ben geldimmmmmm kızlar bugün çok ağladımsenağlama koca şehir tepeme yıkıldı zannettim sokaklarda ağladım durdum labaratuardaki dr sonuç sınıra yakın dedi bende aldım sonuçları baktım incelemeye halbuki anlamıyorum:uhm: ama 1 saat boyunca ortalığı ayağa kaldırdım hihoyyyt ve sonuçta drum yaşdan dolayı rakamların yüksek çıktığını bu arada yaşım 34 korkulacak bişeyin olmadığını biz bu gibi durumlarda amniyosentez yada ayrıntılı ultrason öneriyoruz dedi bende ayrıntılı zaten yaptıracaktım dedim ve 15 gün sonra izmire gidip ayrıntılı ultrason çektireceğim korkmuyorda değilim yine içimde azda olsa korku var ama biliyorumki bebeğim çok sağlıklı ve annesini hiç bırakmıyacak ben çocuğumu aldıramam diye ağladım hep canım bebeğim inşallah herşey çok güzel gitti şimdiye kadar inş bundan sonrada böyle gidecek:lepi:
aaa işte yaşadığımız olay aynı sınıra yakın.
hiç üzülme bbeğim.
annesi sen ağlama bebeini aynı ilgi ve sevgi ile aynı aşk ile büyüt içinde.
ben öyle yapıyorum.
benim minik kuzum ,bana pat pat vuruyor artık 3 gündür .
yavrum kuşum,o allahın bana hediyesi ,bu zor günlerde bile benim tek dayanağım,tek aşkım.
2.li testte doktor direk sonucu kötüye yordu
doktor değiştirdim.o da bana ;
sınıra yakın ama ,korkma dedi.
ama 3.lüye bekle dedi.
3.lüde sınırda çıktı.
önce kafam bir karıştı ,sonra bana amniyosentez önenirirm dedi.bende bebeğime müdahale düşünmüyorum deyince.o zaman hiç birini düşünme ,
strese girme , bu ihitmal hesapalarıdır. nihayteinde dedi.ama öneririm.demekle yetindei.kararlı olunca ben
ve ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum .fakat sırf bebeğimi daha yakından görmek içn.
ben onu seviyorum.
annesi bebeğini ağlayıp da üzme yavru kuşunu strese sokma
anlatmıştım.benimde yaş 34.arkadaşım 33 ona 1/52 oranında dedler.
ağlamaktan zor gitti, amniyosenteze,çok şükür tertemiz sonuç.
allah verid bize ,bebekerlimizi,kaderini de allah yazdı.
kimsenin bilemediği ne hastalıkalr var.bir ihtimal vardır diyerek söylenen sonuçalr beni bağlamıyor.
rabbime emanet ettim.bebeğimi.
korusun mevlam onu.
korkma derin , kardeşi de iyi benim kuzumun.
hepsi yaştan kaynaklanıyor.korkma
Derincim hiç canını sıkma yaş faktöründen doalyı o öyle çıkmıştır.
Sweethome unda öyle çıkmıştı o da ayrıntılıya girecek
evet canım aynen öyle.
allahım büyük ,ve bebeğim çok iyi inşallah.