Kibele hoşgeldin canım.Banlanmaş kalkmış sevindim .
Ilsucum cok tesekkurler, aranizda olmak gercekten guzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kibele hoşgeldin canım.Banlanmaş kalkmış sevindim .
kızlar bugün bana şeker yükleme yapıldı 3 saatlik 100 lük glikoz verildi,açlıktan ölcektik kuzumla.aslında yükleme için çok erken ama benim hamile kalmadan önceki tokluk şekerim sınırın üstüydü,babamda şeker hastası,bende de çıkma ihimali yüksek diye erkenden yapalım dedi ama çıkmamış çok şükür.2 ay sonra falan gene yaparız bakarız dedi.idrar tahlilim iyi çıktı ama daha çok su içmeliyim,uff ya alışkanlık haline getiremedim su içmeyi.önerisi olan?
üçlü testte haftaya bakalım inşallah sorun çıkmaz gerçi ikili testte sorun yoksa 3lüde iyi olur falan diye duydum ama,öylemi gerçekten?
kızlar badem le konuştum...
Herkeze çok selamı var....henüz banı kaldırılmamış malesef....
Bu gün doktora gitmiş o da bebekler çok iyiymiş çok şükür herşey yolundaymış...
kızlar balık yagı hapı kullanan varmı?
doktorum bana 1 ay once vermıstı ama ıcemıyordum bugun basladım ıcmeye cok sukur
kızlar ben hiç iyi değilim bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum sürekli ağlıyorum az önce drumu aradım hayır korkulacak bişli yok o sonuçlardadiyor ama ben acaba ağladığım için söylemiypormu diyorum
balık yağı kullanan arkadaşlar başka vitaminlerde içiyormusunuz?bana doktorum bişey demedi ama şu an elevit kullanıyorum balık yağınada başlasam zararı olur mu acaba.
selam kızlar 2 gündür giremiyordum kızkardeşimin bebişine mevlüt yapıcaz cumartesi onun hazırlıkları-alışverişi ile koşturuyoruz.
Bugün 3 lü test için gittik doktorumuza kızımı gördüm canım yavrum benim 197 gr. olmuş:asigim:
Herşeyi harika dedi doktor çok şükür
İnşallah sonuçlarda iyi çıkar:Saruboceq:
Birde cd verdi heryerine ayrıntılı bakarak kemiklerine heryerine tek tek baktı parmakları o kadar tatlıydı ki yaaaaaa:asigim:Şeniz
Sizler nasılsınız inşallah hepiniz çok iyisinizdir, valla 2 günde özledim sizleri ve de merak ediyorum doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönmüşlerdirrrrr:Saruboceq:
Misafirim gelecek çok az vaktim var geçmişe bakamıycam şimdi ama gece okurum inşallahhihoyyyt
Herkese merhaba,
İlsu gözün aydın. Kızını görmüşsün ne güzel. Ben de cuma günü gideceğim inşallah. Bakalım cuma günü cinsiyeti ne çıkacak. Biraz önce kayınvalidem geldi. Bir an önce gidelim istiyor kıramadım.
Menekşe'cim, daha ilk günlerde benim de karnıma alışveriş sepeti çarpmıştı. Dr'dan dönüyorduk. Tam kesenin olduğu yere çarpmıştı çok moralim bozulmuştu. Ama kuruntu yapmışım. Karnının üzerine şiddetli düşmediğin sürece sorun yok. Bizim iş yerinde bir kız düşmüştü ona bile bişey olmadı.
Kibele sen de tekrar hoşgeldin.
Unuttuğum birileri varsa ne olur kusura bakmasın. GÜn içinde iş arasında okumaya çalışıyorum. Bazı mesajları atlamış olabilirim.
selam kızlar 2 gündür giremiyordum kızkardeşimin bebişine mevlüt yapıcaz cumartesi onun hazırlıkları-alışverişi ile koşturuyoruz.
Bugün 3 lü test için gittik doktorumuza kızımı gördüm canım yavrum benim 197 gr. olmuş:asigim:
Herşeyi harika dedi doktor çok şükür
İnşallah sonuçlarda iyi çıkar:Saruboceq:
Birde cd verdi heryerine ayrıntılı bakarak kemiklerine heryerine tek tek baktı parmakları o kadar tatlıydı ki yaaaaaa:asigim:Şeniz
Sizler nasılsınız inşallah hepiniz çok iyisinizdir, valla 2 günde özledim sizleri ve de merak ediyorum doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönmüşlerdirrrrr:Saruboceq:
Misafirim gelecek çok az vaktim var geçmişe bakamıycam şimdi ama gece okurum inşallahhihoyyyt
Canım ben geçen cuma gittim doktoruma rutin kontrole.Bana ailemde şeker hastası olup olmadığını sordu.Yok bizde.Bana şeker yüklemes falan demedi,ailemde yok diye sanırım.İdrar tahlili istedi.Her zaman ki gibi yine problem varmış.Antibiyotik ve fitil verdi.Ve de günde 4 litre su içmemi söyledi.Ben ve su öyle uzağız ki birbirimzden.:))Ben günde 0.5 L. bile su içemem normalde ve idrar yollarımda sürekli problem vardır.Bir türlü su içemiyorum.Yani ben de bu konuda büyük problem yaşıyorum.Napıcaz bilmem...:çok üzgünüm:
hihoyyyt beni unuttun kaydirigubbakcemile3
biz senle yine aynnı zamanda gidicez dr.a yerimseniben
bakalım bana ne diicek dr.um
senin yüzünden bi şey alamaz oldum bebek kıyafetçilerinden , ya benim küçük danamın da cinsiyeti değişirse diye :uhm:klava: kaydirigubbakcemile3 bir de İst.a bu gelişimde alışveriş yaparım diye çoktan kolları sıvamıştım , saol yane kaydirigubbakcemile3
amaaaa bugün süper bi hamiş kotu aldım , hem de 15 gayme delikafadulden ebrudan aldığım ve fahiş fiyat ödediğim kota bin basar ..
canım ben senin orda olduğunu bilmiyodumfisfisfis ne güzel ya burda hava daha yeni aydınlanıyo inşallah g
zle haberlerle gelirsin canım duaa etmezmiyim bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyom canım bide senden rica etsem doktoruna hamilelikte arı sütü içilebilirmi diye bi sorarmısın:) ya benim alerjim var gecenin bi yarısı tutuyo hapşırıkla uyanıyorum yatağın içinden:çok üzgünüm: dahada kendimi alamıyorum böyle kendime gelmem 1 saati buluyo ne yapcağımı şaşırdım şimdi nette okudumda arı sütü ahamişlerde kullanılabilir diyo alerjik olanlarada iyi gelirmiş sen vaktin olursa bi sorsan sevinirim doktoruna öpüyorum canım :1hug:
canim kusuruma bakma ancak yaziyorum. doktoruma sordum ancak burdaki doktorlarin verdigi bilgileri saglikli bulmuyorum ben. seninde onemsemeni tavsiye etmem. cunku her alanda oldugu gibi bu alanda da geri kalmsi bi ulke burasi. dogal olan hersey onlara gore yenilir ve icilir. ben herseyimi turkiyedeki doktorumla telefonda konusup soruyorum mesela. opuyorum cnmm
Canım ben geçen cuma gittim doktoruma rutin kontrole.Bana ailemde şeker hastası olup olmadığını sordu.Yok bizde.Bana şeker yüklemes falan demedi,ailemde yok diye sanırım.İdrar tahlili istedi.Her zaman ki gibi yine problem varmış.Antibiyotik ve fitil verdi.Ve de günde 4 litre su içmemi söyledi.Ben ve su öyle uzağız ki birbirimzden.:))Ben günde 0.5 L. bile su içemem normalde ve idrar yollarımda sürekli problem vardır.Bir türlü su içemiyorum.Yani ben de bu konuda büyük problem yaşıyorum.Napıcaz bilmem...:çok üzgünüm:
GÜNAYDIIIIINNNN EVERYBODYYYYYY hihoyyyt
Sılacım inşallah bebeişnden sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan ve inşallah cinsiyetini de öğrenirsin :Saruboceq:Şeniz
şeker yüklemesi istememesi normal dediğim gibi benim riskim yüksek diye erkenden baktı,ilerde sendende ister canım. benim su içmediğimde idrarda belli aslında tam sınırda yani en az 2 litre içmek lazım ama işte,pet şişe taşıyorum işte falan görüp içeyim diye evde eşime tembihledim bana su içtinmi diye sor diye.idrarın rengi açık sarı olmalıymış,eğer koyu ise bilki o gün az su içtin deniliyor.
Bu arada kızlar dün bebeğim bir hareketliydi ki anlatamam. Bir internet sitesinde karnımıza 20. haftada dokunduğumuzda bile kalp atışını algılayabileceğimiz yazıyordu. Ben de koltuğa uzandım. Elimi karnıma koydum. Bir elimi de nabzıma. O anda benimki bir tekme attı anlatamam elimde hissettim. Önce yanılıyor muyum dedim. Sonra bir tane daha. Babasını çağırdım ellettirdim karnımı tık yok. Neyse geç olduğundan yatağın yolunu tuttum ama uyumak ne mümkün. Kıpır kıpır içeride sağa sola gidip duruyor. Gene karnıma elimi koydum, oo ohhhh. Tepiniyor. Kalktım babasının yanına gittim. Uzandım. Yine elini karnıma koydu. 1-2 dk sonra tekmesini babasına da salladı. Çok güzeldi anlatamam. İçimde gerçekten olduğunu fiziken anladım. Ay maşallah diyeyim nazar değmesin kuzuma. Yine hareketlendi. Ben artık anladım neyi sevdiğini. Yarın erken saatte size de söyleyeceğim. Gerçi bugün 20. hafta bitti. Artık hareketlenmesin mi di mi?
olsun canım yinede teşekkür ederim :) neyse haftaya gidicem artık o zaman sorarım doktoruma senin nasıl geçti bebişini gördünmü inşalalh herşey yolundadır:1hug:
:asigim:
canimm allah razi olsun. doktora gittim bugun. malesef doktor yine net bisi soleyemedi cinsiyeti icin. ama en onemlisi sagligiydi benim icin. cok saglikliymis bebisimm. yerinde hicc durmuyo dedi. dans ediyo sanki dedi. goruntusunu cdye cekip verdi. sabahtan beri izleyip duruyorum yavrumu. masallah tum bebeklerimizeee:hihoyyythihoyyythihoyyyt
yarın erken gelde söyle bari merak ettimdelikafadulden gelçi bugün benimkide rahat durmadı ayaktayken bile bi sağdan bi soldan geçip durdu iyice gün geçtikçe daha rahat hissediyorum tekmeleri kaydirigubbakcemile3
gordum cok sukur canimm. cok mutluyum hersey yolunda cok saglikli beisim. kocaman olmuss kipir kipirdisüprizzzzzsüprizzzzz