• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar hepinize merhaba.
sizlere bişi danışmak istiyorum..ben 18.haftama girdim.ama malesef ki 3 gündür çok kusuyorum.su bile durmuyor midemde.az önce kahvaltı yaptım daha 5 dk geçmeden hepsini çıkardım.hiçbişi durmuyor midemde..ve halsizlik oluyor çok.3gündür kafamı kaldıramıyorum.sizce nedendir bu.evet bulantılarım oldu ama geçmişti.arada çok nadir oluyordu.ama 3 gündür çok kötüyüm.ve bu sabahda tartıldım..en son 1 ay önce tartılmıştım ve sabah tartıldığımda 3 kilo verdiğimi gördüm.canım çok sıkıldı.bebeğim gelişiyor mudur acaba.napıcam ben.c.tesi günü kontrolüm var.bakalım c.tesiye kadar dayanabilecek miyim..sizce bu yaşadıklarım normal mi?
kafamçokkarıştı

Hadi kızlar bana erkek bebek ismi söyleyin.kendimi kız olcağına o kadar şartlamıştımki.erkek bebek ismi hiç düşünmedim.gerçi 2 tane bulduk ama.poyraz,çağın.sizde fikir verirmisiniz bana

Hadi kızlar bana erkek bebek ismi söyleyin.kendimi kız olcağına o kadar şartlamıştımki.erkek bebek ismi hiç düşünmedim.gerçi 2 tane bulduk ama.poyraz,çağın.sizde fikir verirmisiniz bana

ATA
ATAKAN
POYRAZ
RÜZGAR
ARDA
TUNA
AYBARS
AYTUĞ
ÇAĞLAR
GÖRKEM
UYGAR:lepi::lepi::lepi:

kızlar neden bilmiyorum ama enim göbeğim küçüldü..............
çok şaşkınım 2 gündür.

Benim de dr'dan sonra küçüldü gibi oldu. 2 gün sonra eski formuna kavuştu. Hatta hamile pantolonundan bir kademe daha açtım. Böyle şeyler önemli değil galiba. Kabızlık, şişkinlik de çok etkiliyor. Bebişte birşey yoktur canım merak etme.

hepinize selamlar ark. bugün yavru kuşlarımı görmeye gideceğim çok heyecanlıyım acaba ne kadar oldular
resmimi çektim bakalım koyabilecekmiyim

evet ya ilk 14 haftadaki o kocamannn göbüşümüzün çoğu gazdan sanırım....
şimdi yavaş yavaş kendi bebiş göbüşlerimiz oluşuyor heralde...

aranızda İstanbul'un avrupa yakasında olan var mı. ben doktorumu değiştirmek istiyorum. sizlerden doktor konusunda öneri almak istiyorum ya da hastane konusunda.

teşekürler arkadaşlar iki tane meleğim var göbüşümde ama benim belimle birlikte genişleme oluyor aslında kilom aynı sayılır hala 54 kiloyum 2 kilo vermiştim hamileliğin ilk haftalarında şu an onları geri aldım göğüslerim sanırım çok büyüyecek şimdiden büyüdüler eski çamaşırlarım olmuyor artık

Herkese iyi haftalar arkadaşlar,comebaby göbüşün çok şeker duruyor :nazar: . Benimkide çıktı bikaç gündür artık belli oluyo iyice cuma günü doktor randevumuz çok merak ediyorum artık 1 ayı geçti ya,cuma gelsede biran önce gitsemm

ohoooo. Benim göbekten önce göğüsler büyüdü. Eskiden 84-86 civarındaydı. Şimdi 94 oldular. Çamaşırları değiştirdim doğal olarak.

Back
X