• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben geldimmmmmm kızlar bugün çok ağladımsenağlama koca şehir tepeme yıkıldı zannettim sokaklarda ağladım durdum labaratuardaki dr sonuç sınıra yakın dedi bende aldım sonuçları baktım incelemeye halbuki anlamıyorum:uhm: ama 1 saat boyunca ortalığı ayağa kaldırdım hihoyyyt ve sonuçta drum yaşdan dolayı rakamların yüksek çıktığını bu arada yaşım 34 korkulacak bişeyin olmadığını biz bu gibi durumlarda amniyosentez yada ayrıntılı ultrason öneriyoruz dedi bende ayrıntılı zaten yaptıracaktım dedim ve 15 gün sonra izmire gidip ayrıntılı ultrason çektireceğim korkmuyorda değilim yine içimde azda olsa korku var ama biliyorumki bebeğim çok sağlıklı ve annesini hiç bırakmıyacak ben çocuğumu aldıramam diye ağladım hep canım bebeğim inşallah herşey çok güzel gitti şimdiye kadar inş bundan sonrada böyle gidecek:lepi:

kızlar ben geldim çok yorgundum dinlenip geldim dün akşama kadar temizlik yapmıştım

hoşgeldin canım, ohh ne güzel miss gibi olmuştur evinhihoyyyt
valla ben öyle derin temizlik yapamıyorum sonradan pişiman olmak istemem doktorum yasakladı:1no2:
ama çok zorlamadan süpürmeye başladım yavaş yavaş gerçi çoğunlukla eşim süpürüyordelikafadulden ben toz alıyorum topluyorum-tatlicadiarzu- zati toplarken bile canım çıkıyo iki erkek nası dağıtıyolar bi bilseniz:mymeka:
15-20 günde birde kadın geliyor dipten temizliyor idare ediyoruz işteeeee:delphin:

koyarız tabi ayyy heyecanlandım...
tabi gülüm bebek onlar melek hepsi kusursuz..
inşallah oğlum beyaz tenli olur çok istiyorum annesi süt gibi babasıda beyaz tenli..
dayısından yana korkum var abimde esmer erkek dayıya benzer derlerCADIARZU

kızzz ne edecen süt beyazını benzesin dayısınakaydirigubbakcemile2

YAA nilaycım boşuna dememişler anasına bak kızını al diye..
maşallah yavruma herkeze kendi yavrusu kusursuz gelir ya yaptığımız latife işte...
valla bi doğsa boy boy koyaız resimhihoyyytlerini

fıstık annenin fıstık kızı olurrr :lepi:yerim sizi bennnŞeniz

kızlar halaya benzermiş inş benimki benzemez :roflol::roflol:

aynen ilsucummmm çok bunu aklıma getirmek istemiyorum aklıma gelen başıma gelmesin diyeeeeeee:lepi::sm_cool:

Bende emzirmek ten yanayım umarım herşey yolunda giderde emzirebiliriz ne güsel olur hem anne için hem bebek çok en doğrusu diye düşünüyorumhihoyyyt

gaydin canım ben oğlumda yaptım o hatayı o yüzden biberona çok karşıyım şimdi, 6 aylıktı yavrum sütümde hem boldu hemde çok yarıyordu biberon hevesi yüzünden kuzucum emmeyi bırakmıştısenağlamasenağlamasenağlama
o yüzden biberona hayırrrrrr:mymeka:kötükedihüso

Derin girdi çıktı neden acabaaaaaaa

yahu evet nerde bu kızzzz bende çıkıcam onu bekliyorum markete gidicem yaaaaaaa:oklava:

demetcim benim hafta içinde misafirlerim vardı malum 1 hafta kalınca evi götürüorlar

Derincim hiç canını sıkma yaş faktöründen doalyı o öyle çıkmıştır.
Sweethome unda öyle çıkmıştı o da ayrıntılıya girecek

ben geldimmmmmm kızlar bugün çok ağladımsenağlama koca şehir tepeme yıkıldı zannettim sokaklarda ağladım durdum labaratuardaki dr sonuç sınıra yakın dedi bende aldım sonuçları baktım incelemeye halbuki anlamıyorum:uhm: ama 1 saat boyunca ortalığı ayağa kaldırdım hihoyyyt ve sonuçta drum yaşdan dolayı rakamların yüksek çıktığını bu arada yaşım 34 korkulacak bişeyin olmadığını biz bu gibi durumlarda amniyosentez yada ayrıntılı ultrason öneriyoruz dedi bende ayrıntılı zaten yaptıracaktım dedim ve 15 gün sonra izmire gidip ayrıntılı ultrason çektireceğim korkmuyorda değilim yine içimde azda olsa korku var ama biliyorumki bebeğim çok sağlıklı ve annesini hiç bırakmıyacak ben çocuğumu aldıramam diye ağladım hep canım bebeğim inşallah herşey çok güzel gitti şimdiye kadar inş bundan sonrada böyle gidecek:lepi:

canım üzülme bence kuzucun sağlıklı ve annesinin üzülmesini de istemez aslaaaa:1no2:

Lütfen aklına kötü şeyler getirme ve de kuzucuğunu da üzme annesiŞeniz

derincim herşey çok güzel olacak üzme sen kendini neden ben çocuğumu aldırmam diye ağlıyorsun tatlım yok öyle birşey olmayacak ..
sağ sağlim kucağına alacaksın bebeğini inşallah..

derincim kendini üzüp ağlyıpta bebişini üzme ayrıntılıya girdiğin zaman hiç sorun olmadığını göreceksin

derincim hiç takma kafana bebişin çok sağlıklı bencede ağlayıp da üzme küçük meleği...

Derincim rahat ol sen hiç kasılma herşeyin Allahın izniyle normal çıkacak bak görürsün sorunsuz kucağına alcaksın bebeğini yaştan dolayı bazı değerler yüksek çıkıyomuş normal canımcım rahat ol lütfen kendi doktorun haricide kimseye gösterme lütfen bak başka doktorun söylediği seni nasıl mutsuz etmiş :oklava:

derin yaştan dolayı öyle çıkmıştır bence üzme kendini bebişinide üzme sağ salim kucağına alırsın inşalalh cnm.

Derincim sen böle çok üzülerek bebişinide etkiliyosun oda hissediyordur rahat ol biraz annelik duygusu seni çok iyi anlıyorum ama biraz iyi şeyler düşünki iyi olsun neticede kötü bişeyde yok

derincim herşey çok güzel olacak üzme sen kendini neden ben çocuğumu aldırmam diye ağlıyorsun tatlım yok öyle birşey olmayacak ..
sağ sağlim kucağına alacaksın bebeğini inşallah..
sağol canım yaaa mahvoldum işte yeni yeni kendime geliyorum
derincim hiç takma kafana bebişin çok sağlıklı bencede ağlayıp da üzme küçük meleği...

canım evet yaaa drumda korkulacak bişey yok dedi

derincim sakın ağlayıp ta bebeğini de kendini de üzme tatlım......
Herkez ne kadar risk taşıyorsa sen de o kadar taşıyorsun..bu testler olasılık testleri ve yaş ilerledikçe sonuçlar kötü yönde etkileniyor tatlım...
Ama bu demek değil ki kötü bişey var.........
Yok tatlım bebişin çok ama çok sağlıklı bunu düşün ve sakın kendini üzme.......
Ayrıntılıya girersin tatlım için rahat eder...
Cinsiyeti için bişey söyledi mi doktor

aaa işte yaşadığımız olay aynı sınıra yakın.
hiç üzülme bbeğim.
annesi sen ağlama bebeini aynı ilgi ve sevgi ile aynı aşk ile büyüt içinde.
ben öyle yapıyorum.
benim minik kuzum ,bana pat pat vuruyor artık 3 gündür .
yavrum kuşum,o allahın bana hediyesi ,bu zor günlerde bile benim tek dayanağım,tek aşkım.
2.li testte doktor direk sonucu kötüye yordu
doktor değiştirdim.o da bana ;
sınıra yakın ama ,korkma dedi.
ama 3.lüye bekle dedi.
3.lüde sınırda çıktı.
önce kafam bir karıştı ,sonra bana amniyosentez önenirirm dedi.bende bebeğime müdahale düşünmüyorum deyince.o zaman hiç birini düşünme ,
strese girme , bu ihitmal hesapalarıdır. nihayteinde dedi.ama öneririm.demekle yetindei.kararlı olunca ben
ve ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum .fakat sırf bebeğimi daha yakından görmek içn.
ben onu seviyorum.
annesi bebeğini ağlayıp da üzme yavru kuşunu strese sokma
anlatmıştım.benimde yaş 34.arkadaşım 33 ona 1/52 oranında dedler.
ağlamaktan zor gitti, amniyosenteze,çok şükür tertemiz sonuç.
allah verid bize ,bebekerlimizi,kaderini de allah yazdı.
kimsenin bilemediği ne hastalıkalr var.bir ihtimal vardır diyerek söylenen sonuçalr beni bağlamıyor.
rabbime emanet ettim.bebeğimi.
korusun mevlam onu.
korkma derin , kardeşi de iyi benim kuzumun.
hepsi yaştan kaynaklanıyor.korkma
Derincim hiç canını sıkma yaş faktöründen doalyı o öyle çıkmıştır.
Sweethome unda öyle çıkmıştı o da ayrıntılıya girecek

evet canım aynen öyle.
allahım büyük ,ve bebeğim çok iyi inşallah.

Son düzenleme:
derincim kendini üzüp ağlyıpta bebişini üzme ayrıntılıya girdiğin zaman hiç sorun olmadığını göreceksin

aaa işte yaşadığımız olay aynı sınıra yakın.
hiç üzülme bbeğim.
annesi sen ağlama bebeini aynı ilgi ve sevgi ile aynı aşk ile büyüt içinde.
ben öyle yapıyorum.
benim minik kuzum ,bana pat pat vuruyor artık 3 gündür .
yavrum kuşum,o allahın bana hediyesi ,bu zor günelrde bile benim tek dayanağım,tek aşkım.
2.li testte doktor direk sonucu kötüye yordu.ç
doktor değiştirim.
sınıra yakın ama ,korkma dedi.
ama 3.lüye bekle korkma dedi.
3.lüde sınırda çıktı.
önce kafam bir akrıştı ,sonra bana amnisentez önenrirm dedi.bende bebeğime müdahale düşünmüyorum deyince.o zaman hiç birini düşünme ,
strese girme , bu ihitmal hesapalrıdır. nihayteinde dedi.
ve ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum .fakat sırf bebeğimi daha yakından görmek içn.
ben onu seviyorum.
annesi bebeğini ağalyıp da üzme yavru kuşunu strese sokma
anlatmıştım.benimde yaş 34.arkadaşım 33 ona 1/52 oranında dedler.
ağlamaktan zor gitti, amniyosenteze,çok şükür tertemiz sonuç.
allah verid bize ,bebekerlimizi,kaderini de allah yazdı.
kimsenin bilemediği ne hastalıkalr var.bir ihtimal vardır diyerek söylenen sonuçalr beni bağlamıyor.
rabbime emanet ettim.bebeğimi.
korusn mevalm onu.
korkma derin kardeşi de iyi benim kuzumun.
hepsi yaştan kaynaklanıyor.korkma

evet canım aynen öyle.
allahım büyük ,ve bebeğim çok iyi inşallah.

sağol canım zaten orada hep sen aklıma geldin heralde dedim swethomenin gibi dedim allahım çok büyük canım aynen bu bana bir allahın lütfu inanıyorumki bebeğimde çok sdağlıklı :teselli:

kızlar hemen oda düşünüyor musunuz bebişlere doğar doğmaz

yok ben düşünmüyorum.naısl olsa ilk günler yanımda yatacak.
odası şu anda ütü odası orlak duruyor.
odasını ayrıcağım zaman ,çok gzüel şeyelr almak istiyorum ona.
şu an alacakalrım biraz kısıtlı olur.
kullnamdan eskir .
biraz büyüsün beebğimde alırız ona herşeyleri inşallah.diye düşünüyoırum

derincim sakın ağlayıp ta bebeğini de kendini de üzme tatlım......
Herkez ne kadar risk taşıyorsa sen de o kadar taşıyorsun..bu testler olasılık testleri ve yaş ilerledikçe sonuçlar kötü yönde etkileniyor tatlım...
Ama bu demek değil ki kötü bişey var.........
Yok tatlım bebişin çok ama çok sağlıklı bunu düşün ve sakın kendini üzme.......
Ayrıntılıya girersin tatlım için rahat eder...
Cinsiyeti için bişey söyledi mi doktor

çok sağol melekcim zaten sonucu alınca druma tlf açtım hemen nasıl ağlıyorum ama drum hayır sakın ağlama strese girme yok öyle bişey 12de gelicem bekle beni dedi demekki varmış bildiği insanın başına ilk defa gelince çok korkuyor insan saat 10 dan 12 ye kadar ama ecel terleri döktüm canım bugün usgye koymadı drum bende o üzüntüyle aklımada gelmedi inş 15 gün sonra ayrıntılı usgde görürüm canım:1hug:

Derincim sen böle çok üzülerek bebişinide etkiliyosun oda hissediyordur rahat ol biraz annelik duygusu seni çok iyi anlıyorum ama biraz iyi şeyler düşünki iyi olsun neticede kötü bişeyde yok
evet canım artık rahatladım sayılır ama büyük bir şok yaşadığım için daha yeni, kendime geliyorum canım
derin yaştan dolayı öyle çıkmıştır bence üzme kendini bebişinide üzme sağ salim kucağına alırsın inşalalh cnm.
inş canım hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun canım sağa salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
Derincim rahat ol sen hiç kasılma herşeyin Allahın izniyle normal çıkacak bak görürsün sorunsuz kucağına alcaksın bebeğini yaştan dolayı bazı değerler yüksek çıkıyomuş normal canımcım rahat ol lütfen kendi doktorun haricide kimseye gösterme lütfen bak başka doktorun söylediği seni nasıl mutsuz etmiş :oklava:
çok sağol tatlım yaaa drdan çıkınca rahat bir nefes aldım ama :oklava:

ya derin girdi ama bi süre sonra çıktı çok tedirgin oldum umarım iyidir neden çıktı acaba ya korktum birden .............
Ayyy içim sıkıldı ya...
Inşallah kötü bişey yoktur

tatlım benim içine doğdu heralde canım tam yazacaktım elektrikler gitti o yüzden canım çıktım hava felaket yağışlı burada bugün Şeniz

çok sağol melekcim zaten sonucu alınca druma tlf açtım hemen nasıl ağlıyorum ama drum hayır sakın ağlama strese girme yok öyle bişey 12de gelicem bekle beni dedi demekki varmış bildiği insanın başına ilk defa gelince çok korkuyor insan saat 10 dan 12 ye kadar ama ecel terleri döktüm canım bugün usgye koymadı drum bende o üzüntüyle aklımada gelmedi inş 15 gün sonra ayrıntılı usgde görürüm canım:1hug:

Şenizah bitanem yaa üzülme sakın..ağlama üzme o pırıl pırıl evladını canım...:emir_bebek:
sağlık olsun bitanem cinsiyet hiç önemli değil....
ayrıntılıda kesin öğrenirsin hemde en garantisi olur....hihoyyyt
sağlıklı haberlerini bekliyoruz...
15 gün ayrıntılıya kadar sürekli pozitif ol ve pozitif düşün aklına acaba............fikrini sakın AKLINA SOKMA.........
gideceksin ve kendi gözlerinle nasıl harika bi yavrun olduğunu nasıl sağlıklı olduğunuı kendi gözlerinle göreceksin:sm_cool:

Back
X