• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın anneler.
yarın doktora gidiyoruz.inşallah.
ama normal kontrol.bebeğim ne kadar gelişmiş ne yapmış ona bakacağız inşallah.
2 hafta sonrada kısmetse detaylı ultrason.
yarın olsun istiyorum bir an evvel.
dün bebeğimin hareketlerini pek hissedemedim.akşam biraz sinirliydim.
gizli gizli ağladım oturduğum yerde.gözyaşlarımı sile sile bir hal oldum.
elimde olmadan dökülüyordu.bebeğim ona kızdı galiba.
yaramaz velet hep mutlu olmamı istiyor.
yarın bakalım ne durumda ,benim gönderdiğim mamaları yemiyorsa ben sorarım ona ,doğsun hele bir .

günaydın güzel anne adayları....

sizlere yine birşey sormak istiyorum..... ben 14+0 haftalık hamileyim yani 15. haftanın içindeyim ara ara sanki birşeyler hissediyorum ama tam olarak emin değilim günde belki 1 defa sanki böyle içimde bir seyrime yada atma hissediyorum ama bu bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum.... yani eğer bebeğimin hareketleriyle benim günde ne kadar hissetmem lazım ben anca 1 kere hissediyorum....tecrübelerinizden faydalanmak istedim.... teşekkürler....

kizlar gunaydin. dun gecmisi okuyarak yetismeye calistim ama islerden okuduklarim da bolundu. kacirdigim seyler olmustur mutlaka. zuzum hosgeldin. sen de kiz annesi oluyorsun he :)) ne guzel! hatirladigim kadariyla - yaniliyorsam kusuruma bakmayin - ipegimu da ayni seyleri yasadi. boyle seyler oluyormus ne yapalim ama kiz da olsa erkek de olsa hepsi cok guzel!! allah saglikla kucaklarimiza almayi gostersin insallah. derincim - sen de hic uzme kendini. gor bak hic bir sorun olmayacak. uzuldugunle kalacaksin. takilmamaya calis. bir kac arkadasin dedigi gibi - iyi dusun iyi olsun.
selsin - bir de dogum fotografcilarindan sen bahsetmistin. ben de istiyorum. buldugun isimler olursa paylasalim. benim de iki arkadasim 2 ayri fotografci ile calisti. onlarin isimlerini ogrenince bildiririm.

günaydın güzel anne adayları....

Sizlere yine birşey sormak istiyorum..... Ben 14+0 haftalık hamileyim yani 15. Haftanın içindeyim ara ara sanki birşeyler hissediyorum ama tam olarak emin değilim günde belki 1 defa sanki böyle içimde bir seyrime yada atma hissediyorum ama bu bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum.... Yani eğer bebeğimin hareketleriyle benim günde ne kadar hissetmem lazım ben anca 1 kere hissediyorum....tecrübelerinizden faydalanmak istedim.... Teşekkürler....

canım çok fazla bile hissediyorsun korkma.
Zaten 14. Haftada bende hep birşeyler hissettim ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Ancak nasıl 18ve 19 haftalara giridk.işte o zaman kıpırtıları bayağı hissettik.
Yani alsın şu anda hissettiğin bebeğin yada değil bunu çözmek çok zor oluyor.ama ben bebeğim diye düşünmekten çok zevk alıyorum.
Inşallah annesi 3 hafta daha büyüyün de bak nasıl sıkıştığındna sana vuruyor.
Balık gibi bir oraya bir oraya gidiyor.
çok gzüel bir hamilelik ve doğum diliyorum

yani bacak arasında küçük bi çıkıntı gören biçok doktor bebeğe erkek deyip çıkıyor işin içinden...ee bebek büğüdükçe de o çıkıntı eğer kızsa kayboluyor ve aa kızmış diyorlar sonra da............

EVET ÖNCE BEBEKLER ERKEK GİBİ GÖRÜNÜRMÜŞ.
BENİM DOKTORUMDA ÖYLE SÖYLEDİ.
BABAKIM BİİZM BEBİŞ ARTIK BİZE İŞTE BURADAYIM DİYECEK Mİ?
hihoyyyt

GÜNAYDIN ANNELER...
valla geçmiş baya kaynamış yine oku oku bitmedi...:))nasıl özeniyorum size.... ben okulda giremiyorum malum....
SWEETHOME inşallah iyi haberlerle dönersin yarın. bende gidicem çok heyecanlıyım. AMA BEN BEBEĞİMİN HAREKETLERİNİ DAHA tam hissedemedim. gerçi annem sende ağır bir bebektin diyo ama bilmiyorum ben bir an önce hissetmek istiyorum. GERÇİ SAĞLIKLI OLSUNDA....:nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve bebeklerimi bol bol izledim maşallah onlara gayet sağlıklılarmış hiç bir problemimiz yokmuş ve sağlıklılarmış bir tanesi 154gr diğeride 140 gr olmuş canlarım benim cinsiyetleride kesin leşti kesin kız
kalçamdaki kramp girmesini sordum bundan sonra olabilir dedi kalsiyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve bir ilaç verdi çok mutluyum çünkü olumsuz haber almadık hatta amiyosenteze gerek olmadığınıda söyledi buna daha bi mutlu olduk çünkü korkuyordum açıkcası

canım iyi haberlerle döndüğüne sevindim....sağlıkla gelsin kızların inşallah canım.

çok sağol melekcim zaten sonucu alınca druma tlf açtım hemen nasıl ağlıyorum ama drum hayır sakın ağlama strese girme yok öyle bişey 12de gelicem bekle beni dedi demekki varmış bildiği insanın başına ilk defa gelince çok korkuyor insan saat 10 dan 12 ye kadar ama ecel terleri döktüm canım bugün usgye koymadı drum bende o üzüntüyle aklımada gelmedi inş 15 gün sonra ayrıntılı usgde görürüm canım:1hug:

derincim yeni haberini okuyabildim. yaştan dolayıdır bencede üzülme.. bebeklerimiz allaha emanet... zaten hayatta hiçbirşeeyin garantisi yokki.... testlerde %100 sonuç vermiyor. allahım HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN CANIM.

çok teşekkür ederim.... inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerimizi allahın izniyle sağ sağlim kucağımıza alırız....

ZUZUUMMM canım bebişin sağlıklı olsun da kız erkek ne farkedecek değil mi? ALLAHIM SAĞLIKLA DOĞMAYI NASİP ETSİN CANIM

valla bende yarın gidicem ama kız dan erkeğe dönmez herhalde değil mi?

kizlar gunaydin. Dun gecmisi okuyarak yetismeye calistim ama islerden okuduklarim da bolundu. Kacirdigim seyler olmustur mutlaka. Zuzum hosgeldin. Sen de kiz annesi oluyorsun he :)) ne guzel! Hatirladigim kadariyla - yaniliyorsam kusuruma bakmayin - ipegimu da ayni seyleri yasadi. Boyle seyler oluyormus ne yapalim ama kiz da olsa erkek de olsa hepsi cok guzel!! Allah saglikla kucaklarimiza almayi gostersin insallah. Derincim - sen de hic uzme kendini. Gor bak hic bir sorun olmayacak. Uzuldugunle kalacaksin. Takilmamaya calis. Bir kac arkadasin dedigi gibi - iyi dusun iyi olsun.
Selsin - bir de dogum fotografcilarindan sen bahsetmistin. Ben de istiyorum. Buldugun isimler olursa paylasalim. Benim de iki arkadasim 2 ayri fotografci ile calisti. Onlarin isimlerini ogrenince bildiririm.

tamam canım sağol.sen acıbademde yapıcaksın değilmi doğum.

canım çok fazla bile hissediyorsun korkma.
Zaten 14. Haftada bende hep birşeyler hissettim ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Ancak nasıl 18ve 19 haftalara giridk.işte o zaman kıpırtıları bayağı hissettik.
Yani alsın şu anda hissettiğin bebeğin yada değil bunu çözmek çok zor oluyor.ama ben bebeğim diye düşünmekten çok zevk alıyorum.
Inşallah annesi 3 hafta daha büyüyün de bak nasıl sıkıştığındna sana vuruyor.
Balık gibi bir oraya bir oraya gidiyor.
çok gzüel bir hamilelik ve doğum diliyorum

benim velette fazla oynak değil sadece acıktığında aç kalmayı sevmiyo sanırım :) o zamn sinyal gönderiyo ben doyduktan sonrada bi yarım saat kadar ara ara göbek deliğimin iki parmak altında kıpırtılar oluyo sonra uyuyo bi daha ses soluk yok helede kayma hiç olmuyo sabahlarıda uyandığımda ya sol tarafta biraz vuruyo yada sağda açıkıyo tabi sabah uyandırmadan olurmu uykucudelikafaduldendelikafadulden

helede dar bişey giyeyim çok belli ediyo sevmiyo sanırım önceki biraz bol eşofmanlarımı giyiyorum bel lastikleri rahatsız ediyo o zman huysuzlaşıyo karnımda:dilcikar:

Valla ben sadece bir kere hissettim oğlumu.19 haftalık olduk neredeyse.çok uslu galiba.ya Paso uyuyor.uykucu.babasına çekmiş.benide hala uyutuyor zaten

Son düzenleme:
evet kadikoy'dekinde. Sen?

canım ben özel doktora gidiyorum.hangi hastanelerle anlaşması var bilmiyorum.acıbadem ile var sanırım.ama benim sağlık sigortam yok.ve acıbademde fiyatlar biraz uçuk.ne kadar bilgin varmı.acıbadem'in bence doğum fotocusu vardır.kardeşim 2 ay önce şifada ameliyat omuştu.oraya hamilelerde geliyordu elinde bir kız albüm ile dolaşıyordu.doğumu yaklaşanlara gösteriyordu.şifanın varSa kesin acıbadem'inde vardır diye düşünüyorum

Back
X