'dan önce görüyorum. Aaaa bakın parmakları, ayyy elini ağzına götürdü şeklinde sürekli konuşan ben. Yakında elime aleti tutuşturup al sen bak diyecek diye korkuyorum.

:roflol::roflol: canım ya güldürdün beni...kaydirigubbakcemile3
ver bakayım dersin sendehihoyyyt
benimki de çokkonuşup çok anlatıyo yakında asistan olcam kadının yanına...
bana sürekli burası neresi nasıl parmaklarını say falan diyo çok eyleniyoruz usg de ...
bak babası kızın sana el sallıyor diyo arada...
:lepi::lepi::nazar::nazar:

haa kızlar unuttum bide dokrorum tek tek kemiklerini saydı öykümün.......
kollarda be bacaklarda kaçar kemik olmalı bak diye saydı maşallah kızımın kemikleri çok güçlüydü.....
ayy kemiklerine kurban olayım onun ben

Bende 6 martta kontrole gidicem tekrar.o zaman ayrıntılı ultrosonu kararlaştırıcaz dedi.merak ediyorum çok oğluşumu.yer annesi onu.bu gittiğimde afp testi yaptı.inşallah test sonucum iyi çıkar.üçlü test yapmadı

şimdi internette doğum fotolarına baktım.ay ne güzel ya.profesyıonel fotoğrafçılar doğuma giderken.doğumda.anneye verilişi.emzirirken hep çekmişler.çok hoşuma gitti.bizdemi yapsak acaba

şimdi internette doğum fotolarına baktım.ay ne güzel ya.profesyıonel fotoğrafçılar doğuma giderken.doğumda.anneye verilişi.emzirirken hep çekmişler.çok hoşuma gitti.bizdemi yapsak acaba

evet tatlım ben de uzun zamandır düşünüyorum...
ama eşim olabilir benim doğum fotorafçım.........
çünkü doğuma girecek her anımızı çeker fotoğrafa:sm_cool:

benim eşimde doğuma girmek istiyor ama ben girmesini istemiyorum benim allah kısmet ederse normal doğum olacak onun için sakıncalı diye düşünüyorum:)))

Back
X