• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derincim ah be canım üzme hem kendini hemde güzel bebeğini annesi.bence bebeğinde hiçbir sorun yoktur.doktorunda söylemiş zaten yaştan dolayı riskli çıktığını.bol bo dua et canım

sağol canım inşallah bişeyi yokjtur yavrumun evet canım başka bişey gelmiyor elimden dua ediyorum:Saruboceq:

derin canım sakın üzülme herşey güzel olacak bebişin iyi onu düşün kafandan at hiç bi sorun olmaz allahın izniyle bunca aradan sonra sana bebişin gelmiş allah bunu sana nasip etmiş bebişin gayet iyi ve sağlıklı annesi herşey güzel olacak rahat uyu :1hug:a.s.

bende öyle düşünüyorum canım yüce allahım seneler sonra bu muci,zeyi bana nasip etmiş inşallah birşeyi yok yavrucumun :teselli:

babaylon akdaş sizlerede teşekkürler kızlar desteklerinizden dolayı iyi düşünmeyeçalışıyorum ama dünki şoku atmaya çalışıyorum anca parçaladım kendimi drla görüşesiye kadar sırf panik atağım ama haklıda değilmiyim yani senelerdir en çok istediğim şey anne olmak

evet biliyorum. Eğer zam gelmediyse gelicek diye duydum normal 1 bin sezeryan 1.750 tl sen ordamı yapmayı düşünüyosun?

ben bilmiyorum canım.özel doktora gidiyorum.doktorum hangi hastanelerle anşalması var bilmiyorum.içlerinde uygun fiyatlı birini seçicez artık.bir dahaki gidişimde sorucam.hangi hastanelerle çalıştığını

ben bilmiyorum canım.özel doktora gidiyorum.doktorum hangi hastanelerle anşalması var bilmiyorum.içlerinde uygun fiyatlı birini seçicez artık.bir dahaki gidişimde sorucam.hangi hastanelerle çalıştığını

medikal park büyük hastane herşeyi mevcut orayıda düşünebilirsin en önemli aslında doktorun geri kalan konfor , temizlik , ilgi

Back
X